Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

eee kuapaları alsaydık brownsugar nereye kısss

Almamışmıydık daha

ben gelene kadar herkes gitmişşş
kızlar neşeniz daim olsun
maşallah kilo veremeyen olmamış genel olarak zambakla neşeninde mazereti var zaten durum gayet güzel gözüküyor burdankaydirigubbakcemile5

Bence de yerimseniben

esmer şeker ve özge tebrik edrim kızlar
özge nazar değmesin 2 haftadır süpersin tatlımm

Teşekkürler canısı opuyorumnanaktan

bu haftanın kupa sahipleri
brown sugar :hooray:ve özge:hooray:

alkisalkisalkistebrikler kızlar a.s.

Teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan

evet çok güzel bir duygu ama hala şişkoyum yaa zayıf değilim ki :hulya:

Şişkoyum diyor hala Zor olanı başardın artık, gerisi gelir zemuszemus

artık herkes için otele gitmek hayal olmuş bence aklinialirimsmile

Ben de iyi bir yer bulsam; bizimkileri ikna etmeye çalışacağım. boshayallersmile Hiç olmadı bir arkadaşımı ayarlarım da nerde uygun ve keyifli geçireceğin bir yer. Son 2 senedir kiraladığımız yerler böcekli çıktı. :sinifsinif:

Bu yer, nerede? :uhm:

yürüyüyş yappıyoorumm herğün olmasada haftada 5ğün felanneyvahedigeldismile

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................72.5..................................72..........................68... .......500 gr vermiş

zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............bildirim yapmıyor

oyelken........................79.9.........................72.5.................................71.5..........................60...........1 kilo vermiş

nesibe26........................75............................71.8...............................................................68...........yok

brownsugar....................68.9.........................64.6...............................63.4...........................54...........1.200 gr vermiş

ege1979.........................97.2.........................92...................................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................71..................................70.7..........................60...........300 gr vermiş

melisdeniz........................65............................65................................64.6..........................60..........400 gr vermiş

neşeli45...........................85..........................85....................................85...........................68.........verememiş

olala.................................54.6.......................54.6.................................54.2.........................52........400 gr vermiş

tablo tamam:teytey:

bu haftanın kupa sahipleri
brown sugar :hooray:ve özge:hooray:

alkisalkisalkistebrikler kızlar a.s.

Kupa alan arkadaşları ben de tebrik ediyorum.:lepi:alkisalkisalkis Hayırlı uğurlu olsun.
Ayrıca bugünkü tablo iyi görünüyor. Kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.a.s.
Artık herkesin hedefine az kalmış bu yaz bitecek gibi görünüyorvereliniortak

kızlar bu arada ben haftaya kilo bildiriminde yokum:sinifsinif:
yarın anneme gideceğim ve 1 hafta kalmayı planlıyorum:smiley-cool:
erken gelirsem yazarım ama haftaya pazartesi döneceğim büyük ihtimalopuyorumnanaktan

Okullar tatil artık gezmeler başladı desene.yerimseniben Güzel bir tatil olur senin için annenin yanında. Aman dikkat et canım anneler yedirmeye meraklılar biraz.hihoyyyt Hadi iyi tatiller

Kilolar gitti sıra bebişte diyorsun artık hayırlısı olsun canım. Kendini hazır hissediyorsan fazla bekleme derim. Allah gönlüne göre versin.kaydirigubbakcemile5

binbirrenk te ne zamandır gelmiyor bilmiyorumkismile
nerelerde acaba

Aslında 1 aya yakındır yazlıktayım canım ama havalar bozuk gittiğinden nete girip oyalanıyordum. Artık sıcaklar bastırmaya başladı. En sevdiğim spor yüzme olduğundan geç de olsa sezonu açtım çok şükür. Öğle saatleri dışında denizde olurum. Akşamdan sonra da gezinti-yürüyüş derken ramazana kadar çok seyrek girerim internete sanırım. Cumaları özellikle girmeye çalışacağım.hihoyyyt

Yeni gelen arkadaşlar OLALA ve NEŞELİ hoş geldiniz.vereliniortak Başarılar diliyorum.a.s.

