Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

site çöktükce bakımda diyorlar !!

Naf naptı acaba??

10 gün içinde tartım ilk kezz azcıkk aşağı doğru oynadı hayırlısı inş..

göbek için karın hareketi yapmalıyım üşeniyorumm

tinkerbell, özgee, demet naber opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
size de sütlü kahve yapayım mııı
birlikte höpürdetirdikkk :asigim:

kızlar uzun zamandır internet explorer kullanıyordum ve sayfaları açmada zorlanıyordu ben adsl den sanmıştım ama şimdi google chorme yi kurdum ve ondan girmeye başladım siz ne kullanıyorsunuz merak ettim
Bende adsl den sanıyordum değilmiymiş demek hem sayfa yavaş açılıyor hemde çoğunda hiç açılmıyor explorer bende.

yaptım cnm evt sadece muz olgun olunca zaten kolay karışıyor yumuşak da oluyor çok da kolay temizlendi saçımdan ben en az 4-5 şampuan yapıcam sanıyordum hem içinde diğerleri gibi yumurta falan olmayınca pis hissetmiyorsun kendini 2 şampuan yetiyor.

sadece muz ve bademyağı mı vardı bende mi denesem acaba
evet cnm sadece badem yağ birde olgun muz ben 4-5 saat beklettim strecede sardım iyice nem versin diye deniz kum mahfetti saçımı röfle zaten başlıbaşına mahvediyor saçımı hafta da 1 yapmaya çalışıcam
ayyy ben içerim canm yaaa
naf 11 de çıktı hastaneden 2 de sonuçlarını almaya gidecekti
ben sizi haberdar ederim

Hayırlı sonuçlar olur inşallah

ağızı uyuşuk olduğu için konuşamadı mesaj çekti 2 de sonuçları alayım ararım dedi
oyüzden nasıl geçtiğini bilmiyorum bende
evet cnm ya çok yağmur yağıyormuş karşıda ama altunizade de yağmur yok
gerçekten memnun kaldın mı saç maskesinden
ya ben saçlarımı kısacık kestirdiğim halde dökülüyor yaa

kızlar dünkü menümm

sabah cokacimcoook
1 domatezz
salatalık
acı biberr
25 gr peynir
yumurta
23 gr ekmek
1 t.k zeytinyağı
şekersizz çay

öğle cokacimcoook
4 y.k domatezli bulgur
3 y.k kıymalı patlıcan
180 gr domatezli zeytinyağlı börülce salatası
20 grcık dondurma
6 grcık sarelle

akşam cokacimcoook
4 y.k bulgur
3 y.k kıy6malı patlıcan
14 gr (yarım dilim) ekmek
70 gr zeytinyağlı börülce

aralar cokacimcoook
1 bardak süt
6 kayısı
2 az şekerli sütlü kahve
18 gr b. peynir (yarım k.k)
18 gr simit

Hepisi toplam 1700 kalori, az değil ama en azından 1850lere dayanmadı son günlerdeki gibi
Akşam da bir buçuk saat yürüdüm, ama bu sefer hava çok basıktı, zorla yürüdüm desem yeridir.. Hava basık olduğunda kirli de oluyor, egzoz falan dağılmıyor maalesef lmaz:

opuyorumnanaktan
:içelim: şimdi bende kettle çalıştırdım

ya evet belliydi anormal sıkıntılı hava vardı sabahtan zaten rahatlarız biraz ama bu hafta sıcaklık artıcakmış haberlerde söylüyordu
afiyet olsun canım opuyorumnanaktan
akşamları çıktığımda ne güzel kafam dağılıyordu yürürken zincirlikuyudan mecidiyeköye giderken esiyordu hatta
ama son günlerde hep yapış yapıştı geç bile çıksam
serin olsun diye geç çıkıyorum bu yüzden geç dönmek zorunda kalıyorum ama yine de sıcak, bu sefer görev gibi oluyor yürüyüş
neyse ya her halükarda kıştan bin kat iyidir
sırf bu yüzden izmire büyük sempatim var

zamanla olur tabi benim saçım çok kurumuştu belli ki neme yağa ihtiyacı var rutine oturttunmu daha da düzelir herhalde dene bence.

kabul etmiyoki hem linke tıklayıpmı yapıştırıcam ölede yapınca hepsini denedim yapıştırmayı olmadııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…