Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

İyi geceler hoşgeldin cnm. Daha 3,5 ay olmuş cnm çok yeni. Dozunda dengeli beslenerek zamanla verirsin kilolarını.

özgecim nasısınn

tinkerbell öğle yemeğini nası yapıyosun? :hulya:
Ben yine geldim yırttım delikafadulden akşama yemek yapmama gerek kalmadı. elim gitmiyordu zaten eşim getircekcekmiş bişeyler.

tebrikler canım, işten çıkıp bi de spor yaptığın için olumunekankayizsmile
bende bir parça et yedim 1 dilim de tam buğday ekmeği
spor da yaptım kaydirigubbakcemile2

selam nesibecim, kolay gelsin, hoşgeldinn
daha yeni geldim canım
anneme gittim bu hafta temizlik yaptım badana boya kendime daha yeni geliyorum.

tinkerbell ben de bi kere arkadaşımla yemiştim çin yemeği.. çoık da beğenmiştim.. sonra netten tarif bulup yapmıştım.. tarifte soda, kabartma tozu, ıvır zıvır şeklinde bi dolu aslında karışmayacak şey vardı ama heralde böyle oluyo demiştim.. yedikten sonra bi garip olduk kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- yani hareket ettikce başımız dönüyodu o derece.. sonra elveda ettim çin olayına hala dolabta bi sürü sos duruyo.. bilen biri olacak ondan tarif almak lazım..

slm jnaz, daha yeni doğum yapmışsın, kilolarını kafaya takma bence.. ama bu demek değil ki salla gitsin.. dengeli, düzenli, sağlıklı beslen ve azar azar hareketlendir hayatını.. yani dışarı çıkarabildiğin zaman bebek arabasıyla yürü açık havada falan gibi.. tatlıyı, hamurişini, kızartmayı, cipsi, kolayı abartıyorsan bunları kesebilirsin ama tabi..

sabah kahvaltım :2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir ve şekersiz çay
(ay zor yiyiyorum ağzımda büyüyo :)))

uzakmış canım ama ben mecidiyeköyde çalışırken akşam bi saatte evime dönemiyordum yakın olmasına rağmen düşün yani
ben altunizade de çalışıyorum alibeyköy de oturuyorum

ya bişiler soracaktım sana ama unuttum tek biri aklımda.. taze fasulyeyi kış için dondurucuya nası atmam lazım, ayıklayıp atsam direk olur mu?? :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…