Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bugünü atlattım 2 günlük detoks diyetiyle yarın nasıl geçecek bakalım ama çorba artacak gibi yapan varmı bu diyetten hani azmı yedim çokmu yaptım anlayamadım

merhaba arkadaşlar bugünü atlattım 2 günlük detoks diyetiyle yarın nasıl geçecek bakalım ama çorba artacak gibi yapan varmı bu diyetten hani azmı yedim çokmu yaptım anlayamadım

canım yaptığın çorbadan mı yiyosun sadece.ve bu saatten sonra bişey yemiyecek misin?eğer öyleyse bitir hepsini acıkırsın yatana kadar yani 1 kase felan kaldıysa ye derim ben

Canım ben 2 kez yaptım ama tam yetti akşama kadar.
Malzemeyi veya ayranı fazla koymuş olabilirsin.bilmiyorumkismile

sağol canımvereliniortak. Dediğin gibi hem hatırlarız hem de kupa şampiyonunu görürüz.hihoyyyt

Zambakcım sen daha fazla aldın diye hatırlıyorum. Tek başına da ortak da aldın diye biliyorum.:sm_confused:

CANIM DOGRU DİYOSUN
1ARKADAŞIMIZLA BİRLİKTE ALMIŞTIM AMA HATIRLAYAMADIMM
SAGOLL CANIMM YA SÜPER OLDU BUNU HATIRLATMANNN

İŞTE CANIM DEMEK İSTEDİGİMM BÖYLE FİKİRLERR
TOPİGİMİZZ HEP HAREKETLİİ VE AZİMLİ OLSUNNNhihoyyythihoyyyt

O ölçüler bana 2 gün yetti canım
biraz sulu yapmışstım hatta
ama 2saatte bir yemedim
daha fazla bıraktım araları zaten içinde bulgur oldugu için midede iyice şişiyor
yeme istegi duymuyorsun
sıkılmdan yapılacak bişeyy
yarını düşünme çok güzel geçecek ve seni çok motive edecekk bencee:lepi::lepi:

Tabi canım ortak alınanla da sayılmalı.
Başka fikirler de gelsin hareket olsun dediğin gibi.
Hadi bakalım arkadaşlaar canlanın. Yaz geldi, bikinileri giymeye az kaldı.kaydirigubbakcemile5

azönce
leslie ile 5milin 1 ve 2sini yaptımm
20mekik çektim
azıcık kalça egzeersizi yaptımbayanssulusmilebayanssulusmile

5mili hep yapmak isterdim ama nezamandır spora ara verdigim için halim kalmadı-tatlicadiarzu-

Selam kızlaaarrr opuyorumnanaktan Keyifler nasıl? zemuszemus
Yarın kilo bildirimi var ama bugünden söyliyeyim. 65.500'u gördüm ama sürekli değişiyor. Bugün söylemiş oldum; çünkü önemi yok önümdeki 1 ay boyunca. Bu süre zarfında giremeyebilirim büyük ihtimalle. Sınavlarım haftaya başlıyor. akannehir Annemden ablamdan söz aldım. Sınavlarım bitince diyete başlıyacağız. kaydirigubbakcemile2 1 ay içinde bakalım kim daha çok kilo verecek? kaydirigubbakcemile3 En az 4 kilo bekliyorum sizden. yerimseniben Öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…