- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.521
çabaların boşa çıkmaz inş.ben ilk doğumdan sonra spor ve rejimle 17 kilo vermiştim ama şimdi vermek çok zor
kızlar sonra görüşürüz işlerim var çıkıyorum
dırım dırımmmmmmmm
acı gerçekler :roflol: :roflol:
evlendik dedik saldık çayıra mevlam kayıra dedik :roflol: :roflol:
ve işte sonuç ortada obez olduk çıktık :roflol: :roflol:
canım benim eşimin işi nedeni ile eve geliş saatleri en erken 20:30 - 21:00 bazen 22:00 ee yeni evlenmişsin insan eşiyle yemek yemek istiyor haliyle hep o saatlerde yiyoduk yemeklerimizi sonra yatıyosun ee noldu erimedi yemekler
film izleyelim gelsin patlamış mısırlar cipsler kolalar sempatiksalakcinni
hafta sonları mangallar arkadaş gezmeleri akannehir
iş yerinde düzensiz beslenme sürekli fast food yemeklerlmaz:
kendime geldiğimde 70 kiloydum aç bıraktım kendimi kilo vermem gerekirken birde baktım 73 olmuşum sonra aklım başıma geldi ve beslenme düzenimi değiştirmeye karar verdim şimdi bunun için çabalıyorum kaydirigubbakcemile5
İyiyim cnm sen nasılsın opuyorumnanaktan
ben evlenirken 47 kiloydum. Bende eşim yüzümden kilo aldım.Geç yemekten. ee marifetlerimi göstericem ya tam menü çıkartıyordum ilk zamanlar Ben okadar mıy mıy yerdim ki eskiden en son kendimi yerken onunla yarışıyor buldum porsiyon ve hız konusunda Sonuç: 64 kilo
yaa evet nete bişi oldu
ya duyduğuma göre 2 çocuktan sonra kilo vermek daha zor oluyormuş
önce incecik kalmak istiyorum sonra onun biraz tadını çıkarmak sonra 2 çocuk
Benim eşiminde tercihi kebaptır Bende noodles da bulursam mutlaka alıp tavuklu yapıyorum çok güzel oluyor cokacimcoookbende evde kendi zevkime göre sebzeli noodle yapmıştım güzel olmuştu kaydirigubbakcemile2 ama dışarıda hiç çin yemeği yemedim açıkçası :hulya: bizimkini oralara götürmek biraz zordışarıda yemek = kebap cokacimcoook
iiyiyim bende canım opuyorumnanaktan
aynı ben
senin ikiyle benim bir denk gelse güzel olur hamile diyeti yapardık :roflol: :roflol: :roflol:
Bende oyle duydum yerleşiyor kilolar bir şekildeyaa evet nete bişi oldu
ya duyduğuma göre 2 çocuktan sonra kilo vermek daha zor oluyormuş
önce incecik kalmak istiyorum sonra onun biraz tadını çıkarmak sonra 2 çocuk
evet sen nezaman düşünüyorsun
Benim eşiminde tercihi kebaptır Bende noodles da bulursam mutlaka alıp tavuklu yapıyorum çok güzel oluyor cokacimcoook
Ebru Şallı ya rakip ha. Anam kadın nerdeyse 6 aylık oldu hala piateste plates diyor
İlkinde acemilik midir nedir iyi besliycem diye çift kişilik yeniyor tabi ikincide daha bilinçli beslenirsin zaten o kadar almazsın kilo
en önemli şey de zaten irade bu işte. Kafana koyduysan gerçekten yapıyorsun. Hiç bişey içinde moralini bozmamaya çalış cnm
2012 mi neden o tarih kaydirigubbakcemile3
kızçler ğünaydın sabah 1 simit domates çayy........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?