- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.301
eee kuapaları alsaydık brownsugar nereye kısss
ben gelene kadar herkes gitmişşş
kızlar neşeniz daim olsun
maşallah kilo veremeyen olmamış genel olarak zambakla neşeninde mazereti var zaten durum gayet güzel gözüküyor burdankaydirigubbakcemile5
esmer şeker ve özge tebrik edrim kızlar
özge nazar değmesin 2 haftadır süpersin tatlımm
bu haftanın kupa sahipleri
brown sugar :hooray:ve özge:hooray:
alkisalkisalkistebrikler kızlar a.s.
evet çok güzel bir duygu ama hala şişkoyum yaa zayıf değilim ki :hulya:
artık herkes için otele gitmek hayal olmuş bence aklinialirimsmile
tatlım mersin o kadarda pahalı değil lişi başına bildiğim kadarıyla
hiç olmadıtaşucundan ev kiralarız
günlük kirası 60 70 civarı
istersen 5 kişi kal evde evler dubleks ayrıca sıcak suyu da var 1 hafta kalsak en fazla 500 tutar
bende zaten o kadar kalamam güneş alerjim de var en fazla 3 gün bana yeter
sonra annemde yanık tedavisine geçerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yürüyüyş yappıyoorumm herğün olmasada haftada 5ğün felanneyvahedigeldismilealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismenün güzel canım kolay gelsin
saoll canımmm iyygidiyorum demi:::)
hergün dengeli beslenip yürüyüş yapıyorsan mutlaka verirsin canım:enbuyukkk:
bide genelde ilk gelen kişi ilk haftasında kupa alıyor belki sen alırsın bu hafta kupayı:hooray::hooray::hooray:
bu haftanın kupa sahipleri
brown sugar :hooray:ve özge:hooray:
alkisalkisalkistebrikler kızlar a.s.
kızlar bu arada ben haftaya kilo bildiriminde yokum:sinifsinif:
yarın anneme gideceğim ve 1 hafta kalmayı planlıyorum:smiley-cool:
erken gelirsem yazarım ama haftaya pazartesi döneceğim büyük ihtimalopuyorumnanaktan
yok canım şimdiye kadar düşünmedik şimdide ben düşünüyorum eşim düşünmüyor
aslında benim amacımda buydu zayıflayıp hamile kalmak istiyordum
57 kiloda hamile kalıcam diyordum ama eşimi ikna edemiyorum şimdi de...
binbirrenk te ne zamandır gelmiyor bilmiyorumkismile
nerelerde acaba
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72.5..................................72..........................68... .......500 gr vermiş
zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............bildirim yapmıyor
oyelken........................79.9.........................72.5.................................71.5..........................60...........1 kilo vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................................................68...........yok
brownsugar....................68.9.........................64.6...............................63.4...........................54...........1.200 gr vermiş
ege1979.........................97.2.........................92...................................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................71..................................70.7..........................60...........300 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................64.6..........................60..........400 gr vermiş
neşeli45...........................85..........................85....................................85...........................68.........verememiş
olala.................................54.6.......................54.6.................................54.2.........................52........400 gr vermiş
tablo tamam:teytey:
Kupa alan arkadaşları ben de tebrik ediyorum.:lepi:alkisalkisalkis Hayırlı uğurlu olsun.
Ayrıca bugünkü tablo iyi görünüyor. Kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.a.s.
Artık herkesin hedefine az kalmış bu yaz bitecek gibi görünü
Aslında 1 aya yakındır yazlıktayım canım ama havalar bozuk gittiğinden nete girip oyalanıyordum. Artık sıcaklar bastırmaya başladı. En sevdiğim spor yüzme olduğundan geç de olsa sezonuaçtım çok şükür. Öğle saatleri dışında denizde olurum. Akşamdan sonra da gezinti-yürüyüş derken ramazana kadar çok seyrek girerim internete sanırım. Cumaları özellikle girmeye çalışacağım.hihoyyyt
dün bugün kötüyüm yaa sabah söledim ya wc ile akadaş okaydirigubbakcemile2lucaz bugün diye canım ishal istifra :kedi: gidiyorum ben :gitme: üşüttüm sanırım :gitme:
gülegüle canım opuyorumnanaktan
anammm ekranım titredi :roflol: :roflol: :roflol:
Ben de iyi bir yer bulsam; bizimkileri ikna etmeye çalışacağım. boshayallersmile Hiç olmadı bir arkadaşımı ayarlarım da nerde uygun ve keyifli geçireceğin bir yer. Son 2 senedir kiraladığımız yerler böcekli çıktı. :sinifsinif:
Yeni gelen arkadaşlar OLALA ve NEŞELİ hoş geldiniz.vereliniortak Başarılar diliyorum.a.s.
