Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar bi akıl verin ne yapayım

iki gün kendini serbest bırak ne istiyorsan ondan ye kendinden kısıtladığın şeyleri ye mesela bünyeni şaşırt kıtlık anlayışından çıksın sonra yine kaldığın yerden devam edersin canım yada hatice arkadaşımız ege arkadaşımızdan bi menü almıştı kilo vermesi durduğunda ve o hafta süper kilo vermişti onuda yapabilirsin a.s.

Günaydın herkeze

günaydın canım a.s.

Naff çok hoşsun.. bende eşime bu kahveyi bitirmezsen babam beni sana vermez adettir bizde deyip içirmiştim. yedi o zamanın heyacanıyla garibim. ama maymun gözünü açtı şimdi olsa aslaa içmez..

ee senin gibi kızı da bulmuş kaçırırmı zehir iç desen içerdi herhalde o gözler için olumunekankayizsmile

ayyy canım benim sabah sabah pek bi havalandım olumunekankayizsmile bu kiloyla uçamam ama havalanabilirim :roflol::roflol:

günün sözü
Bit olsam saclarında dolassam,yesem yesem doymasam.sonra ister duş al bogulayım ister iki tirnagının arasında citlat kurbanın olayım

Naff çok hoşsun.. bende eşime bu kahveyi bitirmezsen babam beni sana vermez adettir bizde deyip içirmiştim. yedi o zamanın heyacanıyla garibim. ama maymun gözünü açtı şimdi olsa aslaa içmez..

ben arkadaşımın istemesinde kahveyi götürecektim damada eşim bana dediki sana kocalık hakkımı helal etmem eğer sen götürürsen dedi düşün bak o kadar içerlemiş duruma :roflol::roflol::roflol: ben götürmedim tabiki ama çocuğa yinede içirmiştik :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçek canım bu söylediklerim Şeniz

ayyy balımmm seviom seni :kedi: :kedi: Şeniz

günaydın kızlarrr
maşallah bu hafta da tablo güzel olacağa benziyor kilo veremeyen yok sadece nesibe var
sende sıkma canını tatlın nafın dediği gibi vücut alışmıştır şaşırt bir iki gün sonra yine devam etherkeste oluyor bu durum

günaydın canım

hatice bu egenin verdiği diyeti bana msj atarmısın canım :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…