- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.401
ya bişi sorcam :kedi:
ya ben daha yeni ağda yaptırmaya başladım bacaklarıma :kedi:
2-2,5 hafta önce fln yaptırdım ama şimdi küçük küçük çıktı
haftasonu da denize gidebilirim ne yapayım sizce :kedi:
iyiyim bende canım sabahtan başladı yoğunluk :umursamaz:iyiyim canım sen nasılsın zemuszemus
kızlaaaaaar
özgeciiiiimmm günaydııınnn hihoyyyt afiyet olsunnn
nafcıııımmmm günaydııııınnn hihoyyyt sana da afiyet olsunnn canımm
ne var ne yok nasısınızzz kaydirigubbakcemile2
ya bişi sorcam :kedi:
ya ben daha yeni ağda yaptırmaya başladım bacaklarıma :kedi:
2-2,5 hafta önce fln yaptırdım ama şimdi küçük küçük çıktı
haftasonu da denize gidebilirim ne yapayım sizce :kedi:
günaydııınn kızlarrrr
günaydınlar herkese.. klasik neşe kahvaltısı yarım simit ve peynir yedim.. ya bu akşam pikniğe gidicez mangal falan ben kendime nasıl hakiiim olucam. yarında büyük güün..
ama güneşin altında çok belli olur bence sanırım dediğiniz doğru öyle yapmam lazım
neşecim tutma kendini saldır bence sempatiksalakcinni
günaydııınn kızlarrrr
günaydınlar herkese.. klasik neşe kahvaltısı yarım simit ve peynir yedim.. ya bu akşam pikniğe gidicez mangal falan ben kendime nasıl hakiiim olucam. yarında büyük güün..
ama güneşin altında çok belli olur bence sanırım dediğiniz doğru öyle yapmam lazım
naf bana bu aralarki favori oje rengi kodu ve markasını söyleseneee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimki pastel 109 beyaz ama kapatıcı ve sedefli olmamasına rağmen canlı ve tek katta örtücüü laelaelaelaelae laelaelaelaelae
evet ya hemde lazerler kampanyada tüm vucut 800 lira falan
Pastel 43 canım :asigim: kahverengi ama çok etkileyici 2 kat ve üstüne Golden Rose Nail Care Quick Dry oje kurutucu ve parlatıcı sürüyorum 1 dakikada mükemmel sonuç opuyorumnanaktan eee üstüne de güzel bir süsleme yaptıkmı tadından yemiyor aklinialirimsmile
kızlar bu arada ben pazartesi izine çıkıyorum 1 hafta yokum haftaya bildirim de yapamıcam boshayallersmile
kızlar bu arada ben pazartesi izine çıkıyorum 1 hafta yokum haftaya bildirim de yapamıcam boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?