Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice bu arada senden bişey isteyeceğim kabul edersen eğer yerimseniben
ben cuma öğlenden sonra evde olmayacağım için kupa sahibine kupasını verirmisin buyrunnnnnnnnn
eğer sen kazanırsan ya bir arkadaş verir sana kupanı yada ben dönünce veririm sana vereliniortak

Son düzenleme:
şaka yaptım şekerim ben kobaylığa alışığım zaten denemediğim şey kalmamıştır zayıflamak adınakaydirigubbakcemile3

tamam şekerim veririm kupayı büyük bü zevkle:hooray:belkide sana vericem çok iddialısınız zambakla spor konusunda bu hafta tozu dumana katacaksınız valladelikafadulden

ahhh bende bir kilo almayi becebilsemmm yanlis anlamyin cok yemek yerim istahimda var spor da yapmm gece yiyip yatarim ama alamam uff ya uffffffff

neyse ben kaçtım şekerim kocacığıma yemek hazırlamam lazım gelmek üzere
bu günki menüm taze fasulye pilav ve salata ben pilav yemiyeceğim her zamanki gibi

:lepi:

teşekkür ederim canım şimdiden Şeniz
inşallah kazanırız ama zambak kilo bildirimine gelemeyecek galiba daha doğrusu bu ara nete giremeyecek:sinifsinif:

biberiye mi tarsusta yetişiyo babama söyliyim getirsin :))

biberiye mi tarsusta yetişiyo babama söyliyim getirsin :))

canım bide biberiye adet sancısına çok iyi geliyo demleyip içildiğinde ağrıyı hemen kesiyo tavsiye ederim ben çok içtim ,gerçektende zayıflatıyo yağların vücuttan gittiğini ,drarınızı yaptığınızda fark ediyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…