Herkese sağlıklı güzel bir hafta diliyorum.kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis Tablo güzel Kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Veee brownsugar ve özge çok çok tebrik ederim sizi alkisalkisalkis :lepi:

Hem en zevkli hemde en güzel form tutturan spor yüzme kaydirigubbakcemile5 . Tadını çıkar canım İyi tatiller sana bu arada bende çokk severim yüzmeyi.

kızlar selammm hep ıssız saatlerde geliyorum ben de benneyaptımki fisfisfis

akşam balık çekmişti canım bi güzel levrek yaptım fırında telin üstünde yağlarını aşağıya salsın diye levrek ve haşlanmış patatesin kalorisi baya düşükmüş kaydirigubbakcemile2

bi de yürüdüm bugün de ama bu sefer çok sıcakta çıktım kafamçokkarıştı

Nafcım geçmiş olsunn, inşallah haftasonu toparlarsın iyice.. İzmir'de de o kadar çalıştırıyolar mı ya şaşırdım valla...

esmerşekercim ben bir kez gittim epey oldu.. ama erken rezervasyonla gidilecek güzel her şey dahil oteller var.. ama tabi o zaman tatil hayallerinin eylüle kalması lazım.. yabancıların kaldığı çocuk dostu bi her şey dahilde kalmıştım 2 gün bu bahar.. yedikleri önlerinde yemedikleri de arkalarındaydı.. fiyat da onlara 100 tlnin altıydı.. türk yoktu ama maalesef.. hep yabancılara çalışıyolar kuruş kar da ettiklerini sanmıyorum, otel garanti dolsun diye turlarla ucuza çalışıyolar çünkü..

Binbirrenk selamlar iyi tatiller sana da
Yeni gelen arkadaşlar OLALA ve NEŞELİ hoş geldiniz.vereliniortak Başarılar diliyorum.a.s.

Herkese sağlıklı güzel bir hafta diliyorum.kaydirigubbakcemile5

merhaba olala
nasılsın canım dikkat et çok sıcakta çıkıp gügeş çarpmasın tatlım
bu haftada iyi kilo vermişsin
vereceğin kilo az olduğundan seni biraz zorlayacak gibi

biz tatil planı yaparken sen tatilin tadını çıkarıyor muşsun canım
görüşmek üzerea.s.

Bu yer, nerede? :uhm:

silifkenin taşucu beldesinde canım
denize yakın kum mahallesi var
site halinde evler dubleks
kiminin kendi evi çoğu dea kiralık fiyatlarda uçuk değil okadar
yalnız akşamları sivri sineği çok
ben o yüzden kızkalesini tercih etmeyi düşünüyorum orasıda mersin silifke arasında kalıyor denizi çok güzel otel ve pansiyonlar çok
biraz ilersinde de erdemli çamlığı var burasıda çadır kamp tarzı biyer (mersin de yine)

:lepi::lepi::lepi::lepi:
:lepi::lepi::lepi:kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim:lepi:

merhaba canım maşallah bende kaç gündür neden girmiyor diyeCADIARZU düşünüyordum ama sen tatildeymişsin
çok güzel tadını çıkar canımkaydirigubbakcemile5

evet çok uzak olmasada biraz kalıp değişiklik olsun istedim dikkat ederim canımyerimseniben

sende kendine dikkat et canım iyi tatillerŞeniz

Hem en zevkli hemde en güzel form tutturan spor yüzme kaydirigubbakcemile5 . Tadını çıkar canım İyi tatiller sana bu arada bende çokk severim yüzmeyi.

kızlar selammm hep ıssız saatlerde geliyorum ben de benneyaptımki fisfisfis

Binbirrenk selamlar iyi tatiller sana da

biz tatil planı yaparken sen tatilin tadını çıkarıyor muşsun canım
görüşmek üzerea.s.

Sağolun arkadaşlaropuyorumnanaktan. Umarım hepimiz güzel bir yaz geçiririz.kaydirigubbakcemile5

bende merak ettim canım anlattığın yerleri ilk fırsatta gitmek lazımŞeniz
taşucundan geçmiştik bir sefer ama gezmek nasip olmadı inşallah bidahaki seferekaydirigubbakcemile5

Merhaba canım. Pek girmeye zaman olmuyor. Bugün merak ettim kilo durumlarını bakayım dedim.
Sonuçlar iyi görünüyor. Umarım hep iyi gider.
İyi dileklerin için teşekkürler canım.
Görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…