Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya ben daha yeni ağda yaptırmaya başladım bacaklarıma :kedi:
2-2,5 hafta önce fln yaptırdım ama şimdi küçük küçük çıktı
haftasonu da denize gidebilirim ne yapayım sizce :kedi:

sir ağda mı canım

gözükürse diye mi diyosun

ten rengin açık di mi senin? tüylerin çok koyu değildir tahminimce.. bence hiç çekinme gülüm zaten güneşte hafif açılır onlar..

ama hoşuna gitmiyosa içine sinmiyosa epilasyon aletiyle evde alabilirsin 10 dknı alır daha tam uzamadıklarından..

iyiyim canım sen nasılsın zemuszemus
iyiyim bende canım sabahtan başladı yoğunluk :umursamaz:

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

ya bişi sorcam :kedi:

canım olalanında dediği gibi çok rahatsızlık hissediyorsan epilasyon aleti ile al ama kısa ise zaten sorun olmaz diye düşünüyorum ben gamyoncuiremsu

günaydınlar herkese.. klasik neşe kahvaltısı yarım simit ve peynir yedim.. ya bu akşam pikniğe gidicez mangal falan ben kendime nasıl hakiiim olucam. yarında büyük güün..

zambakcımm hoşgeldinn opuyorumnanaktan
günaydııınn kızlarrrr

neşecimm günaydınn
ızgara yer kızartma da yemezsen bişi olmaz canım.. ha bi de göğüs tercih et kırmızı et varsa da yağlarını yeme sakın.. iki orta büyüklükte tavuk ve yine aynı şekil kırmızı et yani 4 parça yaklaşık 350 kalori canım.. yanına da bol söğüş domates salatalık bi dilim de ekmek yersin misler gibi ohhhh afiyet bal şeker olsunnn :teytey:
günaydınlar herkese.. klasik neşe kahvaltısı yarım simit ve peynir yedim.. ya bu akşam pikniğe gidicez mangal falan ben kendime nasıl hakiiim olucam. yarında büyük güün..

şekerim bence tam tersi ama tabi üşengeçlikten kendimi kandırıyo da olabilirimmm hihiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama güneşin altında çok belli olur bence sanırım dediğiniz doğru öyle yapmam lazım

:icecream: neşecim özge geççek galiba bu hafta seni delikafadulden
neşecim tutma kendini saldır bence sempatiksalakcinni

günaydııınn kızlarrrr

günaydın cnm

günaydın cnm mangaldan zarar gelmez ekmek yemezsin salatanıda ayırırsın az yağlı olarak tavuk,balık,et artık onlardan yersin canım kaydirigubbakcemile5

ama güneşin altında çok belli olur bence sanırım dediğiniz doğru öyle yapmam lazım

evet en iyisi epilasyon kaydirigubbakcemile5

aslında lazer yaptırcaksın ohh mis kaydirigubbakcemile2

naf bana bu aralarki favori oje rengi kodu ve markasını söyleseneee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimki pastel 109 beyaz ama kapatıcı ve sedefli olmamasına rağmen canlı ve tek katta örtücüü laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Pastel 43 canım :asigim: kahverengi ama çok etkileyici 2 kat ve üstüne Golden Rose Nail Care Quick Dry oje kurutucu ve parlatıcı sürüyorum 1 dakikada mükemmel sonuç opuyorumnanaktan eee üstüne de güzel bir süsleme yaptıkmı tadından yemiyor aklinialirimsmile

evet ya hemde lazerler kampanyada tüm vucut 800 lira falan

onlara inanma canım cihazları düzgün değil modern ağda resmen lmaz:

cihaz olarak alexandrite olan iyi diyolar onuda ben sordum kadın komple vücut 6.000,00 TL ' ya mâl olur dedi kaydirigubbakcemile5 bakalım kış gelsinde :kedi:

hmmm bakıcam çıktığım da.. kurutucu da denicemm

ben de flor marın 4ü biraradasını sürüyorum bi ara nazar değimişti tırnaklarım kat kat olmuştu dökülüyodu uçları uzatamadan.. onu kullandım hala da devam ediyom çok memnun kaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…