Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydın a.s. kızlar
55.6 çıktım. Bu hafta artık durmaya mı başlar kilom diyordum sanırım bu bir günlük meyve detoksunun marifeti devam

amanın şimdi tabloya baktımda veremeyen yok tablo coşmuş maşallah alkisalkisalkis
Ege inanamıyorum harika vermişsin ne yaptıysan devam alkisalkis alkisalkisalkisalkis

gülegüle canımm

öğle yemeğim

2 kaşık taze fasulye ( ben kaçtıkça karşıma çıkıyor tiksinicem yakında ohaoldumsmile )
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek

şimdi yeşil çayımı içiyorum ohh mis

Maşallah kızlar tablo mikemmelll:hulya:
sıra bende galiba...bende 1 300 gr vererek 57 500 le hedefe vardım sonunda Aslında hafta içi 57 yi net görmüştüm ama bugün böyle oldu gr lı...guclubacismile
hepinize çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için yeri gelince eleştirileriniz için(ki bu benim doğruları görmemi sağladı)
kilo veremediğim haftalarda moraliniz için teşvikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ege süpersin kuzum tebrik ederimmaşallah sana. güzel bi başlangıç yaptın. bizim topikte de rekor kırdın galiba daha önce hiç görmedim böyle çok kilo vereni kutlarımopuyorumnanaktan

Naf sende güzel kilo vermişsin kuzum
ilk hafta seni fazla mı korkuttuk yoksa ceza alırım diye iyi çalışmışsın ve ödülü almışsın kaçamaksız...kaydirigubbakcemile5

haticem senide tebrik ederim canım 1 kilo az değil .
bence sen bu hafta sporu ağırlaştırdın ya sanırım kas yaptın bu yüzden istediğin sonucu alamadın ama bu da güzel bi sonuç

veee özge senide tebrik ederim 3 haftanın sonunda azda olsa gelişme olmuşaklinialirimsmile

benim de bu gün annem ve babam geliyor bana tarsustansositososito
sabahtan beri temizlik yemek anca bu saatte girebildim nete ama herkes gitmiş
bu hafta pek giremeyebilirim bikaç gün .
haftaya görüşmek üzere kızlar iyi bakın kendinize opuyorumnanaktan
inşallah kilo alıp dönmem kaydirigubbakcemile3

Naf sende güzel kilo vermişsin kuzum
ilk hafta seni fazla mı korkuttuk yoksa ceza alırım diye iyi çalışmışsın ve ödülü almışsın kaçamaksız...kaydirigubbakcemile5

sağol canım korktum biraz cezalardan delikafadulden bide ödem vardı sanırım oda gitti kaydirigubbakcemile2

ama bu hafta daha önemli benim için tatile çıkıyorum ve dikkat etmem lazım yoksa aynen geri gelebilir bu kilolar ohaoldumsmile sonra düşünemiyorum klava:

bende seni tebrik ediyorum canım hedefine ulaşmışsın kaydirigubbakcemile5 inşallah bizde ulaşırız ve beraber paylaşırız bu sevinci :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................75..................................74..........................68... ........1 kilo vermiş

zambak3......................86.3.........................77.9..............................78.4.........................70............verememiş

hatic22........................65.8..........................58.8.............................57.5..........................57...........1.300 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................73.5..............................73.1..........................60............400 gr vermiş

tinkerbell2......................61.2.........................56.8............................55.6..........................54............1.200 gr vermiş

nesibe26........................75............................72.5............................................................68..............yok

bendisay.........................69.1........................61.8...........................................................58..............

ege1979.........................97.2.........................97.2...........................93.5.........................85.............3.700 gr vermişşş

naf..................................73.............................73...........................71.4...........................60.............1.600 gr vermiş

kızlar tablonun son hali
sadece bendisay gelmedi bildirime

Son düzenleme:
öğle yemeğinden sonra ara olarak karpuz yedim bide bitki çayı içtim ama midem çok bulandı :sinifsinif:

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

canım hedefine ulaşmanı ayrıca tebrik ederim a.s.:1hug:

2.:hooray: mezunumuzu verdik :teytey::enbuyukkk:

ama aramızda görmeye devam edeceğiz umarım eylül geleceğim diyo ama çok boşluyor burayı
senin bu hafta annenler olacağı için haftaya bekliyoruz canımolumunekankayizsmile

haticem senide tebrik ederim canım 1 kilo az değil .
bence sen bu hafta sporu ağırlaştırdın ya sanırım kas yaptın bu yüzden istediğin sonucu alamadın ama bu da güzel bi sonuç

evet canım sağolasın desteğin için :1hug: verdim ama çok memnun etmedi beni bu 1 kiloakannehir
haftaya daha çok olmasını istiyorum umarım

Son düzenleme:

canım Şeniz sen kilo alsanda verirsin artık eminim ben CADIARZU
maşallahın var
ben annenin ne diyeceğini merak ettim ohaoldumsmileseni görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…