- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.201
ooo iyi hadi öğlen davettesin:hulya:kızlar halamın evi bizim şirkete yakın öğlen yemeğine çağrıyo beni
bamya varmış pek sevmem ama sebze grubuna giriyor değil mi
10 dakika 1 saat oldu ama kaydirigubbakcemile3 geldimbenim 10 dakikalık işim çıktı sonra gelirim
:roflol::roflol:Ben çıkıyorum kızlar.Bu kadar güldüm, sırada ders var. boshayallersmile
Kupamız hayırlı olsun, stand up'cımız Oyelken delikafadulden :içelim: Bildirimde bulunmayan arkadaş da umarım kilo vermiştir ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum. vereliniortak
Kendinize iyi bakın. Şeniz
Stand upcı Oyelken delikafadulden
Çizelgeci Hatice şakkıdı
Cezacı Zambak :jeyyar:
Bakalım kimler ne hünerlerini gösterecek daha. kaydirigubbakcemile3
oldu canımhatice oldu mu
tamam afiyet olsun kaçamak yapmaBen gİdİyorum tam 2 de burdayım
evet canım tablo güzelben gelene kadar herkes gitmişşş
kızlar neşeniz daim olsun
maşallah kilo veremeyen olmamış genel olarak zambakla neşeninde mazereti var zaten durum gayet güzel gözüküyor burdankaydirigubbakcemile5
cokacimcoookbende daha kahvaltı yapmadım sadece bi avuç kiraz yedim
şimdide kahvaltımı yapayım gelirim yinea.s.
canım limonlu yeşil çay iç ben onunla başlamıştım(hatta naneli limonluydu)
şimdi sallama yapmıyorum demleme bence sende dene
iyi canım şuan kendimden memnunum geçen haftaki giden kilolar göbek bölgemdengitmiş her gören şaşırıyor
benimde çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3
en kilolu zamanım da aldığım eteğim artık olmuyor:teytey:
daha ne olsun:sm_cool:
bende naneli limonlu sallama çay aldım sadesinden çok daha iyi
evdekii yeşil çaya limon sıkarak denemiştimm
ama ne o öylee yaaa samanın üzerine su döküp içiyomuşum hissi verdiii
neyse yeşil çay eksik kalsınn no problemmm yaniiikaydirigubbakcemile3
nafçımm kuzumm yinede vermişsinn tebriklerrrr
özgee esmerşekerimizz seni geçtiiiiikaydirigubbakcemile3
çok çalışman lazımm çookkkkkaydirigubbakcemile3
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72.5..................................72..........................68... .......500 gr vermiş
zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............bildirim yapmıyor
oyelken........................79.9.........................72.5.................................71.5..........................60...........1 kilo vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................................................68...........yok
brownsugar....................68.9.........................64.6...............................63.4...........................54............1.200 gr vermiş
ege1979.........................97.2.........................92...................................................................85............tatilde
naf..................................73...........................71..................................70.7..........................60.............300 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65.................................................................60............
neşeli45...........................85..........................85....................................85...........................68.........verememiş
olala.................................54.6.......................54.6.................................54.2.........................52.400 gr vermiş
Sağol,canım. Bence de kupayı hak etti. alkisalkisalkis Bence 1 kilo ve 1 kilo üstünde verenlere kupa verelim. olumunekankayizsmile
bu haftanın kupa sahipleri
brown sugar :hooray:ve özge:hooray:
alkisalkisalkistebrikler kızlar a.s.
haticecim tebrikler göbek olayı benim de derdim keşke bana da öyle olsa
haticecim tablo için çok sağolasın olumunekankayizsmile
kızlar merak etmeyin valla ben anca 500 gr veririm her hafta hep sonuncu olcam yane kaydirigubbakcemile3
daha en az 2,5 ay sizinleyimm aklinialirimsmile
tekrar tebrikler herkeseeeee:1hug:
ben geldimmmm kimse kalmamış galiba
yerimseniben senin adına sevindim canımdemin bizim iş yerinde birisi çok kilo verdin hasta değilsin dimi diyor :roflol:
ayyy inşallah ne biliyim korkmaya başladım kaydirigubbakcemile3
olsun bunları duyup motivr oldukça dahada azimlenip zayıflayacaksınkaydirigubbakcemile5evet çok güzel bir duygu ama hala şişkoyum yaa zayıf değilim ki :hulya:
hatice senin çocuğun yoktu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?