Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben kat kat soyulmalara karşı Golden Rose Nail Care Regenerating & Hydrating Oil kullanıyorum ama daha 3 kere sürdüm pek bi düzelme görmedim senin flormar 4'ü birarada nasıl bişey ?

babamın laptop unu ve vınn ı yanıma alcam girmeye çalışıcam
ama eşimin yanında giremem pek okur falan sonra yazıştıklarımızı lmaz:

ben dayanamam ki çok özleyince ararım :kedi: arayabilirmiyimm :kedi:

nereye tatile gidiyosun yavrucumm evdemisin ? :hulya:

tabi ki arayabilirsin kuşum
biliyorsun ama izine çıkmasam kafayı yicem çok bunaldım
valla tam belli değil çocuk olduğu için çok uzağa gidemeyeceğiz
babam erikliye gidelim diyor eşimde geçen sene oraya gittik diye pek istemiyor
ama herhalde erikliye gideriz yine bide yer aramakla vakit geçiremeyiz

Flor Marın yağını kullanıyorum ben de ama uzun vadede faydalı bi de etleri yumuşatıyo.. kat kat soyulmaya etkisini göremedim..Diğeri 4üBirarada Komple Bakım yani 4in1Complete Care.. Ojenin altına sürüyosun kuruyunca ojeyi sürüyosun.. Pek umudum yoktu ama bende çok işe yaradı yine uzatabildim tırnaklarımı artık hep kullanıyorum
ben kat kat soyulmalara karşı Golden Rose Nail Care Regenerating & Hydrating Oil kullanıyorum ama daha 3 kere sürdüm pek bi düzelme görmedim senin flormar 4'ü birarada nasıl bişey ?

ne güzel iştekaydirigubbakcemile5 kendine bi kaç parça alır motive olursun 10 liraya bile güzel şeyler oluyo
ya bütün kıyafetlerim de bol geliyor ne yapçam ya 1 tane bile şortum yok
üfffffffff :kedi:

kıyamazsan o kadar bakım yaptığın tırnağa yemeni engelleyebilir ama göreceli ben kıyamıyodum
olala bende yiyiyorum ya bende de etkili olur mu 4ü bir arada eyvahedigeldismile

günaydın canım hoşgeldinn
günaydın kızlar
maşallah muhabetler ediliyor

dün demiştim ben böyle olduğunda yazılanlar siliniyor diyeyerimseniben
önemli bişey kaçırmamışımdır umarımbilmiyorumkismile

babamın laptop unu ve vınn ı yanıma alcam girmeye çalışıcam
ama eşimin yanında giremem pek okur falan sonra yazıştıklarımızı lmaz:
bencede canım :umursamaz:

tmm anlaştık opuyorumnanaktan iyi vakit geçir yeter bence yavrucum zemuszemus zemuszemus

bende alayım o zaman bakalım bende işe yarayacakmı canım eyvahedigeldismile

ya bütün kıyafetlerim de bol geliyor ne yapçam ya 1 tane bile şortum yok
üfffffffff :kedi:

Allahımmm ne güzel bir duygu delikafadulden delikafadulden

olala bende yiyiyorum ya bende de etkili olur mu 4ü bir arada eyvahedigeldismile

ben olur diye düşünüyorum balım boshayallersmile

günaydın kızlar
maşallah muhabetler ediliyor

dün demiştim ben böyle olduğunda yazılanlar siliniyor diyeyerimseniben
önemli bişey kaçırmamışımdır umarımbilmiyorumkismile

günaydın cnm naber

kızlar LYSde daha başarılıymışş FenMatda.. Erkekler TSde başarılıymış bi de hep tersini iddia ederlerr :lepi:

eriklide neresi cnm

kızlar yoğunsunuzz sanırımm

ben de mutluluğumu paylaşcam sizinle pek bi sessiz şimdi burası ama olsunnn dayanamıcamm

2 sene önce giyebildiğim bluzlarımı giyebilmeye başladım ufak ufak.. ve kotlarım artık dar gelmiyo.. tüm kotlarım dardı ki ufak olmamalarına rağmen.. popo kalça olmayınca çok zorlanıyodum kot bulamıyodum giyecek hepsinin karnı sıkıyordu.. artık yemeklerden sonra bile kotlarımı düğmelerini açmadan giyebiliyorumm :lepi:

çok güzel bişi yaaa :lepi: kesinlikle değiyorr :hulya:

öpüyom hepiniziii kaydirigubbakcemile5

görüşmek üzereeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…