- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.321
ayyy cnm bana da mı yaptın çok teşekkürler
oldu mu
hee hepp aynı şeylerdenmii hoşalnıp yaşamışızz kuşummmopuyorumnanaktanAl işte kaydirigubbakcemile3 benimde ilgimi çeken ince ve hafif olması evet fiyat iyi..
istanbul
tamam...akşama gelrrim uzun ca konuşmaya gene sende gell müsait oluncaaŞenizŞenizŞeniziyi geceler kuşum bende kaçıyım Görüşürüz yine opuyorumnanaktan
günayydın canımm arkadaşlık teklifi yolamısısn kabul eetim çok sevindimyerimsenibengünaydın kızlar
heheeeeeeee burdanada hamileler topiğin ee geçecezz))izmirliler vee muhaebeciler buryaaaa:lepi:ŞenizŞenizolumunekankayizsmile
bu topiği izmirliler ve muhasebeciler elegeçirdi fisfisfis
amin nessibeeebakıyorumda topik yakında hamileler topiği olacak herhalde
allah isteyen herkese versin inşallah.
yumurtaya öğleden sonra misafirim gelecek pratik bişeyler hazırlamam lazım ne yapayım
yemek bölümüne mi geçsem kızlar tarif varsa pratik bekliyorum
kek yapıcam hazır gevreklerden de var ek olarak ne yapayım sizce
günaydın kızlar
adet patates haşlanır.2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 limonla beraber püre haline getirilir.bu püre 3 e bölünür.
1.kata havuç rendesi
2.kata dereotu maydanoz ve yeşil soğan
3. kata pancar turşusu veya kırmızı lahana rendesi konulur....
Bir kalıba yerleştirilip servis öncesi içinden çıkartılır......bide bunu yaparım ben misafirrleirmeee kalıba koyy bekeltt haticee..
günaydınnn
sırnaşık şeysırnaşık şeyçizelge uzmanı hatice iş başındakaydirigubbakcemile3
canım sen yapmışsındır zaten bu zamana kadar kolay gelsinya öğleden sonra misafirim gelecek pratik bişeyler hazırlamam lazım ne yapayım
canım sana yaptığım gibi aynı şekilde yapıyorum özgeye onunki her zaman oluyor nerde sorun var acabahaticecim yaaaaa link açmadıkiiiii kopyalayıp yapıştırımmm
günaydın kızlar
kızlar uzuzn zamndır çok begendigim bii elbise vardı 65 kiloykebn giyememiştim(
çok sevindim canım.. güle güle giy alacağın yeni elbiselerini
patiscim sonraki msjları okumadım ama nolur noolmaz hastaneye gidin mutlaka.. boyun sertliği var mıydı?jübileyi unuttuum zaten kuşum yaa :)))
hoş ben unutmasam da eşim rahatsızlandı zaten unutacakmışız... korkuttu beni ya. dışarı çıkıyoduk az önce başıma ağrı girdi dedi, ardından merdivenlerde başım dönüyo dedi, midem bulanıyo dedi ve istifra etti( anlamadım hiç.. tüm gün aynı şeyleri yedik, üstelik benim midem ondan daha hassas. bi de öyle baş dönmesi ve başağrısıyla aynı anda olunca çok korktum :1no2:
tmm ben de söylücem eşime.. sağolasın..tatlım eşim anlıyo bizden de yazdığımda yanımdaydı ona sordurdu hatta ama şimdi uyuyo. bizim hdmi kablo. süper oluyor...
sen götür yine de şekerim erkekler inatçı oluyorbak o konuda haklısın işte
aman canım ya korkuttu beni... tansiyon falan mı dedik, bilmiyoruz da hiç tansiyonda ne olur falan. hastaneye gidelim dedim yok dedi, uyuyakaldı şimdi
ben de bavulumu hazırladım, duş alıcam...
aynenayyy yazııkk yaaaa
demek özür diliyorrrr
kızz eşinin kıymetini billl
benimki olsa beni böylemi bırakıp gideceksinn derr
üşenmemeni tebrik ettim opuyorumnanaktan ben karıştırmaya üşendiimden tek tatlı badem yağı sürüyorum o da yumuşatıyor baya..melis dün yaptım badem yağıyla muzu bu arada psikolojik olarak mıdır bilmem kaydirigubbakcemile3 saçım parladı gibi geliyor 4 saat falan tuttum saçımda. Bu arada strecde sardım kaydirigubbakcemile3 zor da çıkmadı saçımdan yıkarken aslında bunu hafta da bir yapsam bayağı farkedecektir gibi yarın bir ara watsonssa da uğruycam
ben de 32 bilmiyorumkismilemeliscim evet aynı kaderi yaşamışız ama yaşta ayrılıyoruz eyvahedigeldismile 33(çok geç kaldım yaa
delikafadulden delikafaduldenŞenizŞenizolumunekankayizsmile
Şenizsende kendine dikkat etopuyorumnanaktan
bu topiği izmirliler ve muhasebeciler elegeçirdi fisfisfis
güle güle nesibecimbugünde annemin yanına gidiyorum
pazartesiye kadar yokum
pizza yapabilirsin hem onlar geldiinde hemen fırına atarsın şip şak ve sıcak olur :hulya: ilgilenirsen tarifi veririmmya öğleden sonra misafirim gelecek pratik bişeyler hazırlamam lazım ne yapayım
evet ya geç bastı boshayallersmileolala patis şimdi annesine varmıştır bile kaydirigubbakcemile3
maalesef explorerkızlar uzun zamandır internet explorer kullanıyordum ve sayfaları açmada zorlanıyordu ben adsl den sanmıştım ama şimdi google chorme yi kurdum ve ondan girmeye başladım siz ne kullanıyorsunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?