- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.701
hoş geldinnn
nafım maaşallah çok erken geldin
napıyosun canım kaydirigubbakcemile3
hadi ben kaçıyorum iyi akşamlar kızlarrr
çiçeklerin içinde oturan biri var omu
ama o essmer gibiiibilmiyorumkismile
iyi akşamlar canım arkadaşlarımız la pek samimiyizdir ve saat kavramımız yok malesef:) ama dün gece gelemedileriygecelrr sanadaa jnaz bu satemii gelcek arkadaşlarrrrrakannehir
yanii dogum yaapmısısn seniikilo görcekler diye bişe yok..dogal bii durum anaca verirsin 6 ay 1yıl arası galiba....az vee sık ye..bencee hoşgeldinbuyrunnnnnnnnn
hoşbuldum hatichoş geldin canım
ne demek kapımız herkese açık boy kilo durumun nedir
hedefin kaç olmak
burdaki destekle vereceğinden eminim
gün içinde yaptığın sporları ve yediklerini yaz fikir veririz
cumalarıda bildirim yapıyoruz
opuyorumnanaktan
merhaba canımİyi geceler hoşgeldin cnm. Daha 3,5 ay olmuş cnm çok yeni. Dozunda dengeli beslenerek zamanla verirsin kilolarını.
canım malesef çok takıyorum hiç hoş değil görüntüm boyumda yıjslm jnaz, daha yeni doğum yapmışsın, kilolarını kafaya takma bence.. ama bu demek değil ki salla gitsin.. dengeli, düzenli, sağlıklı beslen ve azar azar hareketlendir hayatını.. yani dışarı çıkarabildiğin zaman bebek arabasıyla yürü açık havada falan gibi.. tatlıyı, hamurişini, kızartmayı, cipsi, kolayı abartıyorsan bunları kesebilirsin ama tabi..
sabah 2 dl kepek ekmeği yarım kk peynir 1 kaşık domatesli biber kavurması 3 zeytin ve şekersiz çay canımm
çok ğüzell menüü sabah için afğiyet olsun canım
öğle yemeği henüz yemedim :hulya:
iyi akşamlar arkadaşlar
dün gece bi msj yazdım sonrada çıkmak zorunda kaldım
bugünde misafirim vardı bebek görmeye geldiler o yüzden fırsat bulamadım hazır bebişim dalmışken gireyim dedim
kilo verme serüvenime geçeyim aslında hiç öyle zayıf olmadım ama çokta tombulda değişdim boyum 1.55
evlenirken yani 19 ay önce 56 kiloydum sonra 8 ayda 65 kiloya çıktım ve o kiloylada hamile kaldım . 77 kilo ile doğuma gittim çıktığımda 72 idim . veririm yavaş yavaş derken kendimi 75 kiloda buldum
3 aydır aman süt olsunda diyerek pek dikkat etmedim yediğime içtiğime ama bu durumdan felaket rahatsızım şimdi sizinde desteğinizle fazlalıklardan kurtulmak istiyorum kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar canım arkadaşlarımız la pek samimiyizdir ve saat kavramımız yok malesef:) ama dün gece gelemediler
dediğin gibi herkes 1 yılda zor verirsin diyor ama ben kendime güvenmiyorum daha da almaktan korkuyorum
iyi bakalım azimle herşey olur..bende vermeye çalışıyorumm sporlada destekler barii yürüyüş felan gibii..kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar arkadaşlar
dün gece bi msj yazdım sonrada çıkmak zorunda kaldım
bugünde misafirim vardı bebek görmeye geldiler o yüzden fırsat bulamadım hazır bebişim dalmışken gireyim dedim
kilo verme serüvenime geçeyim aslında hiç öyle zayıf olmadım ama çokta tombulda değişdim boyum 1.55
evlenirken yani 19 ay önce 56 kiloydum sonra 8 ayda 65 kiloya çıktım ve o kiloylada hamile kaldım . 77 kilo ile doğuma gittim çıktığımda 72 idim . veririm yavaş yavaş derken kendimi 75 kiloda buldum
3 aydır aman süt olsunda diyerek pek dikkat etmedim yediğime içtiğime ama bu durumdan felaket rahatsızım şimdi sizinde desteğinizle fazlalıklardan kurtulmak istiyorum kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar canım arkadaşlarımız la pek samimiyizdir ve saat kavramımız yok malesef:) ama dün gece gelemediler
dediğin gibi herkes 1 yılda zor verirsin diyor ama ben kendime güvenmiyorum daha da almaktan korkuyorum
hoşbuldum hatic
boy 1.55
kilo 75 hedefim ilk etapta 65 sonra da 55 olmak
şu anda düzenli olarak yaptığım bi spor yok
yarından itibaren leslie ile walk to home indirdim ona başlayacağım
merhaba canım
inşallah vereceğim
canım malesef çok takıyorum hiç hoş değil görüntüm boyumda yıj
dediklerini uygulayacağım
inşallah melis sporuda evde yapmaya çalışacağım[
iyi bakalım azimle herşey olur..bende vermeye çalışıyorumm sporlada destekler barii yürüyüş felan gibii..kaydirigubbakcemile5
jnaz merhaba
Leslie indirmen iyi olmuş. Bebeğinden çok fazla uzaklaşamazsın sanırım dışarıda yürüyüş yapman biraz zor çok küçük bebeğin O yüzden evde leslie nin 3 milini yapsan en az haftanın 3 günü. Kızartmadan hamur işinden şekerden uzaklaştın mı da bu iş tamamdır gibi geliyor bana
çiçeklerin içinde oturan biri var omu
ama o essmer gibiiibilmiyorumkismile
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?