Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

dırım dırımmmmmmmm

acı gerçekler :roflol: :roflol:

evlendik dedik saldık çayıra mevlam kayıra dedik :roflol: :roflol:

ve işte sonuç ortada obez olduk çıktık :roflol: :roflol:

özge ikinciyi ne zaman düşünüyosun acebaa sempatiksalakcinni

kızlar inan yeni duydum 30 -35 kilo alanı

benim patronumun hanımı dedi ki ilk 4 ayda 5 kilo vermiş hamileyken kusmaktan filan yiyememiş hiçbişey ondan sonra kalan aylarda 30 kilo almış akannehir akannehir benim bi arkadaşım da 35 kilo almıştı akannehir

canım sen nasıl aldın kilo

canım benim eşimin işi nedeni ile eve geliş saatleri en erken 20:30 - 21:00 bazen 22:00 ee yeni evlenmişsin insan eşiyle yemek yemek istiyor haliyle hep o saatlerde yiyoduk yemeklerimizi sonra yatıyosun ee noldu erimedi yemekler

film izleyelim gelsin patlamış mısırlar cipsler kolalar sempatiksalakcinni

hafta sonları mangallar arkadaş gezmeleri akannehir

iş yerinde düzensiz beslenme sürekli fast food yemekler lmaz:

kendime geldiğimde 70 kiloydum aç bıraktım kendimi kilo vermem gerekirken birde baktım 73 olmuşum sonra aklım başıma geldi ve beslenme düzenimi değiştirmeye karar verdim şimdi bunun için çabalıyorum kaydirigubbakcemile5

Olala ben öğle yemeğinde genelde zeytinyağlı yemekler yiyorum yanına mutlaka salata ve yoğurt ekmek yok sadece sabah ki menümde yiyorum. Akşamda et yada tavuk ve tabi mutlaka salata

Biz çok seviyoruz.:) Tabi herşeyini değil sushi mesela azıma koyamam hiç denemedim :sinifsinif: Biraz fazla malzemeyle yapılıyor karışık ama ben Çin eriştesiyle yapılan yemeğini çok seviyorum bir iki tarif öğrendim de :) uyguluyorum evde Malzemelerini bulmak da kolay artık büyük markettlerde bulunuyor.

Canım fasülye içinde Nafa katılıyorum ekşimiş gibi kokuyor biraz kavurup yaparsan domatesle hem daha hazır olmuş olur yapacağın zaman hemde tadını korumuş olursun..

çabaların boşa çıkmaz inş.ben ilk doğumdan sonra spor ve rejimle 17 kilo vermiştim ama şimdi vermek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…