Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın canlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

1000.sayfamız hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Bu diyet bitince özlerim valla ben sizi yaa boshayallersmile

günaydın canımmmmmmm Şeniz

olala diyet bitince bize de veda mı edeceksin yoksa :ecrin_bebek:

bizi bırakıp gidecekmisin :gitme::gitme:

günaydııın simitçi ben geldim yinee. herzamanki kalvatımı yaptım sonuçlar için sabırsızlanıyoruuummm..

günaydın canım herzamanki kahvaltım diyince nasılda herkesin aklına yarım simit ve peynir deliyo dimi

Hadi ben kendimi atıyorum ateşe bu hafta 70.1 çıktım yani 600 gram vermişim arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 demek dikkat etsem daha çok verebilirdim lmaz: olsun yinede iyi bir sonuç benim için kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende tam 71 geldim 500 gram vermişim annemin tartısında tartıldım umarım benim tartım daha da kilo vermişimdir inşallah :hulya:

allah kabul etsin cnm gerçi açmışsındır ama olsun olumunekankayizsmile spor için ayrıca tebriklerrr olumunekankayizsmile
kızlar ben geldimm biliyosunuz buğün oruccum yarım satim kaldı
akşam yemegine domates çorbası ve dolma biber yaptım.....sporumda 1saat yürüdüm evde amaa koşu bandındaaaa..

özlemcim yazmışız ya az yemişsin, tek çeşit yemişsin ve buna rağmen ağır spor yapmışsın.. bence canım rejimin sana kazandıracağı en güzel şey düzenli ve sağlıklı yemek yeme alışkanlığı olacak.. ara öğün yap meyveyle.. öğünlerde sebze, az karbonhidrat ve protein tüket.. su iç.. ve yavaş yavaş kıs aldığın kaloriyi.. bi anda yüklenme vücuduna.. koşacaksan koş ama ona göre de protein al.. yoksa giden kasları yağ olarak geri alırsın vücudun biçimsizleşir, metabolizman yavaşlar ve ilerde kolay kilo alan biri haline gelirsin canım.. bu yola baş koyman yeter.. sakın motivasyonunu kaybetme..

tinkercimm nerelerdesinn

afiyet bal şeker olsun kalorileri hop diye uçsun gitsinn yokolsunn olumunekankayizsmile
sabah kahvaltım tam bğ.ekmeği peynir şekersiz çay

nafcımm tırnakların aşıncak yahu kırılmaya başlıcaklar bak sonra delikafadulden delikafadulden
günaydın kızlarrrrr opuyorumnanaktan

günaydın balım nbr bayanssulusmile

peynir ekmek yemekten içinde peynir ekmek ağacı çıkacak yakında

nedir durum :hulya:
iim canım senden nbr ama biraz canım sıkkın beklediğim gibi bir sonuç alamadım ohaoldumsmile

etmicem ama bu kadar sık giremeyebilirim diye düşünüyorum :kedi: :kedi:
olala diyet bitince bize de veda mı edeceksin yoksa :ecrin_bebek:

neşecimm hayırdırrr sengözlerimebaksanab
günaydııın simitçi ben geldim yinee. herzamanki kalvatımı yaptım sonuçlar için sabırsızlanıyoruuummm..

eveeeet
yavaş yavaş kilolarımızı açıklasak mı eyvahedigeldismile

aaaa yine kaçırdım muhabbeti geçmiş mesajları okurkenn boshayallersmile

ben de 900 gram vermişimmm şakkıdı

bugün ufaktan regl olmaya başlamışım o yüzden bu dünkü rakam..
regl olmasaydım -tatlicadiarzu- sihirli rakam olan bir kiloyu diyebilecektim ya napalımm laelaelaelaelae olmadı işte..

teşekkürler özgecimm opuyorumnanaktan

ya keşke sen de daha çok yürüyüş yapabilsen.. ama ev, iş, çocuk derken gerçekten zor biliyorum.. yine de araya sıkıştırmaya çalış çok faydası oluyor canım.. bi de rutine binince daha kolay geliyor..
olala tebrik ederim canım :hulya:

bende tam 71 geldim 500 gram vermişim annemin tartısında tartıldım umarım benim tartım daha da kilo vermişimdir inşallah :hulya:

tebrikler balım opuyorumnanaktan

tebrikler canımmm opuyorumnanaktan

ay makyaz yapıyordum geldim.. 12. günün sonuda 85,900 la başladığım kilom 83,900 arkadaşlar.. aslında daha fazla bekliyordum ama sizce nasıl sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…