- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.441
kızlar yoğunsunuzz sanırımm
ben de mutluluğumu paylaşcam sizinle pek bi sessiz şimdi burası ama olsunnndayanamıcamm
2 sene önce giyebildiğim bluzlarımı giyebilmeye başladım ufak ufak.. ve kotlarım artık dar gelmiyo.. tüm kotlarım dardı ki ufak olmamalarına rağmen.. popo kalça olmayınca çok zorlanıyodum kot bulamıyodum giyecek hepsinin karnı sıkıyordu.. artık yemeklerden sonra bile kotlarımı düğmelerini açmadan giyebiliyorumm :lepi:
çok güzel bişi yaaa :lepi: kesinlikle değiyorr :hulya:
öpüyom hepiniziii kaydirigubbakcemile5
görüşmek üzereeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiymiş cnm sesi iyi geliyordu
beni merak etmeyin falan dedi
kaydirigubbakcemile5Şenizopuyorumnanaktanevt tatlım dün gece dışarı çıktık hem yürüyüş yattı hem de geç yatınca ancak kahvaltı ediyorum :kedi:hem de sizleri özledimm aklinialirimsmile
yerimsenibenkardeşimle konuştum şimdi kaydirigubbakcemile2
kızlar yoğunsunuzz sanırımm
ben de mutluluğumu paylaşcam sizinle pek bi sessiz şimdi burası ama olsunnndayanamıcamm
2 sene önce giyebildiğim bluzlarımı giyebilmeye başladım ufak ufak.. ve kotlarım artık dar gelmiyo.. tüm kotlarım dardı ki ufak olmamalarına rağmen.. popo kalça olmayınca çok zorlanıyodum kot bulamıyodum giyecek hepsinin karnı sıkıyordu.. artık yemeklerden sonra bile kotlarımı düğmelerini açmadan giyebiliyorumm :lepi:
çok güzel bişi yaaa :lepi: kesinlikle değiyorr :hulya:
öpüyom hepiniziii kaydirigubbakcemile5
görüşmek üzereeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiymiş cnm sesi iyi geliyordu
beni merak etmeyin falan dedi
çok sevindimmmmmmm balım olumunekankayizsmile
cnm durum nedir bilmiyorum ama çok sevindimm
kızlar görüşmek üzereeee kendinize iyi bakınnn :teytey:
cnm durum nedir bilmiyorum ama çok sevindimm ben dee
kızlar görüşmek üzereeee kendinize iyi bakınnn :teytey:
sağol olala cım
görüşürüz kendine iyi bak
hee napım olmasa akşmalrı eşimle çıkıyozz yürüüyüşee canımmm gelincede uyommboshayallersmile[
hihoyyyt maşallah sıcak deyip sporu bırakmıyorsun:teytey:
kızlrr günaydın herkezee sabah omlet ekmesksiz domates çay...spor akşammaaa:kedi:
kimse kalmamış :umursamaz:
hoşbuldum nafımm saollll sen ne yedinn biatenmmopuyorumnanaktanhoşgeldin cnm afiyet olsun
ben bide yeşil çay içtimm biraz önce iyce tıkadıııııohaoldumsmileYA NEDENSE ÇOK ACIKTIM eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?