- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.061
Günaydın herkeze
günaydın kızlar
aynen öyle naf nerde çokluk
sende çok fenaymışsın kız yazık çocuğa kaydirigubbakcemile3
kızlar bi akıl verin ne yapayım
Günaydın herkeze
ee senin gibi kızı da bulmuş kaçırırmı zehir iç desen içerdi herhalde o gözler için olumunekankayizsmile
ayyy canım benim sabah sabah pek bi havalandım olumunekankayizsmile bu kiloyla uçamam ama havalanabilirim :roflol::roflol:
Naff çok hoşsun.. bende eşime bu kahveyi bitirmezsen babam beni sana vermez adettir bizde deyip içirmiştim. yedi o zamanın heyacanıyla garibim. ama maymun gözünü açtı şimdi olsa aslaa içmez..
:roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçek canım bu söylediklerim Şeniz
günün sözü
Bit olsam saclarında dolassam,yesem yesem doymasam.sonra ister duş al bogulayım ister iki tirnagının arasında citlat kurbanın olayım
günün sözü
Bit olsam saclarında dolassam,yesem yesem doymasam.sonra ister duş al bogulayım ister iki tirnagının arasında citlat kurbanın olayım
bende seni seviyorum kaymağım opuyorumnanaktan
günün sözü
günaydın kızlarrr
maşallah bu hafta da tablo güzel olacağa benziyor kilo veremeyen yok sadece nesibe var
sende sıkma canını tatlın nafın dediği gibi vücut alışmıştır şaşırt bir iki gün sonra yine devam etherkeste oluyor bu durum
günaydın canım
hatice bu egenin verdiği diyeti bana msj atarmısın canım :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?