- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.101
ben kullanmıyorum ama bünyeden bünyeye değişir diyorlar kimine kilo aldırır kimine aldırmazmış
ben kullansaydım kesin kilo aldırırdı
bütün doktorlar hapla kilonun alakası yok diyorlar
600 gr hiç de az değil nafcım tebrik ederim canm. Zaten ilk haftalarda bir vurgun yapılabiliyor sonraları giden rakam genelde 500 600 gr.
500 de iyi özge hadi bakalım kendi tartında daha çok vermiş gözükürsün inş.
Merhaba cnm sağol. opuyorumnanaktan. iki gündür doğru düzgün giremedim bu evin sorunu hiç bitmedi şimdide kalorifer boruları değişiyor .
Bu hafta çok güzel kilo vermişsin olalacım. çok tebrik ederim opuyorumnanaktan
şekerim sen bildirimde bulunmuş muydun
ya bende istemiyorum aslında ama %100 güvenilir olduğu için diğerlerine güvenemiyorum
ya bende istemiyorum aslında ama %100 güvenilir olduğu için diğerlerine güvenemiyorum
Biraz da bünyeyle alakalı kimine kilo yapıyor kimine tüylenme sigara içenlerede genelde selülit yapıyorbütün doktorlar hapla kilonun alakası yok diyorlar
600 gr hiç de az değil nafcım tebrik ederim canm. Zaten ilk haftalarda bir vurgun yapılabiliyor sonraları giden rakam genelde 500 600 gr.
şekerim ben mezun oldummmm bir ay öncedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenburayı sevdiğimen bırakamıyorumŞeniz
şekerim ben mezun oldummmm bir ay öncedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenburayı sevdiğimen bırakamıyorumŞeniz
inşallah canım sizleride mezun edene kadar burdayız...Şenizsağol canım benimm opuyorumnanaktan gitsinde her hafta 500 500 gitsin farketmez yeterki gitsinsen tartıldın mı ?
ahh ahhh bizde bigün mezun olucaz inşallah boshayallersmile
inşallah canım zaten sırada sen varsın galiba az bi kilon var:hulya:pardonnn :kedi:
darısı başımıza artık canım olumunekankayizsmile
özgecim sf 1010'da hapla ilgili anılarımm :hulya::hulya:
sağol canım benimm opuyorumnanaktan gitsinde her hafta 500 500 gitsin farketmez yeterki gitsinsen tartıldın mı ?
ahh ahhh bizde bigün mezun olucaz inşallah boshayallersmile
kızlar bişi daha sorayım
herkes mutlaka kocasını seviyordur
ama ben onsuz yaşayamam ölürüm nefes alamam
o olmadan hiç bir şey yapamam
onsuz hiç bir yere gidemem
falan diyeniniz var mı ?
kızlar bişi daha sorayım
herkes mutlaka kocasını seviyordur
ama ben onsuz yaşayamam ölürüm nefes alamam
o olmadan hiç bir şey yapamam
onsuz hiç bir yere gidemem
falan diyeniniz var mı ?
Dün sabah tartıldım 53.4 çıktım. Almamışım allahtan çünkü bu hafta biraz coşmuştum Kilo korumak çok zor ve stresliymiş sürekli tartıya çıkma ihtiyacı hissediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?