- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.501
:roflol::roflol::roflol:
ya niye bu kadar kilo aldıkki yaaa:teselli:
günaydın kızlar
günaydın kızlar
ben hamileyken 25 kg aldım bu nasılllllllllll :kedi:
ben evlendikten sonra 8 kilo aldım.daha hamile kalmadan
ben 1,5 senede 13 kilo aldım :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar inan yeni duydum 30 -35 kilo alanı
canım sen nasıl aldın kilo
özgecim nasısınn
tinkerbell öğle yemeğini nası yapıyosun? :hulya:
tebrikler canım, işten çıkıp bi de spor yaptığın için olumunekankayizsmile
selam nesibecim, kolay gelsin, hoşgeldinn
tinkerbell ben de bi kere arkadaşımla yemiştim çin yemeği.. çoık da beğenmiştim.. sonra netten tarif bulup yapmıştım.. tarifte soda, kabartma tozu, ıvır zıvır şeklinde bi dolu aslında karışmayacak şey vardı ama heralde böyle oluyo demiştim.. yedikten sonra bi garip olduk kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- yani hareket ettikce başımız dönüyodu o derece.. sonra elveda ettim çin olayına hala dolabta bi sürü sos duruyo.. bilen biri olacak ondan tarif almak lazım..
slm jnaz, daha yeni doğum yapmışsın, kilolarını kafaya takma bence.. ama bu demek değil ki salla gitsin.. dengeli, düzenli, sağlıklı beslen ve azar azar hareketlendir hayatını.. yani dışarı çıkarabildiğin zaman bebek arabasıyla yürü açık havada falan gibi.. tatlıyı, hamurişini, kızartmayı, cipsi, kolayı abartıyorsan bunları kesebilirsin ama tabi..
kedi için çok üzüldüm :gitme: ama gösterdiğin ilgiden dolayı sana teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan herkes yapamaz senin yaptığını kaydirigubbakcemile5
maaş için teşekkür ederim bugün alıcam bankadan inşallah işlemlerimi yapabilirlerse :hulya: bankacıları sevmiyorummmmmm kötükedihüso
katılıyorum kaydirigubbakcemile5
günaydın canımmm
günaydın balımmm Şeniz
benim fikrimm boshayallersmile ayıklayıp dondurucuya atarsan piştiğinde kötü bir dolap kokusu oluyor fasulyedeannem fasulyeyi ayıklayıp domates ile birlikte tencerede renkleri değişene kadar kavuruyodu ondan sonra soğutup poşetliyodu kaydirigubbakcemile5 pişireceğin zaman sadece soğan doğrayarak pişirebiliyosun süper oluyor kaydirigubbakcemile5
bilen varsa üst bacak + basen + kalça aklinialirimsmile help help :roflol: :roflol: :roflol:
canım benim eşimin işi nedeni ile eve geliş saatleri en erken 20:30 - 21:00 bazen 22:00 ee yeni evlenmişsin insan eşiyle yemek yemek istiyor haliyle hep o saatlerde yiyoduk yemeklerimizi sonra yatıyosun ee noldu erimedi yemekler
film izleyelim gelsin patlamış mısırlar cipsler kolalar sempatiksalakcinni
hafta sonları mangallar arkadaş gezmeleri akannehir
iş yerinde düzensiz beslenme sürekli fast food yemeklerlmaz:
kendime geldiğimde 70 kiloydum aç bıraktım kendimi kilo vermem gerekirken birde baktım 73 olmuşum sonra aklım başıma geldi ve beslenme düzenimi değiştirmeye karar verdim şimdi bunun için çabalıyorum kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?