Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yok canım ben temizlik yaparken annemde güzel yemeklerini yaptı.
kilo almadım ama veremedim ,ama evime gelince tekrar başladım dikkat etmeye .
sıcaklar zaten birşey yedirmiyor.
almaman da üzel canımm
artık bu hafta daha istikrarlı başlarsın
cumaya kilo vermiş olursun umarım:hulya:

mersini bende çok merak ediyorum.bu sene iznimizi kullandık inş. seneye mersine gidebiliriz.
tavsiye ederim tatlım

afiyet olsun canımkaydirigubbakcemile5

kızlar denize gidince bronzlaşma işini nasıl yapıyorsunuz
benim gibi kızarmış tavuk mu oluyorsunuz yoksa
ben naparsam bronzlaşamıyorum
güneşe çıkmadan önce krem felan sürr canım 50 faktörlüü kızarman ozamna...

Ben yine geldim yırttım delikafadulden akşama yemek yapmama gerek kalmadı. elim gitmiyordu zaten eşim getircekcekmiş bişeyler.

ohh öyleesi iy olmuşş tırtırımmm..guclubacismile

kızlar buğün sporuda yaptım sabah ve akşam olarak yemegi edim vakşit bulamadım çünküü:bbo:

tırtırım ha kaydirigubbakcemile3
çok iyi oldu kara kara düşünüyordum Bu günü de atlattım. :)) Senin nasıl gidiyor canım vermeye de başladın alıştın mı yeni yeme düzenine

tırtırım ha kaydirigubbakcemile3
çok iyi oldu kara kara düşünüyordum Bu günü de atlattım. :)) Senin nasıl gidiyor canım vermeye de başladın alıştın mı yeni yeme düzenine

alıştım canım 2ci haftaya giriyorum iştee geçen hafat 400gr vermişim:))))))))))aklinialirimsmile

bakalım cun-ma günüü ne olcekksositososito

alıştım canım 2ci haftaya giriyorum iştee geçen hafat 400gr vermişim:))))))))))aklinialirimsmile

bakalım cun-ma günüü ne olcekksositososito

Güzel vermişsin. Bu hafta daha çok verirsin bence. Çabuk alışman güzel cnm ben daha önce sadece akşamları düzensiz yediğim için ilk haftalar çok zorlanmıştım özelliklede kahvaltı ederken. Şimdi aç uyanıyorum kaydirigubbakcemile2

ilkk 2günn zorduu sonra bünyem alışıyooo daha öncde tecrübelii diyeet yapııp bozardımm bikaç kilo verince ama buu sefer iraadaliyim zatem moralimde bozukk verririm
iyi gecelerr milllettttopuyorumnanaktan
iiygeceler haticeeeekaydirigubbakcemile5

böyle bi anda muhabbetinizin ortasına girmiş gibi oldum :kedi: ama canım pek bi sıkkın
az önce arkadaşlar aradılar bize gelecekler miş hadi üstümü değiştireyim dedim ama bi türlü kendime yakıştıramadım kıyafetlerimi
3,5 ay önce doğum yaptım ve hiçbir kıyafetim olmuyor eğer böyle yemeye devam edersem de mümkün değil kilo veremem belki sizlerinde desteğiyle kilo verebilirim diye düşündüm
beni de aranıza alır mısınız?

iyi geceler arkadaşlar

iygecelrr sanadaa jnaz bu satemii gelcek arkadaşlarrrrrakannehir
yanii dogum yaapmısısn seniikilo görcekler diye bişe yok..dogal bii durum anaca verirsin 6 ay 1yıl arası galiba....az vee sık ye..bencee hoşgeldinbuyrunnnnnnnnn

ilkk 2günn zorduu sonra bünyem alışıyooo daha öncde tecrübelii diyeet yapııp bozardımm bikaç kilo verince ama buu sefer iraadaliyim zatem moralimde bozukk verririm
iiygeceler haticeeeekaydirigubbakcemile5
en önemli şey de zaten irade bu işte. Kafana koyduysan gerçekten yapıyorsun. Hiç bişey içinde moralini bozmamaya çalış cnm

hoş geldin canım
ne demek kapımız herkese açık boy kilo durumun nedir
hedefin kaç olmak
burdaki destekle vereceğinden eminim
gün içinde yaptığın sporları ve yediklerini yaz fikir veririz
cumalarıda bildirim yapıyoruz
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…