- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.001
Günaydın canlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
1000.sayfamız hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Bu diyet bitince özlerim valla ben sizi yaa boshayallersmile
olala diyet bitince bize de veda mı edeceksin yoksa :ecrin_bebek:
günaydııın simitçi ben geldim yinee. herzamanki kalvatımı yaptım sonuçlar için sabırsızlanıyoruuummm..
yavaş yavaş kilolarımızı açıklasak mı eyvahedigeldismile
kızlar ben geldimm biliyosunuz buğün oruccum yarım satim kaldı
akşam yemegine domates çorbası ve dolma biber yaptım.....sporumda 1saat yürüdüm evde amaa koşu bandındaaaa..
ya benım zaten pek ıştahım yoktr ama abur cubursz duramam dıyete gırdım abur cubur yerıne bunları yıyorum yıne aynı mıktarda. az olduğunu hıc düsünmemstm :) pekı nasıl ypabılırım nelr yemelıyım?
ve spor mıktarı gercrkten ıyı mı?
Merhaba hoşgeldin. Abur cubur yerine kuru veya taze meyve koymaya çalış cnm Nesfit bende yiyorum ama hafta da 1 yada iki sabah . Klasik kahvaltıdan sıkıldığım zaman genelde kuru meyvelisini . Bence sende fazla tüketmemeye çalış. Kalorisi hiç az değil bu arada. Her besinden yeterli dozda ara öğünlerinle yaparsan sorunun kalmaz spor da yapıyormuşsun zaten..
sabah kahvaltım tam bğ.ekmeği peynir şekersiz çay
günaydın kızlarrrrr opuyorumnanaktan
günaydın balım nbr bayanssulusmile
peynir ekmek yemekten içinde peynir ekmek ağacı çıkacak yakında
iim canım senden nbr ama biraz canım sıkkın beklediğim gibi bir sonuç alamadım ohaoldumsmile
iyiyim bende ne olsun aynı balım
olumunekankayizsmile
bünyen alıştı artık kaydirigubbakcemile3 evet tost yaptık ondan geç kaldım canım bide oje sürüyorum yine
Allah hayırlara çıkartsın canım olumunekankayizsmile belli olmaz o ceza işi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
olala diyet bitince bize de veda mı edeceksin yoksa :ecrin_bebek:
günaydııın simitçi ben geldim yinee. herzamanki kalvatımı yaptım sonuçlar için sabırsızlanıyoruuummm..
yavaş yavaş kilolarımızı açıklasak mı eyvahedigeldismile
olala tebrik ederim canım :hulya:
evet naf la ben açıkladım
olala ve neşe sizde sıra
bende tam 71 geldim 500 gram vermişim annemin tartısında tartıldım umarım benim tartım daha da kilo vermişimdir inşallah :hulya:
aaaa yine kaçırdım muhabbeti geçmiş mesajları okurkenn boshayallersmile
ben de 900 gram vermişimmm şakkıdı
bugün ufaktan regl olmaya başlamışım o yüzden bu dünkü rakam..
regl olmasaydım -tatlicadiarzu- sihirli rakam olan bir kiloyu diyebilecektim ya napalımm laelaelaelaelae olmadı işte..
hayal kırıklığına uğradım valla daha çok vermişimdir diye bkeliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?