Herkese sağlıklı güzel bir hafta diliyorum.kaydirigubbakcemile5
Kupa alan arkadaşları ben de tebrik ediyorum.:lepi:alkisalkisalkis Hayırlı uğurlu olsun.
Ayrıca bugünkü tablo iyi görünüyor. Kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.a.s.
Artık herkesin hedefine az kalmış bu yaz bitecek gibi görünüyorvereliniortak
Okullar tatil artık gezmeler başladı desene.yerimseniben Güzel bir tatil olur senin için annenin yanında. Aman dikkat et canım anneler yedirmeye meraklılar biraz.hihoyyyt Hadi iyi tatiller
Kilolar gitti sıra bebişte diyorsun artıkhayırlısı olsun canım. Kendini hazır hissediyorsan fazla bekleme derim. Allah gönlüne göre versin.kaydirigubbakcemile5
teşekkürederim canım hedefim buydu zaten
sağol iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan
Aslında 1 aya yakındır yazlıktayım canım ama havalar bozuk gittiğinden nete girip oyalanıyordum. Artık sıcaklar bastırmaya başladı. En sevdiğim spor yüzme olduğundan geç de olsa sezonuaçtım çok şükür. Öğle saatleri dışında denizde olurum. Akşamdan sonra da gezinti-yürüyüş derken ramazana kadar çok seyrek girerim internete sanırım. Cumaları özellikle girmeye çalışacağım.hihoyyyt
Bu yer, nerede? :uhm:
kilo bildirim günüydü buğün ens on 65 le başlamıştım...şimdiiik 64.6 kaydirigubbakcemile3
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72.5..................................72..........................68... .......500 gr vermiş
zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............bildirim yapmıyor
oyelken........................79.9.........................72.5.................................71.5..........................60...........1 kilo vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................................................68...........yok
brownsugar....................68.9.........................64.6...............................63.4...........................54...........1.200 gr vermiş
ege1979.........................97.2.........................92...................................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................71..................................70.7..........................60...........300 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................64.6..........................60..........400 gr vermiş
neşeli45...........................85..........................85....................................85...........................68.........verememiş
olala.................................54.6.......................54.6.................................54.2.........................52........400 gr vermiş
tablo tamam:teytey:
Artık herkesin hedefine az kalmış bu yaz bitecek gibi görünüyorvereliniortak
Okullar tatil artık gezmeler başladı desene.yerimseniben Güzel bir tatil olur senin için annenin yanında. Aman dikkat et canım anneler yedirmeye meraklılar biraz.hihoyyyt Hadi iyi tatiller
Hem en zevkli hemde en güzel form tutturan spor yüzme kaydirigubbakcemile5 . Tadını çıkar canım İyi tatiller sana bu arada bende çokk severim yüzmeyi.
kızlar selammm hep ıssız saatlerde geliyorum ben de benneyaptımki fisfisfis
Binbirrenk selamlariyi tatiller sana da
biz tatil planı yaparken sen tatilin tadını çıkarıyor muşsun canım
görüşmek üzerea.s.
silifkenin taşucu beldesinde canım
denize yakın kum mahallesi var
site halinde evler dubleks
kiminin kendi evi çoğu dea kiralık fiyatlarda uçuk değil okadar
yalnız akşamları sivri sineği çok
ben o yüzden kızkalesini tercih etmeyi düşünüyorum orasıda mersin silifke arasında kalıyor denizi çok güzel otel ve pansiyonlar çok
biraz ilersinde de erdemli çamlığı var burasıda çadır kamp tarzı biyer (mersin de yine)
merhaba canım maşallah bende kaç gündür neden girmiyor diyeCADIARZU düşünüyordum ama sen tatildeymişsin
çok güzel tadını çıkar canımkaydirigubbakcemile5
evet çok uzak olmasada biraz kalıp değişiklik olsun istedim dikkat ederim canımyerimseniben
sende kendine dikkat et canım iyi tatillerŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?