Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

onlar ilaç mümessillerine çalışıyolardır
hormonlar tüm metabolizmayı etkiliyo kimde ne etki ne kadar sürede görülür tam tahmin etmelerinin imkanı yok canım, iştahın da etkilenebilir, metabolizma hızın yavaşlayabilir.. yine de sen bilirsin..
bütün doktorlar hapla kilonun alakası yok diyorlar

sağol canım.. kolay gelsin sana.. zor oluyo darmadağınık ev :gitme:

önceki sfda hapla ilgili yazdıklarımı okudun mu canım.. bu arada hap da %100 güvenli değil maalesef.. ama büyük rahatlık oluyo.. sanki regl olmuyormuş gibi geçiyo her ay.. bi de ben kullandıktan sonra artık eskisi gibi ağır regl olmamaya başladım çok rahat ettim.. kiloları attıktan sonra deneyebilirsin.. yine de kullanmama yanlısıyım ben..
ya bende istemiyorum aslında ama %100 güvenilir olduğu için diğerlerine güvenemiyorum

Son düzenleme:
ya bende istemiyorum aslında ama %100 güvenilir olduğu için diğerlerine güvenemiyorum

%100 diye bişey yok bence bide uzun süre ilaç ile korunan bayanların büyük bir oranı çocuk yapmak istediğinde tedavi görmek zorunda kalıyor onuda düşünmek lazım aman olmasın derken Allah aratmasın yerimseniben

not : sözlerim sakın yanlış anlaşılmasın tedavi görenleri kötülemek maksatlı söylemedim hani derler ya aman çocuk istemem 5 sene yapmıcam diye Allah aratmasın öyle diyenleri yerimseniben

600 gr hiç de az değil nafcım tebrik ederim canm. Zaten ilk haftalarda bir vurgun yapılabiliyor sonraları giden rakam genelde 500 600 gr.

sağol canım benimm opuyorumnanaktan gitsinde her hafta 500 500 gitsin farketmez yeterki gitsin sen tartıldın mı ?

şekerim ben mezun oldummmm bir ay öncedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenburayı sevdiğimen bırakamıyorumŞeniz

ahh ahhh bizde bigün mezun olucaz inşallah boshayallersmile

o biraz da bünye meselesi bence canım benim bir tanıdığım 4 sene hap kullandı hemen çocuğu oldu
bir arkadaşım da p..le çocuğu olmadı doktor demiş bünye sperme alışık olmadığı için olmuyormuş

kızlar bişi daha sorayım
herkes mutlaka kocasını seviyordur
ama ben onsuz yaşayamam ölürüm nefes alamam
o olmadan hiç bir şey yapamam
onsuz hiç bir yere gidemem
falan diyeniniz var mı ?

sağol canım benimm opuyorumnanaktan gitsinde her hafta 500 500 gitsin farketmez yeterki gitsin sen tartıldın mı ?

inşallah canım sizleride mezun edene kadar burdayız...Şeniz

pardonnn :kedi:

darısı başımıza artık canım olumunekankayizsmile

özgecim sf 1010'da hapla ilgili anılarımm :hulya::hulya:
inşallah canım zaten sırada sen varsın galiba az bi kilon var:hulya:

Dün sabah tartıldım 53.4 çıktım. Almamışım allahtan çünkü bu hafta biraz coşmuştum Kilo korumak çok zor ve stresliymiş sürekli tartıya çıkma ihtiyacı hissediyorsun.

kızlar bişi daha sorayım
falan diyeniniz var mı ?

Bennn bennn bennn
onsuz yaşayamam ama büyük konuşmamak gerekli allh korusunŞeniz
ben o işteyken sesini duymasam yapamam oda aynı gün içi bikaç kez konuşuruz
bi ambulans sesinde felan hemen irkilir korkarım hemen elim telefona gider rahatlamam için
onu kaybetmekten çok korkuyorumopuyorumnanaktan
şimdi anneme gidecem nasıl gidecem bilmiyorum
ilk defa onsuz...
durup dururken ağlıyorum:sinifsinif:
bi tarafta eşim bi tarafta annem:sinifsinif::sinifsinif:

kızlar bişi daha sorayım
falan diyeniniz var mı ?

evliliğimizin ilk bikaç ayı benim için öyleydi ama eşim bana hep kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren ben her zaman yanında olamıyorum ve kimsenin ne olacağı belli olmaz başıma yollarda birşeyde gelebilir dedi ( bu arada eşim pazarlama işi ile uğraşıyor ayın 15 günü seyahattedir izmir dışındadır ) beni öyle bir yetiştirdi ki artık o olmadan her istediğimi yapabiliyor ve tüm işlerimi kendim halledebiliyorum ,yalnız kalabiliyorum yerimseniben çok mutluyum ve eşimde benimle gurur duyuyor :asigim:

Dün sabah tartıldım 53.4 çıktım. Almamışım allahtan çünkü bu hafta biraz coşmuştum Kilo korumak çok zor ve stresliymiş sürekli tartıya çıkma ihtiyacı hissediyorsun.

ewet kilo vermek kadar korumakda çok sitresli
bende hergü tartılırımsositosositosositosositosositososito

ben eşim bana sevgi sözcükleri söylerken çok iyi davranırken seviyorum onu
ama ters olduğu zaman gıcık oluyorum boğasım geliyor :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…