- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.661
İyiyim canım. Arada böyle küçük kaçamaklar olur ama sakın sporu ihmal etme. Genelde iyi gidiyorsa sorun yok.
Sevdiğimiz şeylerden hayatımız boyunca vazgeçemiyeceğimize göre tadımlık yediğimizde vicdan azabına gerek yok
ben kaçtım kızlarrr bye
Bu hafta işlerim vardı spor yapamadım ama önümüzde ki hafta tam gaz devam edicem
Benim bu pişmanlıklardan kurtulmam lazım kaydirigubbakcemile3 tabağa koyan da benim yiyende ama nedense doyduktan sonra pişman oluyorum. :)) sanki en başa dönüyorum gibi geliyor.
ben kaçtım kızlarrr bye
Biberiye çayı tansiyon yükseltiyor bildiğim kadarıyla. Dikkatli kullanmak lazım.
Beşibiyerde çayının içinde de vardır. Bir ara ben de kullanmıştım.
oyelken tadını bilmiyorum denemedim ama alıcam sanırım midesi sorunlu olanlar karıştırıyor başka bitkilerle. Ben yeşilçaydan bile nefret ediyorum ancak limonla içebiliyorum mesela bununda pek hoş olcağını sanmam..
kızlarrrr bu arada kardeşim aradı iyiymişşşş :lepi:
mideme dokunmadı şimdilik zaten akşam içmeye başladım tesadüf en.burdada zayıflayan bi arkadaş olmuş akşam okudum topik aşmış o da migren için içmiş 10 günde 3 kilo zayıflamış bende bi araştırdım düzenli içildiğinde fayda sağlıyormuş.
akşam yeşil çayla karıştırdım bu günde sade demleyip içtim midemde bi rahatsızlık olmadı
tadı bana güzel geldi hoş bi kokusu var zaten ben tarsusluyum ya bizim oralardada yetişir bu bitki bilseydim zayıflattığını 21 sene heba etmezdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse bana güzel geldi sanki memleket kokuyor içerken sizde nasıl olur bilememkaydirigubbakcemile3
:) Demek tadı fena değil.Deniycem mutlaka önce sade içebilirmiyim diye beğenmezsem karıştırırım bişeylerle çok faydalıymış duymuştum Midemde normalde sorun yok benim de rahatsız edeceğini sanmıyorum.
kızlarrrr bu arada kardeşim aradı iyiymişşşş :lepi:
hatic22 sen aktardanmı aldın biberiye yi nasıl bişey bende başlayayım iyiyse :uhm:
tamam canım sen bu hafta dene ben haftaya başlarım artık opuyorumnanaktan
neeee demek beni kobay olarak kullanıyorsun haaa:sinifsinif::sinifsini
(şaka şaka ) tamam canımsonucu bildiririm bi hafta sonra...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?