Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın Canlar!.. zemuszemus
Kahvaltımı yaptım. Derse oturmadan bakayım dedim. Kimse yok. Herkes uyuyor herhalde.
Kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek, peynir, şekersiz çay
Önümüzdeki 3- 4 gün giremeyeceğim. Bu süre içinde yediklerime dikkat etmeye çalışacağım. opuyorumnanaktan

Mersin'e hiç gitmedim. Aslında bir arkadaş daha anlatmıştı. Hem de sahili taş değil kumsalmış. boshayallersmile Sınavım bitince araştırayım bakayım. sengözlerimebaksanab

Sağolun arkadaşlaropuyorumnanaktan. Umarım hepimiz güzel bir yaz geçiririz.kaydirigubbakcemile5

İnşallah!.. CADIARZU İyi bir yaz tatiline ihtiyacım var. boshayallersmile

Kendinize iyi bakın. Şeniz

tabla güzel gerçekten en az ben zayıflamış olsam da kaydirigubbakcemile2 o kadar kaçamağa iyi kilo almadım :roflol: :roflol: :roflol: zambakkkkkkk bugün gelirsen cezamı söyle kuzucum ben yarın giremicem çünkü hemen başlayayım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bu arada tekrar tebrik ediyorum özgecim ve brown sugarcım kaydirigubbakcemile2

oh misss iyi tatiller canım bizim yerimize de gez toz eğlen Şeniz

sağol canım dün kahve içtim bugün de gazoz ve bebek aspirini içicem wc problemi için :kedi:

sende dikkat et kendine sıcaklarda çıkma dışarıya canım opuyorumnanaktan

günaydın canım opuyorumnanaktan cumartesi pek uğrayan olmuyo bende başka bölümlerde takılıyodum iyi dersler dikkat et kendine opuyorumnanaktan

kilo veren vee hafatnın kupaını alan arrkadaşları çok tebrik ederimmmkaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım

saol haticem senin azminledee ve desteginleeeolumunekankayizsmile

şekerler slm gene kimsecikler yok ortada ee haftasonu tabii kaydirigubbakcemile2

sabahtan beri yemek yapıyorum işim bitince bi bakayım dedim..

haticecim teşekkür ederim.. ya sabah çıkmalı ya akşam.. akşam da yemek falan geç oluyo.. erken kalkıp spor yapmalıyım.. eskiden 5de bile kalkabilir 6 gibi çıkabilirdim bu aralar yapamıyorum ama
merhaba olala
nasılsın canım dikkat et çok sıcakta çıkıp gügeş çarpmasın tatlım
bu haftada iyi kilo vermişsin
vereceğin kilo az olduğundan seni biraz zorlayacak gibi

esmerşekercim afiyet olsunn.. bol şans sınavlarında canım.. aklinialirimsmile

sevgiler herkeseee olumunekankayizsmile

hafta sonu burası böyle olur canım herkes biyerdedir şimdi
silifke ve mersin kıyı şeridinim kumu çok güzeldir canım
tavsiye ederimŞeniz

slm arkadaşlar kimseler yok haftasonu tabi Ben ise bu cumartesi günü bu sıcak havada en az 4 makina ütü yaptım çok birktirmişim neffffret ediyorum serseme döndüm valla Acaba ne kadar kalori yakmışımdır delikafadulden.

hafta sonu burası böyle olur canım herkes biyerdedir şimdi
silifke ve mersin kıyı şeridinim kumu çok güzeldir canım
tavsiye ederimŞeniz

ah hatice sen böyle bahsetmişsin ya buralardan içim gidiyor :sinifsinif: Mersinin sahilini duymuştum çook güzelmiş Fena halde tatile gitmek istiyorum herkezde gitti bir ben kaldım ailemden. istanbul boşaldı valla

slm kızlarrrr

tinkerbell 4 makine mi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kabus gibi valla.. seni tebrik ediyorumm alkisalkisalkis ütüden nefffrettt ederim ben de.. bu arada ütünün saati 150 kl imiş... oturup tv izlersek yaklaşık 50 kl harcıyormuşuzz.. sen extradan 100 harcamışsınn. iyi yanından bak olaya delikafadulden

ben de dün gezdim gezdim bi de bu aralar moda olan yüksek dolgu topuklularlan gezdim.. akşam eve döndüümüzde bacaklarım komple ağrıyordu yorgunluktan sanki koşmuşum gibi kaydirigubbakcemile3 bacakları forma sokuyo mudur acaba dolgu topuk..

akşam da üşenmedim daha doğrusu çok üşendim ama yine de yürüyüşümü yaptımm hihoyyyt

sanırım yavaş yavaş daha az yemeğe alışabiliyorum kaydirigubbakcemile5

hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz inşallah şakkıdı

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNN KIZLARRR
nasılsınızzz
nafcımm canım cezanı söyliyimmmm
kilo bildirim gününe kadar
hergün 15dk bölgesel egzersiz
artıııı
arkasından hemen 50 mekikkk

verdigim ceza ceza bile degilll
daha fazlasını vermek geçiyor içimden ama kıyamıyorum sizeeekaydirigubbakcemile3

