Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bisiklet işe yarayabilir

bi de pilates bandını düğümleyip bacaklarının üst kısmına geçirip bacaklarını açıp kapayabileceğin hareketler var.. bantla tonla şey yapabilirsin ucuz ve hafif..

sonra ebrulideki selülit egzersizleri var üst bacağı da çalıştıran ama burdan anlatılmaz ki a.s

3 hareket seçip 10 tekrarla başlasan bile hiç bişi yapmamaktan kat kat iyidir :hulya:
bende bişi sorcam üst bacaklarımı nasıl eriticem yaaa lütfen yardım edinnnnnnnn

kedi için çok üzüldüm :gitme: ama gösterdiğin ilgiden dolayı sana teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan herkes yapamaz senin yaptığını kaydirigubbakcemile5

maaş için teşekkür ederim bugün alıcam bankadan inşallah işlemlerimi yapabilirlerse :hulya: bankacıları sevmiyorummmmmm kötükedihüso

İyi geceler hoşgeldin cnm. Daha 3,5 ay olmuş cnm çok yeni. Dozunda dengeli beslenerek zamanla verirsin kilolarını.

katılıyorum kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel hanımlar a.s.

günaydın canımmm

günaydınnnnnnnnnnn zemuszemus

günaydın balımmm Şeniz

benim fikrimm boshayallersmile ayıklayıp dondurucuya atarsan piştiğinde kötü bir dolap kokusu oluyor fasulyede annem fasulyeyi ayıklayıp domates ile birlikte tencerede renkleri değişene kadar kavuruyodu ondan sonra soğutup poşetliyodu kaydirigubbakcemile5 pişireceğin zaman sadece soğan doğrayarak pişirebiliyosun süper oluyor kaydirigubbakcemile5

bende bişi sorcam üst bacaklarımı nasıl eriticem yaaa lütfen yardım edinnnnnnnn

bilen varsa üst bacak + basen + kalça aklinialirimsmile help help :roflol: :roflol: :roflol:

ya bende nasıl olduğunu anlamıyorum sanki bir tek belim inceliyo basenim falan aynı sanki
bide geçenlerde 44 beden pantolon almıştım ya bugün bol geliyor kaydirigubbakcemile3

özgecim ufaktan kaçıyorum ben görüşmek üzeree

sabah kahvaltım
30 gr tam tahıllı ekmek (1 dilim oluyo yaklaşık)
1 yumurta
1 ç.k gül reçeli
30 gr kaşar (o da yaklaşık bi kibrit kutusu oluyo)
bi ufak domatezz
şekersizz çay
az şekerli türk kahvesi
hepsi 390 kalori yapıyo

dün akşam bi buçuk saat yürüdüm.. ama hızlı yürüyünce benim kalça eklemim bilmiyorumkismile ağrıyo size de oluyo mu böyle bişi

pilatesi ekicem sanırım bugün geçen hafta da bi gün yapmamıştım zaten aklinialirimsmile

görüşmek üzere kızlar

nafım geç. kalıyon yaa artık

evet bu aralar böyle oldu balım :hulya:

ya bende nasıl olduğunu anlamıyorum sanki bir tek belim inceliyo basenim falan aynı sanki
bide geçenlerde 44 beden pantolon almıştım ya bugün bol geliyor kaydirigubbakcemile3

ben inceldiğimi bile hissetmiyorum :roflol: :roflol: :roflol:

gülegüle şekerim opuyorumnanaktan

nafcım ben de sevmiyom bankacıları tüm ilk maaşlarımda problem yaşatıyolardı gıcıklar, boşver bi gün daha zorunlu tutumluluk yaptınn
tmm kavurucam fasulyeyi..
üst bacak kalça ve basende ebrulideki kalça ve selülit hareketlerini öneririm.. dvdyi alabilir ya da digiden kaydedip hareketlere bakabilirsiniz.. maalesaf bende göbek var.. keşke kalçam popom olsaydı.. oralarda yağ yok komplesi karnıma yerleşiyo ve gitmiyooo.. bi de kızlar bu bölgeleri sıkılaştırırsanız (çünkü vücut nereyi seviyosa komple orayı depo olarak kullandığından erimesi çok zor) bi kaç beden ufaltabilirsiniz.. yani diyet yetmez.. illa ki sıkılaştırın taş gibi olsunlar derim.. zaten oraların belirgin olması makbul bişi.. yeter ki sert olsun.. benim uzmanlık alanım karın hareketleri ama maalesef.. DVDyi alın diyorum tekrar..

yok şekerim olur mu öyle şey, böyle lastik gibi 10-15 cm eninde yaklaşık bi buçuk m boyunda bişi.. çektikçe çekmesi zorlaşıyo.. katlayınca minicik oluyo.. alırsanız tekli pembe alın.. en fazla 15 tl..
pilates bandını ilk kez duydum desem gülermisin

baseni sıkılaştırcan işte özgecim

ha kızlar kolları da ihmal etmeyin sarkıyo çirkin görünüyo sonraaa

bu sefer gerçekten kaçtımm
öpüyorumm

sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 kaşık domatesli biber kavurması
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay

kaydirigubbakcemile5

ya geçen hafta denize gittik ya
eşim ne diyo biliyormusunuz kocaman karnın var millet şişko olduğunu anlamaz hamile sancaklar diyo kaydirigubbakcemile3

tamam canım teşekkür ederim araştırayım bakalım kaydirigubbakcemile5

ya geçen hafta denize gittik ya
eşim ne diyo biliyormusunuz kocaman karnın var millet şişko olduğunu anlamaz hamile sancaklar diyo kaydirigubbakcemile3

sen kendine bak deseydin sende kuzucum alsanaalsanasmile

vallahi bende görümcemin mayokinisi varmış giymediği onu giydim çok yakıştı dedi bizimki kaynanamda dediki ne takıyosun milleti sen bak eğlenmene dedi sempatiksalakcinni

bende yağlarım pörtledimi diye sağımı solumu kapatmaktansa havuzdan çıkmadım

:roflol::roflol::roflol:

ay zaten yüzme de bilmiyorum debelendim durdum suda :roflol: :roflol: heryerim ağrıyo gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…