Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

özgeeeeeeee ikinci çocuğu sordum kayboldun aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

dırım dırımmmmmmmm

acı gerçekler :roflol: :roflol:

evlendik dedik saldık çayıra mevlam kayıra dedik :roflol: :roflol:

ve işte sonuç ortada obez olduk çıktık :roflol: :roflol:

İyiyim cnm sen nasılsın opuyorumnanaktan
ben evlenirken 47 kiloydum. Bende eşim yüzümden kilo aldım. Geç yemekten. ee marifetlerimi göstericem ya tam menü çıkartıyordum ilk zamanlar Ben okadar mıy mıy yerdim ki eskiden en son kendimi yerken onunla yarışıyor buldum porsiyon ve hız konusunda Sonuç: 64 kilo

yaa evet nete bişi oldu
ya duyduğuma göre 2 çocuktan sonra kilo vermek daha zor oluyormuş
önce incecik kalmak istiyorum sonra onun biraz tadını çıkarmak sonra 2 çocuk

bende evde kendi zevkime göre sebzeli noodle yapmıştım güzel olmuştu kaydirigubbakcemile2 ama dışarıda hiç çin yemeği yemedim açıkçası :hulya: bizimkini oralara götürmek biraz zor dışarıda yemek = kebap cokacimcoook

iiyiyim bende canım opuyorumnanaktan

aynı ben

yaa evet nete bişi oldu

senin ikiyle benim bir denk gelse güzel olur hamile diyeti yapardık :roflol: :roflol: :roflol:

Benim eşiminde tercihi kebaptır Bende noodles da bulursam mutlaka alıp tavuklu yapıyorum çok güzel oluyor cokacimcoook
iiyiyim bende canım opuyorumnanaktan

aynı ben

senin ikiyle benim bir denk gelse güzel olur hamile diyeti yapardık :roflol: :roflol: :roflol:

Ebru Şallı ya rakip ha. Anam kadın nerdeyse 6 aylık oldu hala piateste plates diyor

yaa evet nete bişi oldu
Bende oyle duydum yerleşiyor kilolar bir şekilde
çok ara verme ama aralarında yaş farkı çok olmasın arkadaşlık yaparlar birbirine alsanaalsanasmile

öyle ama kg vermem şart ilkinde çok zorlandım
son zamanlar çoraplarımı bile giyemiyordum kendim kilo çok kötü bir şey gerçekten de

ılkinde acemilik midir nedir iyi besliycem diye çift kişilik yeniyor tabi ikincide daha bilinçli beslenirsin zaten o kadar almazsın kilo

evet sen nezaman düşünüyorsun

2012 haziran gibi istiyorum ama nasip tabiki böyle şeyler

Benim eşiminde tercihi kebaptır Bende noodles da bulursam mutlaka alıp tavuklu yapıyorum çok güzel oluyor cokacimcoook

Ebru Şallı ya rakip ha. Anam kadın nerdeyse 6 aylık oldu hala piateste plates diyor

tavuklu denemek lazım cokacimcoook bende demin netten bakıyordum arkadaşa dedim bu kadın platesle mi bu kadar zayıf kalıyo yoksa yemiyomu acaba diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

İlkinde acemilik midir nedir iyi besliycem diye çift kişilik yeniyor tabi ikincide daha bilinçli beslenirsin zaten o kadar almazsın kilo

çevre faktörü de önemli diye düşünüyorum ben şunu ye süt yapar bunu ye süt yapar sonra o sütlerden her bi tarafımız sarkar :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…