- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.461
böyle bi anda muhabbetinizin ortasına girmiş gibi oldum :kedi: ama canım pek bi sıkkın
az önce arkadaşlar aradılar bize gelecekler miş hadi üstümü değiştireyim dedim ama bi türlü kendime yakıştıramadım kıyafetlerimi
3,5 ay önce doğum yaptım ve hiçbir kıyafetim olmuyor eğer böyle yemeye devam edersem de mümkün değil kilo veremem belki sizlerinde desteğiyle kilo verebilirim diye düşündüm
beni de aranıza alır mısınız?
sen nasılsın canım
sanırım uykum geliyor...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Ben yine geldim yırttım delikafadulden akşama yemek yapmama gerek kalmadı. elim gitmiyordu zaten eşim getircekcekmiş bişeyler.
bende bir parça et yedim 1 dilim de tam buğday ekmeği
spor da yaptım kaydirigubbakcemile2
daha yeni geldim canım
anneme gittim bu hafta temizlik yaptım badana boya kendime daha yeni geliyorum.
Tatildeler diye düşünmüştüm.
Yediğim zaten çin yemeğiydi canım hafifdi. 20:30 dan önce yediğim zaten çok nadirdi benim yerimseniben geç kalkıp geç yattığım için eritiyororum dur her halde :)
böyle bi anda muhabbetinizin ortasına girmiş gibi oldum :kedi: ama canım pek bi sıkkın
az önce arkadaşlar aradılar bize gelecekler miş hadi üstümü değiştireyim dedim ama bi türlü kendime yakıştıramadım kıyafetlerimi
3,5 ay önce doğum yaptım ve hiçbir kıyafetim olmuyor eğer böyle yemeye devam edersem de mümkün değil kilo veremem belki sizlerinde desteğiyle kilo verebilirim diye düşündüm
beni de aranıza alır mısınız?
iyiyim canım sen nasılsın
sabah kahvaltım :2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir ve şekersiz çay
(ay zor yiyiyorum ağzımda büyüyo :)))
ist neresinde sin diye sormuşmuydum
sormuştum galiba daha önce
ben altunizade de çalışıyorum alibeyköy de oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?