- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.301
zambak gözükmüyor hiç
zambak gözükmüyor hiç
kızlar ben cuma günki kilo bildiriminden sonra galiba uzun bir süre nete giremicem.21 veya 22 haziran gibi tatile gidiyorum.
eylüll hiç bişi yememişsin ki
kaydirigubbakcemile3 canım şu taşınma işi beni öldürüyor, eksikler tamamlanıyor bi taraftan. taşıma şirketi ile anlaştık ama yemek takımlarını, mutfak eşyalarını, kılık kıyafeti ben toplayım istiyorum çok yoruldum özge mafoldumben eşim gelmeden halledeyim istiyorum ama bakalım artık nolucak sositososito bu işler iştahamı kesti sanırım aklıma yemek yemek gelmiyo :dance:
buralardayımm canımmcımm olumunekankayizsmileevet bende merak ediyorum eşi gündüz evde olsa bile gece girerdi ama bu ara işi falan var galiba
valla ben pazartesi ve salı hiç spor yapmadım ama spor aletimi şimdi kurmaya gelmişler
artık fulll yapacağım bende kaydirigubbakcemile2
valla ben pazartesi ve salı hiç spor yapmadım ama spor aletimi şimdi kurmaya gelmişler
artık fulll yapacağım bende kaydirigubbakcemile2
ooo becerikli kızlarrrrrrrr
zambakcım hoşgeldin canım buralar pek sessizdi
buralardayımm canımmcımm olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3duyda inann kaydirigubbakcemile3
hııııhhh ne sandınn sen beniiii:dilcikar:
hoşbuldukkk canımmm nasılsınn bakalımmkaydirigubbakcemile5
eylül sen bu gidişe bideri bikemek kalıcann söylemedi demekaydirigubbakcemile3
taşınma işi çok zor allah kolaylık versin .bide sıcak insan birşey yapmak istemiyor zaten .ama bu arada kiloda verirsin
:roflol::roflol:
nasılsın canım opuyorumnanaktan
eylülüm sana bişi diyimi bu benim taşındığım 4 ev seni çok iyi anlayabiliyorum
canım bana da öyle geliyor kaydirigubbakcemile3 kilomu söylesem beni öldürürsün, annem başımın etini yiyor yemek ye diye ama onu duymamazlıktan geliyorum :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?