Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

tamam canlarım az önce gerçekten düzgün yemek yedim, karnımı tıka basa doyurdum..annem gelmişti bişeyler yaptı iyi oldu :)

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz sizi seviyorum Şeniz

slm öğlen sadece süt içtim birde şeftali yedim çokk sıcak hiç bişey istemiyorum birde geçen kendimi çok hırpaladım temizlik yapıcam diye halsizim kollarım ağrıyor bu gidişle bu hafta hedef kiloma varırım gibi
Eylül allah kolaylık versin çok zor eşya toplamak tabi birde yerleştirmek var bunları. Ama yerleştirmek yine daha zevklidir .

:kedi: tamam canım az sonra düzgün yemek yiycem, ama inşallah yediklerimi çıkarmam -tatlicadiarzu- bu günlerde ne yesem midem bulanıyor bi de böyle bir sorunum var, sıcaklardan ve stresten sanırım.

bana baakkkk kaç kiloya düşmüşsünn öyleee:mymeka:
ya dogru düzgün yemek menüleri yaz yada hiç yazmaaa:mymeka:
kızııımmm hasta olursunn alimallahhhhh
aman dikkatt aman

teşekkür ederim canım, gerçekten çok zormuş..çeyizim yerleşirken hiç farkına varmamıştım, bir sürü insan vardı işleri yapan..böyle yalnız yapınca çok zor oluyormuş.

bana baakkkk kaç kiloya düşmüşsünn öyleee:mymeka:
ya dogru düzgün yemek menüleri yaz yada hiç yazmaaa:mymeka:
kızııımmm hasta olursunn alimallahhhhh
aman dikkatt aman

tamam zambakım dikkat edicem gerçekten..bende şu işin orta yolunu bir türlü bulamadım, ya çok yiyorum ya hiç yiyemiyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın canım, nasılsın :)

sabah kahvaltım: kepekli ekmek
biraz peynir, bir tane haşlanmış yumurta, salatalık
şekersiz çay

günaydın kızlarr

akşam ızgara tavuk yedim yanında salata bide şekersiz çay içtim

sabah kahvaltı yapmak istemedi canım çeyrek gevrek yedim zorla bir bardak şekersiz çay içtim

leslie linkleri buldum onları indiriyorum artık spora başlamalıyım bu hafta çok saldım kendimi çünkü alsanaalsanasmile

dün öğleden sonra misafirim vardı ve geç vakite kadar oturduk sonra bizde kaldılar sabah kahvaltı yapıp gittiler onun için giremedim nete
ve tabi :kedi: cezalı sporumu yapamadım yarım saat bugünkü sporuma yarım saat yarınki sporuma ekleyip yapmayı düşünüyorum dünkü cezamı

GELDİMM GELDİMMMMMkaydirigubbakcemile3
haticemm bende halı yıkadımm
ama makineyle falan degill elimleee
guclubacismileguclubacismile

merhaba canım nasılsın boşlama buraları merak ettirme kendiniolumunekankayizsmile
allah kolaylık versin canım ben elimde halı yıkamaktan hoşlanmam sen iyi yıkamışsın vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…