Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bağımlılık yaptınız resmen.her seferinde son kez bir gireyim diyorum yine dayanamıyorum ilk fırsatta hemen bilgisayarın başına geliyorum

hoşgelddiiinnnnkaydirigubbakcemile5
bizz bagımlılık yaparızzz tabikideekaydirigubbakcemile3
seninde kulaklarını çınlattık haticeyleee
senin yoklugundan faydalanıppp kupalarıı alıcazzzz:jeyyar::jeyyar:

işin güzel tarafı bu işte birbirimizi özendiriyoruz
yoksa sen yapmazdın
iyigeceler sanada

canım bende özendimm haaaa
ama leslie bitiremem hihoyyyt
eşim gelir yarım kalır ama bölgesel egzersizz yapıyım
buna daha çok ihtiyacımm varrrkaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlarr yarın görüşürükkkkkk

sabah kep.ekmek arası peynir ve şekersiz çay bugün itibariyle kepek ekmeğim bitti tam buğday mı alıyım dersiniz :uhm:

günaydın kızlar, nasılsınız opuyorumnanaktan keşke dün akşam gelseymişim herkes burdaymış kaçırdım sohbeti :a015:

tmm canım zaten dün başladım spora 40 dk (2 mile ) leslie ile yürüdük delikafadulden

bu akşam eklerim 25 mekik ve 20 dk bölgesel egzersiz + 30 dk bisiklet vereliniortak

beni bir tek mekik zorlayacak ama onuda yapa yapa alışıcam inşallah kaydirigubbakcemile5

heee normal bisikletten bahsediyorsun sen ben kondisyon bisikleti sandım kaydirigubbakcemile3

hehe normal bisiklet canım hani anlatmıştım ya maceralarımı sırnaşık şey sırnaşık şey

eylüll günaydın nbr :hulya:

kahvaltımı yazayım hemen:

sabah bir bardak at kuyruğu bitki çayı içtim ( aç karna çok kötü zor zor içtim sempatiksalakcinni )
ekmeğim kalmamıştı, almaya da üşendim..bir dilim mısır unundan yapılmış peksimet
kk büyüklüğünde peynir, 2 zeytin, bir tane domates..şekersiz çay içtim

hehe normal bisiklet canım hani anlatmıştım ya maceralarımı sırnaşık şey sırnaşık şey

eylüll günaydın nbr :hulya:

iyiyim canım tşkr ederim, sen nasılsın opuyorumnanaktan nafcım biz seninle tanışmadık sanırım dimi, bir ara ben girmememiştim sen o dönemde geldin sanırım canım...burda ki dostluk çok güzel dimi herkes birbirine yardımcı oluyor olumunekankayizsmile
burayı bırakamıyorum..topiğin müdavimi oldum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…