Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bu hafta ceza alacak kişi benim kilo veremedimmafoldumben zambakçım cezalardan ceza beğen hayatım kötükedihüso
:Saruboceq:farketmez ne olursa razıyım :kedi:

günaydın herkese nasılsınız kızlar hatice hariç kilo verilmiş
bence buda güzel gitsinde kilolar nasıl giderse gitsin

Herkese günaydın kızlar.
Uzun zamandır giremedim. =/
Umarım herşey yolundadır...

günaydın canım sanada
nerelerdesin bi girdin bidaha görünmedin
sende durumlar nasıl
kilo veremiyorum diye üzülüyordun
şimdi nasıl umarım veriyorsundur sende...zemuszemus

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74..................................74..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................77.9..............................77.2.........................70............700 gr vermiş

oyelken........................79.9..........................73.1..............................72.7.........................60...........400 gr vermiş

tinkerbell2......................61.2.........................55.6..............................55...........................54............600 gr vermiş

nesibe26........................75............................72.5............................72.5..........................68..............verememiş

ege1979.........................97.2.........................93.5...........................92.7...........................85............800 gr vermiş

naf..................................73...........................71.4.............................................................60.............

Son düzenleme:

geçmiş olsun güzelim inşallah iyi sonuçlarla dönersin
tedavin bitince belki daha güzel kilolar vereceksin
senin şimdi sağlığın önemli
kilo veremiyorum diye üzme kendniopuyorumnanaktan

biberiyeli yeşil çayı 10 gündür içiyorum ama bi etkisi olmadı.paketi bitirene kadar içeyim diyorum canım:hulya:

özge biz seni sevdiğimizen takılıyoruz canım alınmadın dimi
saçlarınıda güle güle kullan güzel olmuştur mutlaka
senin beğenmen önemli erkekler pek kısa saçı sevmez onun için beğenmemiştir
zamanla gözü alışır sever-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…