Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bravo valla dikkat ediyorum da aksatmadın yürüyüşünü öyle yada böyle yaptın alkisalkisalkis

ssdemetss neden tekrar akupunktur denemiyorsun merak ettim

canım akupunktur hem pahalı hemde artık sağlıksız olduğunu düşünüyorum.çok kolay kilo verdim bu gerçek ama doktor 1000 kg diyet veriyor.haliyle kilo veriyorsun.bırakıncada aynı hızla geri alınıyor...artık sağlıklı beslenmek ve bu beslenme düzenini benimseyerek yaşamak istiyorum.kilo alıp vermekten çok yoruldum.

tabi sorarım canım ama bana söylediği şu sabah uyanınca,heryemekten önce ve sonra,hem de her tuvalete girerken ve çıkarken demişti.ama miğde büyüme meselesini sorarım :)

tinkerbell, özgee, demet naber opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
size de sütlü kahve yapayım mııı
birlikte höpürdetirdikkk :asigim:

içerim ohhhhh....zemuszemus

öğle yemeğim
1-) makarna
2-) akdeniz salata
3-) yoğurt

ekmek hiç yemedim makarnayı ekmek olarak düşündüm

Bunu bende yaparım çok güzel olur görüntüsü renk renk.
kuşumm geldinmii sennn hee çok da leezzetlii ama misafirlere yapılsın biz yemeyekk:))

Ramazan da yaklaştı çok zor artık benim için de
ramazana 10ğün felan kaldıı ben agostosta belki bi ailemii ziyarete giderimm

kızlar bügün diyet miyet hakgetire oldu....

yarın diyetisyen günüm akşama sadece salatalık ve yoğurt yiycem ufff....

-Sabah
-2 büyük dilim çavdar ekmeği
-7-8 zeytin
-bir salatalık
-büyük kibrit kusu peynir..

Öğlen
-Bir Tavuk dürümün içinin tamamı,dürüm ekmeğinin de yarısını yedim...
ama 45 dakka yürüyüş yaptımm....
-limonlu yeşil çayımıda içtim...

çok suçlyum biliyorum heledeki yarın tartılacak olunca neyse bakalım umarım yarın size insanlık için küçük benim için kocaman bir güzel haber verebilirim...
-papatya,biberiye kekik karışımlı çay......

selam kızlar ben geldimmm annemlerdeyim gireyim 5 dk dedim

bence abartmamışsın canım öğle menüsü sağlıksız olmuş ama ara da yapmadıysan bi ekstrası yok fazla

selam kızlar ben geldimmm annemlerdeyim gireyim 5 dk dedim
slm Nafcımm kolay mıydı endoskopi çok merak ettimm opuyorumnanaktan

Merhabalar herkese,
Bu topiğin ilk mesajlarını okur okumaz Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz" kitabı geldi aklıma..Çünkü orada da asla gelecek zaman kullanmamayı tavsiye ediyordu ve benzer yöntemleri öneriyordu..Kitabı çok beğenmiştim o yüzden bu başlıkta dikkatimi çekti..Başlığı açan arkadaş hala aramızda mı bilmiyorum ama kendisine çok teşekkürler..

KK'ya yeni üye oldum yani pek kimseyi tanımıyorum henüz umarım kısa zamanda herkesi tanırım.Ben de spor ve dengeli beslenmeyle 10 kilo verdim geçen kıştan bu yana.Acelem yoktu kalıcı vermek istiyordum.Yavaş vermem çok iyi oldu çünkü şimdi ipin ucunu kaçırsam bile kolay kolay almıyorum..geçen kış 92 kiloydum,şimdi 82 ye düştüm fakat son 2 aydır yaşadığım stresten dolayı tekrar yemeğe verdim kendimi..Bu sabah tartıldım 83,5 çıktım benneyaptımki

İnanılmaz moralim bozuldu ama artık bu tip durumlarda moral bozmanın herşeyi daha kötü yaptığını öğrendim,bir an önce toparlamak istiyorum..Onca emeğim,çabam,kan ter içinde yaptığım sporlar,içim gittiği halde yiyemediğim şeyler hepsi boşa gitsin istemiyorum..

Kısaca hem tecrübelerimi paylaşmak hem de desteğinizi almak için ben de artık buradayım..Herkese sevgiler.. :teselli:

bence abartmamışsın canım öğle menüsü sağlıksız olmuş ama ara da yapmadıysan bi ekstrası yok fazla

slm Nafcımm kolay mıydı endoskopi çok merak ettimm opuyorumnanaktan

yok arada yapmadım canım.ama işte diyetisyen hanım ara yapmadığımın farkına varıyor ve kızıyor.çünkü metabolizma hızım yavaşlıyormuş ara yapılmadığında.neyse bakalım akşama vede yarına toparlarım inşallah.....
bu arada sen kaç kiladaydın canım.kaç kilo var istediğin kiloya düşmek için

Aramıza hoş geldin.bende daha yeniyim burda.Ama hoş sıcak ve motive edici bir sayfa...Yazdıklarını okudum aman dikkat bende yeni 91,30le başladım iki kilo verdim.çok meşakatli bir iş kilo vermek.vermişsin alma tam gaz yola devam...bırakma sakın sayfayı..inancınıda kaybetme nasıl aldıysak öyle vericez elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…