- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.001
nafcım tırnaklarım kırılıyor demişsin denedin mi tavsiye ettiğim flormarın 4ü birarada cilasını canım :hulya:
istanbul dışındaydım.. hava yanıyordu.. aksilikler de yakamıza yapıştı valla.. ama hayırlısıyla dinlendim bugün zemuszemus
geçmiş olsun canım bu kadar ilaç kullanırken harfiyen uy dr tavsiyelerine :hulya:
nafcım tedavi oluyorsun sakın oruç tutma sevaptan çok günahı olurlmaz: sonra ilerler hastalığın.. sonra kazasını tutarsın gülüm :hulya:
hoşgeldin canım özleştikkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılsın tatil nasıl geçtiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kilo durumları ne alemde sempatiksalakcinni
hoşgeldin ege cim
flormarın 4 ü bir arada yı ben kaç yere sordum herkes ilk benden duymuş gibi tepki verdi
tatil süperdi canım.evin önünden tekrar evin önüne tam 3800 km. yapmışız.kiloyu hiç bilmiyorum şuanda.yoldan dolayı her yerim şişmiş durumda.yarın sabah tartılmayı düşünüyorum ama pek ümidim yok açıkçası.
olsun tatlım beraber veririz yine sen gel kupalar senin hihoyyyt hihoyyyt
hoşbulduk özgecim.nasılsın görüşmeyeli?
aynı şeyi bana geçen hafta yaptılar gittiğim parfümeride :roflol: :roflol: flormar nail art serisi ve neon serisini sordum suratıma baktılar boş boş :roflol: :roflol: dün yine gittim sordum bu sefer o seriler henüz gelmedi dediler :lepi: :lepi:
olsun tatlım beraber veririz yine sen gel kupalar senin hihoyyyt hihoyyyt
iim cnm sen nasılsın
iyiyim canım sağol evime döndüm çok şükür.tatil gibisi yok ama insanın kendi evi gibide hiç yok.
ben de aynı fikirdeyim canım.yani beraber verme konusunda hem fikiriz.kupalar kime isterse ona gidebilir kaydirigubbakcemile5
iim cnm sen nasılsın
:roflol:bende bulamadım
evet moral bozmak yokolumunekankayizsmile
hmm sen uzun tırnak olayına yeni başladığından oluyo olabilir.. insan zamanla ister istemez daha kontrollü hareket ediyor tırnaklarını sakınmak için kırılma olayı azalıyor.. başlarda çok zorlanmıştım ben de sonra uzun tırnaklarım uğruna daha zarif sakin hareket eden bi hatun oldum valla :hulya: daha seyrek sağa sola çar:hulyadeneyemedim henüz canım :tomato: ya benim tırnaklarım sertlikten kırılıyor kapıya dolaba çarpıyorum çıt çıt gidiyo esnek olsaymışşşş boshayallersmile
sağol canım demin reflü hastası bi arkadaşımla konuştum fırçayı yedimm ne orucu doktor sana 8 öğün ye diyo sen ne diyosun diye bide yarın doktoru arayıp sormak istiyorum o da fırçalasın içim rahatlasın
üstünde 4in1 yazıyo.. uçuk mor bi şişesi var.. flormar standları var cevahirde falan.. sonra mağazası var astoria'da.. gratislerde de satılıyo ben ordan almıştım.. belki watsonslarda da vardır.. özgeeee kızzz tırnaklarını uzatmışsın sen de gir oje işine kıyamazsın sonra tırnaklarına daha da iyi bakarsınn opuyorumnanaktanflormarın 4 ü bir arada yı ben kaç yere sordum herkes ilk benden duymuş gibi tepki verdi
canım naf yapıyormuş sana herhaldeboyun kaç çizelgeyi hatice yapıyo banada o yaptı
ben yeni baştan yapıyorum her zamanboyum mu hihiihii 160 cm cik sadece...
valla biri hayrına yaprasa duamı alır :)
peki sonra nasıl güncellniyor giden kilolar
hoşgeldin canım özlemiştik bizde seni opuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum.valizi açıp makineye çamaşır atmam lazım.görüşürüz.opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrr opuyorumnanaktan
hatice selamm özge ve naf çıktı
ben de kafamdaki badem yağından kurtulayım artık.. inşallah saçlarım nemini geri kazanacak..
bugün balık da alıcam saça faydası varmışş
ya kızlar dijital tartıya güvenim kalmadı valla.. sabah bi 52.4 çıktı.. bi kaç dk sonra da 52.0!!!
haticecim öptüm canım görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?