- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.681
şaka yaptım şekerim ben kobaylığa alışığım zaten denemediğim şey kalmamıştır zayıflamak adınakaydirigubbakcemile3yok canım sen zaten başlamışsın kendin kullanıyorsun kobay olarak yaniii:roflol:
ben bu hafta alamam diye
bulunduğum yer ufak hafta sonları alabilirim ancak (şehirde)
ama bu hafta sonuda şehirdışına tatile gideceğim fırsatım olmaz alamam diye -tatlicadiarzu-
hatice bu arada senden bişey isteyeceğim kabul edersen eğer yerimseniben
ben cuma öğlenden sonra evde olmayacağım için kupa sahibine kupasını verirmisin buyrunnnnnnnnn
eğer sen kazanırsan ya bir arkadaş verir sana kupanı yada ben dönünce veririm sana vereliniortak
ahhh bende bir kilo almayi becebilsemmm yanlis anlamyin cok yemek yerim istahimda var spor da yapmm gece yiyip yatarim ama alamam uff ya uffffffff
şaka yaptım şekerim ben kobaylığa alışığım zaten denemediğim şey kalmamıştır zayıflamak adınakaydirigubbakcemile3
tamam şekerim veririm kupayı büyük bü zevkle:hooray:belkide sana vericem çok iddialısınız zambakla spor konusunda bu hafta tozu dumana katacaksınız valladelikafadulden
ayyy benimde ihtiyacım var şu sıralar tatile
Keyfini çıkar haticemm
nereye gideceksin güzelimm
neyse ben kaçtım şekerim kocacığıma yemek hazırlamam lazım gelmek üzere
bu günki menüm taze fasulye pilav ve salata ben pilav yemiyeceğim her zamanki gibi
mideme dokunmadı şimdilik zaten akşam içmeye başladım tesadüf en.burdada zayıflayan bi arkadaş olmuş akşam okudum topik aşmış o da migren için içmiş 10 günde 3 kilo zayıflamış bende bi araştırdım düzenli içildiğinde fayda sağlıyormuş.
akşam yeşil çayla karıştırdım bu günde sade demleyip içtim midemde bi rahatsızlık olmadı
tadı bana güzel geldi hoş bi kokusu var zaten ben tarsusluyum ya bizim oralardada yetişir bu bitki bilseydim zayıflattığını 21 sene heba etmezdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse bana güzel geldi sanki memleket kokuyor içerken sizde nasıl olur bilememkaydirigubbakcemile3
biberiye mi tarsusta yetişiyo babama söyliyim getirsin :))
sağol canım deniz kenarına 2-3 gün kafa dinleyelim dedik:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?