Günaydın Herkeze

Olalacım vallahi artık kolumu kaldırsam kaç kalori harcadım modundayım kaydirigubbakcemile3 nedir bu anlamadım Bir daha biriktirmiycem diyorum ama yine biriktiriyorum
Çamaşır yıkamaya korkar oldum ütü çıkacak diye

O ayakkabılarla yürüyüp sonrada yürüyüşüne çıktın akşam demek Bravo valla

alkisalkisalkis

Miden küçülmeye başlamış demek ki. Alıştığın her gün yediğin porsiyonları biraz geçince midende rahatsızlık hissetmeye başlıyorsun bu bazen fazladan 1 köfteden bile olabiliyor . Bu tabi güzel bir his. bayanssulusmile

Son düzenleme:
hi hi kaydirigubbakcemile2 tablomu geri aldım çaktırmadan da 52 iliştiriverdim belki böyle tekrar alma stresinin üstesinden gelebilirim.

tinkerbell senin boyun kaç canım kilo hedefimiz aynı yerimseniben ben düz ayakkabılarla 1.60 oluyorum sanırım çıplak ayak 1.58 gelirim..

hi hi kaydirigubbakcemile2 tablomu geri aldım çaktırmadan da 52 iliştiriverdim belki böyle tekrar alma stresinin üstesinden gelebilirim.

tinkerbell senin boyun kaç canım kilo hedefimiz aynı yerimseniben ben düz ayakkabılarla 1.60 oluyorum sanırım çıplak ayak 1.58 gelirim..

Canım ben kendimi 1.67 sanıyordum ayakkabısız şekilde :) tabi. geçen aya kadar :) hastanede boyumu öçtüler artık dik mi duramadım yoksa hemşiremi dikkatli bakmadı 1.65 çıktım bilmiyorumkismile

Aslında bu 54 bana yeter cnm ama ben koruyamıycakmışım gibi geliyor bu yüzden belki daha küçük bir rakam görürsem dikkat ederim kendime diye 52 yazdım inersemde fena olmaz alma payım olur

Son düzenleme:
ooo sen çoktan süper olmuşsun canım olumunekankayizsmile tebrik ederim.. darısı başıma artık..

yalnız aman zayıf olcam diye abartma şekerim sonra vücuttaki iki gram yağ daha gitsin derken insanın yüzü yaşlanıyor ve kırışıyor erkenden.. bir de farkında olmadan omuz, kol kasları falan bile ufalıyor.. ben bi ara 48e inmiştim 6 yıl önceydi galiba.. üzüntüden yemek yiyememiş sonra da kilomu korucam derken farketmeden daha da kilo vermiştim.. o zamanki resimlerime bakınca aşırı zayıf geliyor, şimdi bile 48de mi kalmak istersin 54 mü olmak istersin deseler 48i istemem..

Sağol cnm :1hug: benimde aklıma geliyor ya metebolizma alışır kendi kendine devam ederse istem dışı kilo vermeye diye. Çok da zayıf olmak istemem :1no2: Benim avantajlı olduğum bir durum var sanırım oda yanaklarım ( kaydirigubbakcemile3 inanamıyorum bunu bir gün avantaj olarak görüceğime 2 yıldır nefret ettim bu durumdan çünkü ) Yüzüm çok çökmez gibi geliyor 52 ye inince. Anca kararında olur gibi geliyor :)).

olabilir canım.. ben zaten minyonum.. yanaklarım falan anca şimdi biraz çıkıyor kaydirigubbakcemile2 yalnız hormon hapı kullanmıştım bi sene boyunca tedavi için göğüslerim kocaman olmuştu.. sonra hapı bıraktım ama değişme olmadı.. öyle bi şansım var yani delikafadulden
vücut tipi de çok farkediyo.. yine sana en iyi gidecek kiloyu sen bilebilirsin.. yeter ki kıvrımlarımızı kaybetmeyelim.. kadınlara en çok yakışan şey kıvrımlar.. kilolu olunca da kayboluyolar, çok zayıf olunca da..
ben de eskisi gibi ufalmayayım göbeğimden verebileyim diye olabildiğince sırt, kol ve karın egzersizi yapıyorum.. hedefime bi ulaşayım koyucam öncesi ve sonrası fotoğraflarını da :hulya:
az önce diyet başarı öykülerini okudum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html 50 kilo verenler var.. çok saygı duydum..

Bende ilk geldiğimde başarı hikayelerini okumuştum :)) demekki oluyormuş dedim ve başladım . 50 kilo ne demek yahu Ne azim. vereliniortak
Benimde göbek sorunum kaldı şimdi orda fazlalığım var sadece Ama ben çokkk üşenmeye başladım başlardaki gibi değilim :1no2: ilk bir ay ne hırsla yürüyüşümü yaptım evde leslie mi yaptım ama şimdi yok ? olmuyor Mekik desen bana çok yorucu ve acılı geliyor daha rahat yapacağım kolay göbek hareketleri bulmam lazım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…