Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kolaygelsin canım
geçmiş olsun ayrıcaopuyorumnanaktan

kızlar aradaki msjları okudum da çok güldümm allah sisi de güldürsünn kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun diyen arkadaşlara da teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
nesibecim ne kadar oldu sen başlayalı? ben yeniyim ama merak ettim?

özgecim kilo vermeye çalışırken hap kullanma bence, tekrar ayarı bozulabilir vücudunun.. üstelik kilo fazlası verken yan etkileri artıyo diye biliyorumm.. rejimden sonra başlarsın istersen doktora danışıp..

ben tedavi amaçlı diane kullanmıştım (sakın diane almayın o aslında anti androjen ilacı içindeki hormon seviyesi çok yüksek), göğüslerim bumbastik oldu ve bi daa da küçülmediler :kedi: bi de kullanırken hatlarım yuvarlandı.. ha sigara içiyosanız veya kiloluysanız veya ailede kalp damar hastalığı varsa tavsiye etmiyo doktorlar..

yan etkiler herkesde değişebiliyo.. iştahı açılanlar da oluyo.. alırsanız en düşük hormon seviyesi içereni almaya çalışın tabi dra danışıp vereliniortak

doğum kontrol hapı kullanan varmı ve sizce kilo aldırıyor mu

600 gr hiç de az değil nafcım tebrik ederim canm. Zaten ilk haftalarda bir vurgun yapılabiliyor sonraları giden rakam genelde 500 600 gr.
bende tam 71 geldim 500 gram vermişim annemin tartısında tartıldım umarım benim tartım daha da kilo vermişimdir inşallah :hulya:
500 de iyi özge hadi bakalım kendi tartında daha çok vermiş gözükürsün inş.
tinkercimm nerelerdesinn

Merhaba cnm sağol. opuyorumnanaktan. iki gündür doğru düzgün giremedim bu evin sorunu hiç bitmedi şimdide kalorifer boruları değişiyor .
Bu hafta çok güzel kilo vermişsin olalacım. çok tebrik ederim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…