Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bu gün regaip kandili kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
burası çok renkli bu gün
dün gece fener alayı vardı tüm çocukların elerinde fenerler dolaşıyorlardı havai fişekler ateşler patlamalar çık güzeldi
bu günde tüm çocuklar şivlilik topluyor kapı kapı dolaşıp şeker çikolata(ev sahibi ne aldıysa onu dağıtır)
topluyorlar burdaki adet çok güzel
sizde nasıl yapılıyor merak ettim de
mersinde böyle şeyler yapılmaz meselaa

özgecim evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım
benimkide haftaya24 ü
bakalım sana gelen çiçekten banada gelicek mi:))

fener alayı ne be

canım ben de konyada öğrebdim hani okullarda süslediğimiz fener vardı alır keser şekil verirdik okula asrdık
o kağıttan yapılmış çeşitli figürler hayvan ,top lamba gibi içinde mum yanıyor fener de renkli olduğundan güzel görünüyor .çocuklar dün gece yaktılar kaandil öncesi gece yanıyor
bi çeşit süslü lamba

merhaba arkadaşlar bende hem grubunuzu takip ediyorum aylardır hem de dikkatli besleniyorum baya da kilo verdim marttan bu yana.ama şimdi yazlıktayım ve bebiş de var benim dengem değişti.bende size katılmak istiyorum kabul eder misiniz?
ayrıca şu cezalandırma işiniz de hoşuma gidiyor.
bu arada düzenim değişti dedim ya kilo vermem de durdu.ve şimdi daha da değişecek.kafama göre bir plan yaptım sizde bir bakıp fikir verirseniz sevinirim.
sabah bebekte olduğu için ve sabah denize girdiğimiz için 7- 7 buçukta kalkıyorum.ve 8-8 buçuk gibi deniz faslı başlıyor.bu arada 1 yeşil elme 1 kayısı ve 1 salatalık yesem diyorum.saat 10- 10 buçuk gibi dönüş kahvaltıya oturma 11-12 olur ve hem öğle yemeği hem kahvaltı yapsam diyorum.2 saat sonra meyve 2 saat sonra ceviz meyve gibi şeyler.saat 6-7 gibi de yemek yesem.sizce nasıl olur?sabah ki durum bozuyor planlarımı en mantıklısı bu geldi bana.fikir verirseniz ve beni de kabul ederseniz sevinirim

canım benim naçizane bi kaç tavsiyem olacak
sabah kalkış saatin çok güzel ama şu var bana göre denizden geldikten sonra kahvaltı yapman çok iyi değil
sabah erken kalkıyorsun madem kahvaltını yap
deniz de yediklerini yakarsın
çok bişey yemeyim dersen müsli ve yulafı sütle karıştırıp ye
aralarda meyve yemek iyi fikir bunun yanında uzun süre açlık hissetmemen için biraz yoğurt süt gibi bişi ye bence
bunları da kendi kafama göre söylemediğimi de bilmeni isterim
diyetisyrn kontrolün de diyet yapıyorum ben onun bana deikleri bu şekilde

sağol canım ama bizimkiler yani ailem gelince yapıyor ve onlarlayken benim de canım istiyor yemek.sabah hemen kalkıp yapamam yani

hoşgeldin canım.ben senin yerinde olsam sabah kalkınca 07:30 da kahvaltımı yapar denizden gelince11:00 de elma,kayısı vs. den sadece birini yer 12:00-12:30 gibi de öğlen yemeğimi yerim.kahvaltı günün en önemli öğünü ve kalkar kalkmaz yaparım.kaldıki ben sadece meyve yeyip denize gitsem dönüşte daha çok acıkmış olup kahvaltıda daha çok yerim.ben sadece kendim nasıl yaparım onu söylüyorum.bu konuda daha bilgili arkadaşlarımız var ve bence onlar seni daha doğru yönlendirirler.opuyorumnanaktan

Selaaam !.. Kızlaaar !.. zemuszemus Neler yaptınız? Baya bir süre giremedim. :kedi: Çok özledim sizleri. a.s. Umarım herkesin keyfi yerindedir. boshayallersmile Bu arada bugün kandilmiş. Bir arkadaştan mesaj gelince öğrendim. kaydirigubbakcemile3 Herkesin kandili mübarek olsun.

Ve yine "bu arada" kaydirigubbakcemile3 2 kilo verdim. Yalnız çizelgenin nasıl değiştirileceğini unuttuğum için düzeltemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün iş yerinden erken çıkıcam bi işim var hemde bugün evlilik yıldönümüm

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.ömür boyu sağlık,mutluluk,huzur ve sevgi hep sizinle olsun.evladınızla(evlatlar da olabilir ilerde) birlikte mutlu ama çooooook mutlu bir hayatınız olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…