- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.541
ben yemeğe iniyorum
kızçler ğünaydın sabah 1 simit domates çayy........
saoll canım sen ne yedinnnbilmiyorumkismileBu sene ikinci senemiz doluyor seneye yaza kadar ideal kiloma ulaşmış olmak istiyorum ondan sonra hamile kalsam anca işte 2012 oluyo
günaydın cnm afiyet olsun zemuszemus
günaydın cnm afiyet olsun
[
saoll canım sen ne yedinnnbilmiyorumkismile
ğünaydınn arkadaşımm saoll kuzuuopuyorumnanaktan
2012 haziran gibi istiyorum ama nasip tabiki böyle şeyler
tavuklu denemek lazım cokacimcoook bende demin netten bakıyordum arkadaşa dedim bu kadın platesle mi bu kadar zayıf kalıyo yoksa yemiyomu acaba diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Dene canım çok yakışıyor soya filizi de koymaya çalış sen izmirdesin çok da severim nedense izmiri :). Sizdeki otlardan da kat harika oluyor
çevre faktörü de önemli diye düşünüyorum ben şunu ye süt yapar bunu ye süt yapar sonra o sütlerden her bi tarafımız sarkar :roflol: :roflol: :roflol:
tavuklu denemek lazım cokacimcoook bende demin netten bakıyordum arkadaşa dedim bu kadın platesle mi bu kadar zayıf kalıyo yoksa yemiyomu acaba diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Bence o kadının en büyük avantajı vejeteryan olması mutlaka da az yiyor yemek. Çok zayıf ama podyumda tv de güzel duruyorda dışarda görünce çok zayıf geliyor insanın gözüne
Aynen öyle şerbet içirirler durmadan .Halbu ki bol su demişti doktor tanıdığıma Birde anne zayıf olunca da yok bebeği besleyemiyor mu bu derler Ama o kadından en z 3,5 kilo doğar ne hikmetse kaydirigubbakcemile3 Dikkat etmek gerekli gerçekten de
Bence o kadının en büyük avantajı vejeteryan olması mutlaka da az yiyor yemek. Çok zayıf ama podyumda tv de güzel duruyorda dışarda görünce çok zayıf geliyor insanın gözüne
hıımm ben vejeteryan olduğunu bilmiyodum akannehir bi insan nasıl et yemeden durur anlamam
SLM KIZLARR
nasılsınız bakalımm
ayyy giremedim dogru düzgün kaç gündürr
valla boşlamadım burayı ama nedenseee girmeye vaktim olmadıı hiçç
misafirlerim geldi gittii
yediklerimi yazmaya vakit bile bulamadımm
geçmişş sayfaları okuyamadımmmmdaaa
bugün yediklerimmmm
sabah yürüyüşümü yaptımmm yarım saat
sonra
1dilim ekmek
1tane küçük patates haşlama
3zeytin
1dilim domates
arada armut 3tane (küçük)
öglen 1tane karnıyarık
dereotlu pulbiberli yogurt
cumaya kadar kilo vermem gerekkk
3hafta olacak veremezsem egerrr:mymeka:
Hoş geldin zambak ne güzel sabahtan halletmişsin yürüyüşünü
vayy zambak gelmiş hoşgelmişş kaydirigubbakcemile2
iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
geçen hafta adet dönemindi zaten bu hafta ister istemez oynar tartın bence kaydirigubbakcemile5
zambak hoşgeldin
çok boşladın bizi
hoşbuldukk canımm
nasılsın bakalımmm
evet sabahtan hallettimmm
biz seni mezun ettik ama senn olmak istemiyorsun galibakaydirigubbakcemile3
çizelgennn öyle diyor çünkükaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?