- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.361
opuyorumnanaktan
afiyet olsun canım opuyorumnanaktan
akşamları çıktığımda ne güzel kafam dağılıyordu yürürken zincirlikuyudan mecidiyeköye giderken esiyordu hatta
ama son günlerde hep yapış yapıştı geç bile çıksam
serin olsun diye geç çıkıyorum bu yüzden geç dönmek zorunda kalıyorum ama yine de sıcak, bu sefer görev gibi oluyor yürüyüş
neyse ya her halükarda kıştan bin kat iyidir
sırf bu yüzden izmire büyük sempatim var
oldumu acaba şimdi tekrar denedim
görüşürüz cnm opuyorumnanaktankızlar ben biraz uzanıp dinenicem sonra gelicem
çalışan arkadaşlara nispet gibi oldu ama
öpüyorummm
kabul etmiyoki hem linke tıklayıpmı yapıştırıcam ölede yapınca hepsini denedim yapıştırmayı olmadııııııı
olmuş holleyyyyyy peki verdikçe nası düzeltcem kıslar
ssdemetss neden tekrar akupunktur denemiyorsun merak ettim
ssdemetss cim diyetisyene sormak istediğiniz varmı diye yazmışsın
ben şunu çok merak ediyorum suyu yemek yerken nasıl içeceğiz
kimileri yemekten önce için mide şişsin diyor
kimiside o şekilde mide genişler daha da çok yersin diyor
kimi yemek sonrası içilmesi gerektiğini sölüyor kimisi de yine yemekten yarım saat bir saat sonra su için diyor
bunu da genelde doktorlar sölüyor çok çelişkili gerçekten
kafam karıştı...
rica etsem sorar mısın diyetisyenine tatlım
şimdiden teşekkürler...
sende menünde yemkten önce ve sonra suyumu içtim diye yazmışsın aklıma geldi sormakkk
tinkerbell, özgee, demet naber opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
size de sütlü kahve yapayım mııı
birlikte höpürdetirdikkk :asigim:
İşte bu konuda hepimiz sınıfta kalıyoruz ben her seferinde yeniden yapıyordum kaydirigubbakcemile3
öğle yemeğim
1-) makarna
2-) akdeniz salata
3-) yoğurt
ekmek hiç yemedim makarnayı ekmek olarak düşündüm
kuşumm geldinmii sennn hee çok da leezzetlii ama misafirlere yapılsın biz yemeyekk:))Bunu bende yaparım çok güzel olur görüntüsü renk renk.
ramazana 10ğün felan kaldıı ben agostosta belki bi ailemii ziyarete giderimmRamazan da yaklaştı çok zor artık benim için de
kızlarr slmm
önceki syfaları okuyorum ama oku oku bitmiyo vallabayanssulusmile
kızlar uzuzn zamndır çok begendigim bii elbise vardı 65 kiloykebn giyememiştim(
çok sevindim canım.. güle güle giy alacağın yeni elbiselerini
saoll canımm dün resim ekledim giydim elbiseyi 38 beden olduuuu:kedi:
sen
dene bence ben kuşuma verdim tarifii bende yaparımm..şçalrı yumulşatırsadece muz ve bademyağı mı vardı bende mi denesem acaba
:lepi:
kuşumm geldinmii sennn hee çok da leezzetlii ama misafirlere yapılsın biz yemeyekk:))
ramazana 10ğün felan kaldıı ben agostosta belki bi ailemii ziyarete giderimm
kızlarr slmm
önceki syfaları okuyorum ama oku oku bitmiyo vallabayanssulusmile
kızlar uzuzn zamndır çok begendigim bii elbise vardı 65 kiloykebn giyememiştim(
çok sevindim canım.. güle güle giy alacağın yeni elbiselerini
saoll canımm dün resim ekledim giydim elbiseyi 38 beden olduuuu:kedi:
sen
dene bence ben kuşuma verdim tarifii bende yaparımm..şçalrı yumulşatır
:lepi:
kaydirigubbakcemile3 tmm yemeyelim :1no2: ay ne kötü hem yap hem yeme
melis sağolsun her tarif var yemek, bakım kaydirigubbakcemile3
bence abartmamışsın canım öğle menüsü sağlıksız olmuş ama ara da yapmadıysan bi ekstrası yok fazlakızlar bügün diyet miyet hakgetire oldu....
yarın diyetisyen günüm akşama sadece salatalık ve yoğurt yiycem ufff....
-Sabah
-2 büyük dilim çavdar ekmeği
-7-8 zeytin
-bir salatalık
-büyük kibrit kusu peynir..
Öğlen
-Bir Tavuk dürümün içinin tamamı,dürüm ekmeğinin de yarısını yedim...
ama 45 dakka yürüyüş yaptımm....
-limonlu yeşil çayımıda içtim...
çok suçlyum biliyorum heledeki yarın tartılacak olunca neyse bakalım umarım yarın size insanlık için küçük benim için kocaman bir güzel haber verebilirim...
-papatya,biberiye kekik karışımlı çay......
slm Nafcımm kolay mıydı endoskopi çok merak ettimm opuyorumnanaktanselam kızlar ben geldimmm annemlerdeyim gireyim 5 dk dedim
iyi yapmışsın cnm güzel menü :)
bence abartmamışsın canım öğle menüsü sağlıksız olmuş ama ara da yapmadıysan bi ekstrası yok fazla
slm Nafcımm kolay mıydı endoskopi çok merak ettimm opuyorumnanaktan
Merhabalar herkese,
Bu topiğin ilk mesajlarını okur okumaz Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz" kitabı geldi aklıma..Çünkü orada da asla gelecek zaman kullanmamayı tavsiye ediyordu ve benzer yöntemleri öneriyordu..Kitabı çok beğenmiştim o yüzden bu başlıkta dikkatimi çekti..Başlığı açan arkadaş hala aramızda mı bilmiyorum ama kendisine çok teşekkürler..
KK'ya yeni üye oldum yani pek kimseyi tanımıyorum henüz umarım kısa zamanda herkesi tanırım.Ben de spor ve dengeli beslenmeyle 10 kilo verdim geçen kıştan bu yana.Acelem yoktu kalıcı vermek istiyordum.Yavaş vermem çok iyi oldu çünkü şimdi ipin ucunu kaçırsam bile kolay kolay almıyorum..geçen kış 92 kiloydum,şimdi 82 ye düştüm fakat son 2 aydır yaşadığım stresten dolayı tekrar yemeğe verdim kendimi..Bu sabah tartıldım 83,5 çıktım benneyaptımki
İnanılmaz moralim bozuldu ama artık bu tip durumlarda moral bozmanın herşeyi daha kötü yaptığını öğrendim,bir an önce toparlamak istiyorum..Onca emeğim,çabam,kan ter içinde yaptığım sporlar,içim gittiği halde yiyemediğim şeyler hepsi boşa gitsin istemiyorum..
Kısaca hem tecrübelerimi paylaşmak hem de desteğinizi almak için ben de artık buradayım..Herkese sevgiler.. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?