Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Herkese merhaba,

Bu hafta da ege kupayı kimseye bırakmamış anlaşılan. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.alkisalkisalkis Ayrıca bana desteklerin için tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan

Diğer kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5

Nesibecim tatilden dönmüşsün hoş geldin vereliniortak

Özgecim saçını güle güle kullan. Eminim çok yakışmıştır.

Haticecim üzülme. Sen artık deneyimlisin. Bu haftaki yanlışlarını biliyorsun ve haftaya daha dikkatli olursun olur biter.olumunekankayizsmile

800 gr ile kupa alacağımı hiç düşünmemiştim.bu hafta yatılı misafirdi,egenin gösterisiydi,derslerdi filan derken ben haftanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.

800 gr ile kupa alacağımı hiç düşünmemiştim.bu hafta yatılı misafirdi,egenin gösterisiydi,derslerdi filan derken ben haftanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.

Ege ilk gösterisine çıkacak sanırım. Başarılar diliyorum. Beraberce nice gösteriler, mezuniyetler yaşarsınız inşallah.vereliniortak

Bende kk da bir arkadaşımdan aldım tarifi evet metobolizma hızlandırmak için kullanıyorlar ve memnun olan çok ben geçen hafta denedim soğuk olarakda sıcak olarakda tüketiliyor Ben çok zor içtim yalnız tarçınla karabiber kokusu çok keskin ve acı geldi. Midesinde problem olanlar düşünmeli biraz.

Haklısın canım içimi zor gibi.:sinifsinif: Sen yararını gördün mü?

Haklısın canım içimi zor gibi.:sinifsinif: Sen yararını gördün mü?

içimi zor evet beklediği için 3 gün iyice karışıyorlar ben ilk yaptığımda soğudu hemen içtim o zaman çok kötü değil tadı ama 3. gün sonunda durdukca çok keskin iğrendim attım. :sinifsinif: İçen arkadaşım önce fark anlamadığını sonradan işe yaradığını gördüm dedi. Hakikatende çok güzel kilo veriyor bazen kaçamak yapsada kilo verimine devam ediyor ama tabi bünyesiylede ilgili olabilir bu durum.

Yani günlük taze yapıp içeceğimiz kadar yapmak daha mantıklı uzun vadede faydası olur gibi geliyor tabi yalnız bendeki tarifte daha çok karabiber koyuluyordu Belki de ondan ağır olmuşda olabilir

Ben bu gün yediklerimi yazayım
Kahvaltı b. peynir domates, maydonoz,4 yeşil zeytin 1 dilim t. buğday
ara sütlü nescafe
Öğlen 3-4 yemek kaşığı patates yemeği
1 kase yoğurt

Yani günlük taze yapıp içeceğimiz kadar yapmak daha mantıklı uzun vadede faydası olur gibi geliyor tabi yalnız bendeki tarifte daha çok karabiber koyuluyordu Belki de ondan ağır olmuşda olabilir

Evet canım ben de günlük yapmayı düşünüyorum. karabiberi de 1 çay kaşığı koyarım.
Belki o zaman içilebilir.

evet cnm ya
bana kalsa şimdi çıkıcam da işte ayarlamak lazım
eşimin patronu da (bu arada eşimle yaşıt ve arkadaşlar )
bırakmıyo onu anca 2 gün gidebilirsin diyomuş
nolcak bilmiyorum :hulya:

evet cnm ya
bana kalsa şimdi çıkıcam da işte ayarlamak lazım
eşimin patronu da (bu arada eşimle yaşıt ve arkadaşlar )
bırakmıyo onu anca 2 gün gidebilirsin diyomuş
nolcak bilmiyorum :hulya:

2 gün mü ayy çok az. Çalışırken bu sorun var işte benim çalışmaktan en nefret ettiğim zamanlardı bu aylar her kez tatile çıkar millete göre tatil haftanı ayarlarsın çok zor.Ama yinede güzel bişey çalışmak Hep çalışmayanlara özenirdim onlarda derdi otur bak evde hep aynı şeyleri yap çalışmayı nasıl özlersin diye hakikaten de öyleymiş hele kışın. Yazın iyi de evde oturmak kışın çok sıkılıyor insan

ya benim zaten eşimle patronu karı-koca gibi hiç ayrılmıyorlar kaydirigubbakcemile3
oyüzden benimle problem çıkarıyorum bazen sempatiksalakcinni

benimkide öyle hiç işini bırakamaz ben eskiden beklerdim onu birlikte gidelim gelelim tatile diye artık valla hiçç beklemiyorum gidiyorum annemlerin yanına gelirse 3-4 gün katılıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…