Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet canım önce anneme gidecem sonra da kız kalesi ve mersin sahilleri bekle beni geliyorum
kızkalesinde halam var eşim olmadığı için otel felan tutmuyorum onda kalacağım
:hulya:

iyi tatiller canım bizim yerimizede eğlen zemuszemus zemuszemus

:gitme::gitme::gitme:gile gileeee

bende çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm opuyorumnanaktan

herkescikler gitmiş yine ben geldimm :hulya:

özlemcim slm canım.. nacizane fikrim.. yediklerin hiç sağlıklı değil.. hele bi de üstüne koşarsan iyice kas kaybedersin.. metabolizman yavaşlar.. ha hızlı kilo verirsin tabi devam edebilirsen.. ama sonu kötü olur.. bi de canım bence nesfiti çıkar hayatından.. sadece para tuzağı.. onun yerine sebze ye, protein al.. karbonhidrat ve yağ da almak zorundasın.. benden söylemesi şekerim.. bol şans..

bence de
lmaz:
iyi mi akannehir resmen aç bırakmış kendini lmaz:

şimdiden iyi tatiller haticeciğim opuyorumnanaktan
ev darma duman olur zati sen döndüğünde sempatiksalakcinni

Yüz tabi Nafcım en süper spor :hulya:
ben bu hafta sonu yine yazlığa kaçabilirim kaydirigubbakcemile2 yüzme denemeleri 2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

İzmir'de Gratis var mı?? Kozmetik ve kişisel bakım tükkanı.. Orda süper stickerlar çeşit çeşit oluyo bitmediyse.. Ayak tırnağımdakiler takalı bi haftayı geçmesine ve denize girmeme rağmen çıkmadılar.. sadece 2.5 tl bi de..
anamm yalnız kalmışım ben gamyoncuiremsu gideyim tırnak süslemelerine bakayım azcık bayanssulusmile bayanssulusmile

kızlar ben geldimm biliyosunuz buğün oruccum yarım satim kaldı
akşam yemegine domates çorbası ve dolma biber yaptım.....sporumda 1saat yürüdüm evde amaa koşu bandındaaaa..

ya benım zaten pek ıştahım yoktr ama abur cubursz duramam dıyete gırdım abur cubur yerıne bunları yıyorum yıne aynı mıktarda. az olduğunu hıc düsünmemstm :) pekı nasıl ypabılırım nelr yemelıyım?
ve spor mıktarı gercrkten ıyı mı?

bende bu hafta kilo oynamıcak herhalde
yeşil çayı bu hafta içmedim
su içemiyorum
bunlardan dolayı veremicem herhalde
neyse yarın göreceğiz artık

evet canım önce anneme gidecem sonra da kız kalesi ve mersin sahilleri bekle beni geliyorum
kızkalesinde halam var eşim olmadığı için otel felan tutmuyorum onda kalacağım
:hulya:
İyi tatiller hatice bol bol eğlen cnm
kızlar ben geldimm biliyosunuz buğün oruccum yarım satim kaldı
akşam yemegine domates çorbası ve dolma biber yaptım.....sporumda 1saat yürüdüm evde amaa koşu bandındaaaa..

Allah kabul etsin cnm.

Merhaba hoşgeldin. Abur cubur yerine kuru veya taze meyve koymaya çalış cnm Nesfit bende yiyorum ama hafta da 1 yada iki sabah . Klasik kahvaltıdan sıkıldığım zaman genelde kuru meyvelisini . Bence sende fazla tüketmemeye çalış. Kalorisi hiç az değil bu arada. Her besinden yeterli dozda ara öğünlerinle yaparsan sorunun kalmaz spor da yapıyormuşsun zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…