- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.561
ben belki öğleden sonra giderim giremem
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................75..................................74..........................68... ........1 kilo vermiş
zambak3......................86.3.........................77.9.............................................................70............verememiş
hatic22........................65.8..........................58.8.............................................................57...........
oyelken........................79.9.........................73.5..............................73.1..........................60............400 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................56.8.............................................................54............
nesibe26........................75............................72.5............................................................68..............yok
bendisay.........................69.1........................61.8...........................................................58..............
ege1979.........................97.2.........................97.2...........................93.5.........................85.............3.700 gr vermişşş
naf..................................73.............................73...........................71.4...........................60.............1.600 gr vermiş
Naf sende güzel kilo vermişsin kuzum
ilk hafta seni fazla mı korkuttuk yoksa ceza alırım diye iyi çalışmışsın ve ödülü almışsın kaçamaksız...kaydirigubbakcemile5
günaydın a.s. kızlar
55.6 çıktım. Bu hafta artık durmaya mı başlar kilom diyordum sanırım bu bir günlük meyve detoksunun marifeti devam
Maşallah kızlar tablo mikemmelll:hulya:
sıra bende galiba...bende 1 300 gr vererek 57 500 le hedefe vardım sonunda Aslında hafta içi 57 yi net görmüştüm ama bugün böyle oldu gr lı...guclubacismile
hepinize çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için yeri gelince eleştirileriniz için(ki bu benim doğruları görmemi sağladı)
kilo veremediğim haftalarda moraliniz için teşvikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
haticem senide tebrik ederim canım 1 kilo az değil .
bence sen bu hafta sporu ağırlaştırdın ya sanırım kas yaptın bu yüzden istediğin sonucu alamadın ama bu da güzel bi sonuç
öğle yemeğinden sonra ara olarak karpuz yedim bide bitki çayı içtim ama midem çok bulandı :sinifsinif:
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan
benim de bu gün annem ve babam geliyor bana tarsustansositososito
sabahtan beri temizlik yemek anca bu saatte girebildim nete ama herkes gitmiş
bu hafta pek giremeyebilirim bikaç gün .
haftaya görüşmek üzere kızlar iyi bakın kendinize opuyorumnanaktan
inşallah kilo alıp dönmem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?