- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.481
bende bişi sorcam üst bacaklarımı nasıl eriticem yaaa lütfen yardım edinnnnnnnn
arkadaşım da kazak almıştı eşine ordan bi sürü.. erkek giyimi genelde dediğin gibi kazık oluyor.. oysa biz ne güzel şeyler buluyoruz uygun fiyata..
kedi dayanamadı canım, çok kötüydü durumu.. en azından terketmedim zavallıyı ama keşke daha önce hareket etseymişim.. bu kadar kötü olmazdı kurtulurdu belki o zaman :sinifsinif:
iyi akşamlar nafcım.. güle güle harca maaşını a.s
İyi geceler hoşgeldin cnm. Daha 3,5 ay olmuş cnm çok yeni. Dozunda dengeli beslenerek zamanla verirsin kilolarını.
günaydın güzel hanımlara.s.
günaydınnnnnnnnnnn zemuszemus
uzakmış canım ama ben mecidiyeköyde çalışırken akşam bi saatte evime dönemiyordum yakın olmasına rağmen düşün yani
ya bişiler soracaktım sana ama unuttum tek biri aklımda.. taze fasulyeyi kış için dondurucuya nası atmam lazım, ayıklayıp atsam direk olur mu?? :hulya:
bende bişi sorcam üst bacaklarımı nasıl eriticem yaaa lütfen yardım edinnnnnnnn
nafım geç. kalıyon yaa artık
ya bende nasıl olduğunu anlamıyorum sanki bir tek belim inceliyo basenim falan aynı sanki
bide geçenlerde 44 beden pantolon almıştım ya bugün bol geliyor kaydirigubbakcemile3
özgecim ufaktan kaçıyorum ben görüşmek üzeree
sabah kahvaltım
30 gr tam tahıllı ekmek (1 dilim oluyo yaklaşık)
1 yumurta
1 ç.k gül reçeli
30 gr kaşar (o da yaklaşık bi kibrit kutusu oluyo)
bi ufak domatezz
şekersizz çay
az şekerli türk kahvesi
hepsi 390 kalori yapıyo
dün akşam bi buçuk saat yürüdüm.. ama hızlı yürüyünce benim kalça eklemim bilmiyorumkismile ağrıyo size de oluyo mu böyle bişi
pilatesi ekicem sanırım bugün geçen hafta da bi gün yapmamıştım zaten aklinialirimsmile
görüşmek üzere kızlar
kedi için çok üzüldüm :gitme: ama gösterdiğin ilgiden dolayı sana teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan herkes yapamaz senin yaptığını kaydirigubbakcemile5
maaş için teşekkür ederim bugün alıcam bankadan inşallah işlemlerimi yapabilirlerse :hulya: bankacıları sevmiyorummmmmm kötükedihüso
katılıyorum kaydirigubbakcemile5
günaydın canımmm
günaydın balımmm Şeniz
benim fikrimm boshayallersmile ayıklayıp dondurucuya atarsan piştiğinde kötü bir dolap kokusu oluyor fasulyedeannem fasulyeyi ayıklayıp domates ile birlikte tencerede renkleri değişene kadar kavuruyodu ondan sonra soğutup poşetliyodu kaydirigubbakcemile5 pişireceğin zaman sadece soğan doğrayarak pişirebiliyosun süper oluyor kaydirigubbakcemile5
bilen varsa üst bacak + basen + kalça aklinialirimsmile help help :roflol: :roflol: :roflol:
pilates bandını ilk kez duydum desem gülermisin
ya bende nasıl olduğunu anlamıyorum sanki bir tek belim inceliyo basenim falan aynı sanki
bide geçenlerde 44 beden pantolon almıştım ya bugün bol geliyor kaydirigubbakcemile3
nafcım ben de sevmiyom bankacıları tüm ilk maaşlarımda problem yaşatıyolardı gıcıklar, boşver bi gün daha zorunlu tutumluluk yaptınn
tmm kavurucam fasulyeyi..
üst bacak kalça ve basende ebrulideki kalça ve selülit hareketlerini öneririm.. dvdyi alabilir ya da digiden kaydedip hareketlere bakabilirsiniz.. maalesaf bende göbek var.. keşke kalçam popom olsaydı.. oralarda yağ yok komplesi karnıma yerleşiyo ve gitmiyooo.. bi de kızlar bu bölgeleri sıkılaştırırsanız (çünkü vücut nereyi seviyosa komple orayı depo olarak kullandığından erimesi çok zor) bi kaç beden ufaltabilirsiniz.. yani diyet yetmez.. illa ki sıkılaştırın taş gibi olsunlar derim.. zaten oraların belirgin olması makbul bişi.. yeter ki sert olsun.. benim uzmanlık alanım karın hareketleri ama maalesef.. DVDyi alın diyorum tekrar..
günaydın
ya geçen hafta denize gittik ya
eşim ne diyo biliyormusunuz kocaman karnın var millet şişko olduğunu anlamaz hamile sancaklar diyo kaydirigubbakcemile3
ay zaten yüzme de bilmiyorum debelendim durdum suda :roflol: :roflol: heryerim ağrıyo gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?