- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.381
fener alayı ne be
bende fön çektirmeye gittim ama hiç güzel çekemedi
neyse önemli olan biraz düz durması kaydirigubbakcemile2
ayyy çok güzel canım yaa kandil den bir gün önce mi yapılıyor ?
merhaba arkadaşlar bende hem grubunuzu takip ediyorum aylardır hem de dikkatli besleniyorum baya da kilo verdim marttan bu yana.ama şimdi yazlıktayım ve bebiş de var benim dengem değişti.bende size katılmak istiyorum kabul eder misiniz?
ayrıca şu cezalandırma işiniz de hoşuma gidiyor.
bu arada düzenim değişti dedim ya kilo vermem de durdu.ve şimdi daha da değişecek.kafama göre bir plan yaptım sizde bir bakıp fikir verirseniz sevinirim.
sabah bebekte olduğu için ve sabah denize girdiğimiz için 7- 7 buçukta kalkıyorum.ve 8-8 buçuk gibi deniz faslı başlıyor.bu arada 1 yeşil elme 1 kayısı ve 1 salatalık yesem diyorum.saat 10- 10 buçuk gibi dönüş kahvaltıya oturma 11-12 olur ve hem öğle yemeği hem kahvaltı yapsam diyorum.2 saat sonra meyve 2 saat sonra ceviz meyve gibi şeyler.saat 6-7 gibi de yemek yesem.sizce nasıl olur?sabah ki durum bozuyor planlarımı en mantıklısı bu geldi bana.fikir verirseniz ve beni de kabul ederseniz sevinirim
canım benim naçizane bi kaç tavsiyem olacak
sabah kalkış saatin çok güzel ama şu var bana göre denizden geldikten sonra kahvaltı yapman çok iyi değil
sabah erken kalkıyorsun madem kahvaltını yap
deniz de yediklerini yakarsın
çok bişey yemeyim dersen müsli ve yulafı sütle karıştırıp ye
aralarda meyve yemek iyi fikir bunun yanında uzun süre açlık hissetmemen için biraz yoğurt süt gibi bişi ye bence
bunları da kendi kafama göre söylemediğimi de bilmeni isterim
diyetisyrn kontrolün de diyet yapıyorum ben onun bana deikleri bu şekilde
merhaba arkadaşlar bende hem grubunuzu takip ediyorum aylardır hem de dikkatli besleniyorum baya da kilo verdim marttan bu yana.ama şimdi yazlıktayım ve bebiş de var benim dengem değişti.bende size katılmak istiyorum kabul eder misiniz?
ayrıca şu cezalandırma işiniz de hoşuma gidiyor.
bu arada düzenim değişti dedim ya kilo vermem de durdu.ve şimdi daha da değişecek.kafama göre bir plan yaptım sizde bir bakıp fikir verirseniz sevinirim.
sabah bebekte olduğu için ve sabah denize girdiğimiz için 7- 7 buçukta kalkıyorum.ve 8-8 buçuk gibi deniz faslı başlıyor.bu arada 1 yeşil elme 1 kayısı ve 1 salatalık yesem diyorum.saat 10- 10 buçuk gibi dönüş kahvaltıya oturma 11-12 olur ve hem öğle yemeği hem kahvaltı yapsam diyorum.2 saat sonra meyve 2 saat sonra ceviz meyve gibi şeyler.saat 6-7 gibi de yemek yesem.sizce nasıl olur?sabah ki durum bozuyor planlarımı en mantıklısı bu geldi bana.fikir verirseniz ve beni de kabul ederseniz sevinirim
kızlar bugün iş yerinden erken çıkıcam bi işim var hemde bugün evlilik yıldönümüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?