- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.161
süper canım geçen hafta verdin 1,5kilonun üzerine bu 500grda süperr bencee
esmerrr şekerimm canımmm süperrsinn vallaaaaaa
çokk tebriklerrrr
kupa özgeninn degilllllkaydirigubbakcemile3ozamannnnn
senin olma yolunda ilerliyoorrrrrr:hooray::hooray:
kim geçti beni yaaaa alsanaalsanasmile
brownsugar süpersin:teytey: canım tebrik ederima.s.
banane yaa sayılmaz işte banane banane :sinifsinif:
yaa sayılmaz ama yaa o ders çalışıyordu girmiyor du ki nete ama :roflol::roflol:
kızım gitsene ders çalış yaa ne geldin :çok üzgünüm:
hatice ve naf teşekkür ederim kızlar. öğleden sonra burda olmayabilirm doktora gitmem gerekiyor artık sanırım. bu arada kupayı alan arkadaşıda tebrik ediyorum.
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72.5..................................72..........................68... .......500 gr vermiş
zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............bildirim yapmıyor
oyelken........................79.9.........................72.5.................................71.5..........................60...........1 kilo vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................................................68...........yok
brownsugar....................68.9.........................64.6...............................63.4...........................54............1.200 gr vermiş
ege1979.........................97.2.........................92...................................................................85............tatilde
naf..................................73...........................71..................................70.7..........................60.............300 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65.................................................................60............
neşeli45...........................85..........................85....................................85...........................68.........verememiş
olala.................................54.6.......................54.6.................................54.2.........................52.400 gr vermiş
olumunekankayizsmileŞenizayyy canım sağolll :kedi:
canım bende 200 gr la kupayı kaybettiğimde üzülmüştüm onu hatırladımbu arada brownsugar şaka yaptım sakın alınma heee
tebrik ederim seni karakuzu kaydirigubbakcemile3
beni her tanıyan hafızamın kuvvetli olduğunu söyler:roflol:hatice amma hafıza var hee sende de kaydirigubbakcemile3
Tostumu yedim. Geldim.
Evet, canım. Teşekkür ederim. Bakalım 1.300 kilo veren olacak mı? :ecrin_bebek:
Bence tablonun genel hali, gayet iyi. alkisalkisalkis
size de banka hesap numaramı yollıcam stand up parası alcam herkes gülüyo sayemde kaydirigubbakcemile3
size de banka hesap numaramı yollıcam stand up parası alcam herkes gülüyo sayemde kaydirigubbakcemile3
Kendini burayla sınırlı tutma canım. kaydirigubbakcemile3 Tv'lerde reyting kırarsın sempatiksalakcinni
Çizelgemi de düzelttim. Oh be! Hep 10 kilo kalıyordu geriye. Artık 9.4 kaldı. sositososito
yaa sayılmaz ama yaa o ders çalışıyordu girmiyor du ki nete ama :roflol::roflol:
kızım gitsene ders çalış yaa ne geldin :çok üzgünüm:
özge ben bir sefer kupa aldığımda sen benden 200 gr fazla vermiştin 200 grın lafımı olur demiştiniz ve banada kupa vermiştiniz onu baz alarak
ben melis 1 kilodan aşagı verdiyse hem sana hemde borwn sugara kupa vermeyi teklif ediyorum
olumunekankayizsmileŞeniz
canım bende 200 gr la kupayı kaybettiğimde üzülmüştüm onu hatırladım
arkadaşlar kabul ederse 2 kupa sahibi olsun dedim
beni her tanıyan hafızamın kuvvetli olduğunu söyler:roflol:
afiyet olsun canım
bekliyoruz bakalım melis kilo bildirimi yapacakmı
2 kupa verme işine ne dersin canım?
işte süperdi:roflol::roflol: içine cem yılmaz kaçmış gelsin paralarkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
kız bu komiklikler başının gözünün sadakası olsun bizeee:roflol::roflol:
ne hesapp numarasıymıışşş ha haaa:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?