- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.441
Hoş geldin Güle güle kirletsin cnm annen
almaman da üzel canımmyok canım ben temizlik yaparken annemde güzel yemeklerini yaptı.
kilo almadım ama veremedim ,ama evime gelince tekrar başladım dikkat etmeye .
sıcaklar zaten birşey yedirmiyor.
tavsiye ederim tatlımmersini bende çok merak ediyorum.bu sene iznimizi kullandık inş. seneye mersine gidebiliriz.
Tatildeler diye düşünmüştüm.
Yediğim zaten çin yemeğiydi canım hafifdi. 8:30 dan önce yediğim zaten çok nadirdi benim yerimseniben geç kalkıp geç yattığım için eritiyororum dur her halde :)
güneşe çıkmadan önce krem felan sürr canım 50 faktörlüü kızarman ozamna...kızlar denize gidince bronzlaşma işini nasıl yapıyorsunuz
benim gibi kızarmış tavuk mu oluyorsunuz yoksa
ben naparsam bronzlaşamıyorum
Ben yine geldim yırttım delikafadulden akşama yemek yapmama gerek kalmadı. elim gitmiyordu zaten eşim getircekcekmiş bişeyler.
güneşe çıkmadan önce krem felan sürr canım 50 faktörlüü kızarman ozamna...
ohh öyleesi iy olmuşş tırtırımmm..guclubacismile
kızlar buğün sporuda yaptım sabah ve akşam olarak yemegi edim vakşit bulamadım çünküü:bbo:
tırtırım ha kaydirigubbakcemile3
çok iyi oldu kara kara düşünüyordum Bu günü de atlattım. :)) Senin nasıl gidiyor canım vermeye de başladın alıştın mı yeni yeme düzenine
alıştım canım 2ci haftaya giriyorum iştee geçen hafat 400gr vermişim:))))))))))aklinialirimsmile
bakalım cun-ma günüü ne olcekksositososito
ilkk 2günn zorduu sonra bünyem alışıyooo daha öncde tecrübelii diyeet yapııp bozardımm bikaç kilo verince ama buu sefer iraadaliyim zatem moralimde bozukk verririmGüzel vermişsin. Bu hafta daha çok verirsin bence. Çabuk alışman güzel cnm ben daha önce sadece akşamları düzensiz yediğim için ilk haftalar çok zorlanmıştım özelliklede kahvaltı ederken. Şimdi aç uyanıyorum kaydirigubbakcemile2
iiygeceler haticeeeekaydirigubbakcemile5iyi gecelerr milllettttopuyorumnanaktan
iyi geceler arkadaşlar
böyle bi anda muhabbetinizin ortasına girmiş gibi oldum :kedi: ama canım pek bi sıkkın
az önce arkadaşlar aradılar bize gelecekler miş hadi üstümü değiştireyim dedim ama bi türlü kendime yakıştıramadım kıyafetlerimi
3,5 ay önce doğum yaptım ve hiçbir kıyafetim olmuyor eğer böyle yemeye devam edersem de mümkün değil kilo veremem belki sizlerinde desteğiyle kilo verebilirim diye düşündüm
beni de aranıza alır mısınız?
en önemli şey de zaten irade bu işte. Kafana koyduysan gerçekten yapıyorsun. Hiç bişey içinde moralini bozmamaya çalış cnmilkk 2günn zorduu sonra bünyem alışıyooo daha öncde tecrübelii diyeet yapııp bozardımm bikaç kilo verince ama buu sefer iraadaliyim zatem moralimde bozukk verririm
iiygeceler haticeeeekaydirigubbakcemile5
böyle bi anda muhabbetinizin ortasına girmiş gibi oldum :kedi: ama canım pek bi sıkkın
az önce arkadaşlar aradılar bize gelecekler miş hadi üstümü değiştireyim dedim ama bi türlü kendime yakıştıramadım kıyafetlerimi
3,5 ay önce doğum yaptım ve hiçbir kıyafetim olmuyor eğer böyle yemeye devam edersem de mümkün değil kilo veremem belki sizlerinde desteğiyle kilo verebilirim diye düşündüm
beni de aranıza alır mısınız?
iyi geceler hatice sende mi yatmadın daha kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?