- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.321
Merhaba canım. Pek girmeye zaman olmuyor. Bugün merak ettim kilo durumlarını bakayım dedim.
Sonuçlar iyi görünüyor. Umarım hep iyi gider.
İyi dileklerin için teşekkürler canım.
Görüşmek üzereopuyorumnanaktan
silifkenin taşucu beldesinde canım
denize yakın kum mahallesi var
site halinde evler dubleks
kiminin kendi evi çoğu dea kiralık fiyatlarda uçuk değil okadar
yalnız akşamları sivri sineği çok
ben o yüzden kızkalesini tercih etmeyi düşünüyorum orasıda mersin silifke arasında kalıyor denizi çok güzel otel ve pansiyonlar çok
biraz ilersinde de erdemli çamlığı var burasıda çadır kamp tarzı biyer (mersin de yine)
Sağolun arkadaşlaropuyorumnanaktan. Umarım hepimiz güzel bir yaz geçiririz.kaydirigubbakcemile5
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72.5..................................72..........................68... .......500 gr vermiş
zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............bildirim yapmıyor
oyelken........................79.9.........................72.5.................................71.5..........................60...........1 kilo vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................................................68...........yok
brownsugar....................68.9.........................64.6...............................63.4...........................54...........1.200 gr vermiş
ege1979.........................97.2.........................92...................................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................71..................................70.7..........................60...........300 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................64.6..........................60..........400 gr vermiş
neşeli45...........................85..........................85....................................85...........................68.........verememiş
olala.................................54.6.......................54.6.................................54.2.........................52........400 gr vermiş
tablo tamam:teytey:
Aslında 1 aya yakındır yazlıktayım canım ama havalar bozuk gittiğinden nete girip oyalanıyordum. Artık sıcaklar bastırmaya başladı. En sevdiğim spor yüzme olduğundan geç de olsa sezonuaçtım çok şükür. Öğle saatleri dışında denizde olurum. Akşamdan sonra da gezinti-yürüyüş derken ramazana kadar çok seyrek girerim internete sanırım. Cumaları özellikle girmeye çalışacağım.hihoyyyt
bi de yürüdüm bugün de ama bu sefer çok sıcakta çıktım kafamçokkarıştı
Nafcım geçmiş olsunn, inşallah haftasonu toparlarsın iyice.. İzmir'de de o kadar çalıştırıyolar mı ya şaşırdım valla...
Günaydın Canlar!.. zemuszemus
Kahvaltımı yaptım. Derse oturmadan bakayım dedim. Kimse yok. Herkes uyuyor herhalde.
Kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek, peynir, şekersiz çay
Önümüzdeki 3- 4 gün giremeyeceğim. Bu süre içinde yediklerime dikkat etmeye çalışacağım. opuyorumnanaktan
kilo veren vee hafatnın kupaını alan arrkadaşları çok tebrik ederimmmkaydirigubbakcemile2-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................72.5..................................72..........................68... .......500 gr vermiş
zambak3......................86.3.........................76.7................................76.7..........................70............bildirim yapmıyor
oyelken........................79.9.........................72.5.................................71.5..........................60...........1 kilo vermiş
nesibe26........................75............................71.8...............................................................68...........yok
brownsugar....................68.9.........................64.6...............................63.4...........................54...........1.200 gr vermiş
ege1979.........................97.2.........................92...................................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................71..................................70.7..........................60...........300 gr vermiş
melisdeniz........................65............................65................................64.6..........................60..........400 gr vermiş
neşeli45...........................85..........................85....................................85...........................68.........verememiş
olala.................................54.6.......................54.6.................................54.2.........................52........400 gr vermiş
tablo tamam:teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım
saol haticem senin azminledee ve desteginleeeolumunekankayizsmile
merhaba olala
nasılsın canım dikkat et çok sıcakta çıkıp gügeş çarpmasın tatlım
bu haftada iyi kilo vermişsin
vereceğin kilo az olduğundan seni biraz zorlayacak gibi
Kahvaltımı yaptım. Derse oturmadan bakayım dedim. Kimse yok. Herkes uyuyor herhalde.
