- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.581
:lepi::lepi::lepi::lepi:
57 500hihoyyythihoyyythihoyyyt
sağol canım korktum biraz cezalardan delikafadulden bide ödem vardı sanırım oda gitti kaydirigubbakcemile2
ama bu hafta daha önemli benim için tatile çıkıyorum ve dikkat etmem lazım yoksa aynen geri gelebilir bu kilolar ohaoldumsmile sonra düşünemiyorumklava:
bende seni tebrik ediyorum canım hedefine ulaşmışsın kaydirigubbakcemile5 inşallah bizde ulaşırız ve beraber paylaşırız bu sevinci :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:
canım:lepi: çok güzel 1.200 gr vermişsin yanlış hesaplamadım demikaydirigubbakcemile5
tebrik ederim a.s. canım hedefine 1.5 kilo kaldı maşallah
opuyorumnanaktan sağol canım sende çok güzel vermişsin. :lepi: Bu meyve detoksu çok hoşuma gitti hatice o ne rahatlıkmış ertesi gün mideni vücudunu tertemiz hissediyorsun . Hedef kiloma gelince tekrar yapmak istiyorum opuyorumnanaktan
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................75..................................74..........................68... ........1 kilo vermiş
zambak3......................86.3.........................77.9..............................78.4.........................70............verememiş
hatic22........................65.8..........................58.8.............................57.5..........................57...........1.300 gr vermiş
oyelken........................79.9.........................73.5..............................73.1..........................60............400 gr vermiş
tinkerbell2......................61.2.........................56.8............................55.6..........................54............1.200 gr vermiş
nesibe26........................75............................72.5............................................................68..............yok
bendisay.........................69.1........................61.8...........................................................58..............
ege1979.........................97.2.........................97.2...........................93.5.........................85.............3.700 gr vermişşş
naf..................................73.............................73...........................71.4...........................60.............1.600 gr vermiş
kızlar tablonun son hali
sadece bendisay gelmedi bildirime
YA TABLO SÜPERR BENİM HARİCİMDE TABİKİİİkaydirigubbakcemile3
bukadar fazla verilen bitablo olmamıştı galibaaa
herkesii tebrikk ediyorummm
haftayada böyle devam etsinnnnnkaydirigubbakcemile5
:lepi::lepi::lepi::lepi:
57 500hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım 2-3 gün sonra sende vermiş olarak göreceksin kendini sabır:teselli:
gerçekten çok güzel bir tablo 1 sefer daha buna benzer bi tablo olmuştu ama bugünkü bir rekor:lepi:
bencede haftayada devammmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
sağol canım evet bencede
bende çok rahatlamış hissettim kendimi bi zararı yoktur herhalde
bende yapmak istiyorum aradakaydirigubbakcemile5
evet 2gün sonra fark edecek eminimmm
canım onun için çizelgemi degiştirmiyim yani 77.9dan devam ediyim
Bencede 2 gün sonra farkeder Benim görüntü olarakda zayıfladığım pazar pzt günü üstüme çöküyor çok dikkat ettim
İlk defa bu hafta veremedin diye hatırlıyorum zaten seni ben. Hem regli günün yaklaşıyordu galiba dimi canım büyük olasılıkla bundan tartıda gözükmüyordur.
Hatic22 mezuniyetini tekrar tekrar kutluyorum canım. Hayırlı olsun. alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
Egecim harikasın. Pek gönülsüz gibi başladın ama azmin elinden bir şey kurtulamaz. Bu topikte bu sayı bir rekor.:lepi: Her ne kadar ilk haftada verilenin çoğu su da olsa onu atmak da kolay değil. gayret istiyor. Bundan sonra daha yavaş gidecektir ama sonunda gidecektir kilolar.
tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bu haftaki gayretlerin sonucu alınmışKilo vermeyen yokkaydirigubbakcemile5. Herkesi tek tek tebrik ediyorum. İnşallah herkes istediği en kısa zamanda mutlu sona ulaşır.vereliniortak
EVET BİNBİRRENK
HERKES BOMBA GİBİ BENİM DIŞIMDAAkaydirigubbakcemile3
Canım öyle deme senin bu hafta mazeretin var. Liste dışı kalmalıydın.
Oyelkene çoook güzel bir ceza gelmeli bence.sempatiksalakcinni iyice serdi bu aralar keyifçi oldu.kaydirigubbakcemile3
canımm o uzun zamandırr hep keyifçii zatennn:mymeka:
ya çokta laf diyorum ama gülüp geçiyorr
gör bak 65 olcam desede bigelişme yokkk:umursamaz:
yarın sabah cezasını veririzzz
ama yaparmı işte o karanlıkk
eee sen ne dersinn ne ceza verelimm :jeyyar::jeyyar:
yaptığı spora ek olarak her gün 2 mil daha yapsın veya her gün 10dk. ip atlasın bence.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?