Önümüzdeki 3- 4 gün giremeyeceğim. Bu süre içinde yediklerime dikkat etmeye çalışacağım. opuyorumnanaktan
saol haticem senin azminledee ve desteginleeeolumunekankayizsmile[/QUOTE .!.:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ŞenizŞeniz
devamını bekliyoruz canım
Mersin'e hiç gitmedim. Aslında bir arkadaş daha anlatmıştı. Hem de sahili taş değil kumsalmış. boshayallersmile Sınavım bitince araştırayım bakayım. sengözlerimebaksanab
İnşallah!.. CADIARZU İyi bir yaz tatiline ihtiyacım var. boshayallersmile
Kendinize iyi bakın. Şeniz
hafta sonu burası böyle olur canım herkes biyerdedir şimdi
silifke ve mersin kıyı şeridinim kumu çok güzeldir canım
tavsiye ederimŞeniz
slm arkadaşlar kimseler yok haftasonu tabi Ben ise bu cumartesi günü bu sıcak havada en az 4 makina ütü yaptım çok birktirmişim neffffret ediyorum serseme döndüm valla Acaba ne kadar kalori yakmışımdır delikafadulden.
slm kızlarrrr
tinkerbell 4 makine mi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kabus gibi valla.. seni tebrik ediyorumm alkisalkisalkis ütüden nefffrettt ederim ben de.. bu arada ütünün saati 150 kl imiş... oturup tv izlersek yaklaşık 50 kl harcıyormuşuzz.. sen extradan 100 harcamışsınn. iyi yanından bak olaya delikafadulden
ben de dün gezdim gezdim bi de bu aralar moda olan yüksek dolgu topuklularlan gezdim.. akşam eve döndüümüzde bacaklarım komple ağrıyordu yorgunluktan sanki koşmuşum gibi kaydirigubbakcemile3 bacakları forma sokuyo mudur acaba dolgu topuk..
akşam da üşenmedim daha doğrusu çok üşendim ama yine de yürüyüşümü yaptımm hihoyyyt
sanırım yavaş yavaş daha az yemeğe alışabiliyorum kaydirigubbakcemile5
hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz inşallah şakkıdı
hi hi kaydirigubbakcemile2 tablomu geri aldım çaktırmadan da 52 iliştiriverdim belki böyle tekrar alma stresinin üstesinden gelebilirim.
tinkerbell senin boyun kaç canım kilo hedefimiz aynı yerimseniben ben düz ayakkabılarla 1.60 oluyorum sanırım çıplak ayak 1.58 gelirim..
Canım ben kendimi 1.67 sanıyordum ayakkabısız şekilde :) tabi. geçen aya kadar :) hastanede boyumu öçtüler artık dik mi duramadım yoksa hemşiremi dikkatli bakmadı 1.65 çıktım bilmiyorumkismile
Aslında bu 54 bana yeter cnm ama ben koruyamıycakmışım gibi geliyor bu yüzden belki daha küçük bir rakam görürsem dikkat ederim kendime diye 52 yazdım inersemde fena olmaz alma payım olur
ooo sen çoktan süper olmuşsun canım olumunekankayizsmile tebrik ederim.. darısı başıma artık..
yalnız aman zayıf olcam diye abartma şekerim sonra vücuttaki iki gram yağ daha gitsin derken insanın yüzü yaşlanıyor ve kırışıyor erkenden.. bir de farkında olmadan omuz, kol kasları falan bile ufalıyor.. ben bi ara 48e inmiştim 6 yıl önceydi galiba.. üzüntüden yemek yiyememiş sonra da kilomu korucam derken farketmeden daha da kilo vermiştim.. o zamanki resimlerime bakınca aşırı zayıf geliyor, şimdi bile 48de mi kalmak istersin 54 mü olmak istersin deseler 48i istemem..
Sağol cnm :1hug:m benimde aklıma geliyor ya metebolizma alışır kendi kendine devam ederse istem dışı kilo vermeye diye. Çok da zayıf olmak istemem :1no2: Benim avantajlı olduğum bir durum var sanırım oda yanaklarım ( kaydirigubbakcemile3 inanamıyorum bunu bir gün avantaj olarak görüceğime 2 yıldır nefret ettim bu durumdan çünkü ) Yüzüm çok çökmez gibi geliyor 52 ye inince. Anca kararında olur gibi geliyor :)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?