Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

deneyemedim henüz canım :tomato: ya benim tırnaklarım sertlikten kırılıyor kapıya dolaba çarpıyorum çıt çıt gidiyo esnek olsaymışşşş boshayallersmile

sağol canım demin reflü hastası bi arkadaşımla konuştum fırçayı yedimm ne orucu doktor sana 8 öğün ye diyo sen ne diyosun diye bide yarın doktoru arayıp sormak istiyorum o da fırçalasın içim rahatlasın

hoşgeldin canım özleştikkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nasılsın tatil nasıl geçtiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kilo durumları ne alemde sempatiksalakcinni

tatil süperdi canım.evin önünden tekrar evin önüne tam 3800 km. yapmışız.kiloyu hiç bilmiyorum şuanda.yoldan dolayı her yerim şişmiş durumda.yarın sabah tartılmayı düşünüyorum ama pek ümidim yok açıkçası.

flormarın 4 ü bir arada yı ben kaç yere sordum herkes ilk benden duymuş gibi tepki verdi

aynı şeyi bana geçen hafta yaptılar gittiğim parfümeride :roflol: :roflol: flormar nail art serisi ve neon serisini sordum suratıma baktılar boş boş :roflol: :roflol: dün yine gittim sordum bu sefer o seriler henüz gelmedi dediler :lepi: :lepi:

olsun tatlım beraber veririz yine sen gel kupalar senin hihoyyyt hihoyyyt

hoşbulduk özgecim.nasılsın görüşmeyeli?

iim cnm sen nasılsın

:roflol:bende bulamadım

olsun tatlım beraber veririz yine sen gel kupalar senin hihoyyyt hihoyyyt

evet moral bozmak yokolumunekankayizsmile

ben de aynı fikirdeyim canım.yani beraber verme konusunda hem fikiriz.kupalar kime isterse ona gidebilir kaydirigubbakcemile5

sen yokken ben çaktırmadan aldım iki tane gamyoncuiremsu

iim cnm sen nasılsın

:roflol:bende bulamadım

evet moral bozmak yokolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim:

hmm sen uzun tırnak olayına yeni başladığından oluyo olabilir.. insan zamanla ister istemez daha kontrollü hareket ediyor tırnaklarını sakınmak için kırılma olayı azalıyor.. başlarda çok zorlanmıştım ben de sonra uzun tırnaklarım uğruna daha zarif sakin hareket eden bi hatun oldum valla :hulya: daha seyrek sağa sola çar:hulyaıp kırıyorumm. sen de sık dişini canım bayanssulusmilebayanssulusmile

flormarın 4 ü bir arada yı ben kaç yere sordum herkes ilk benden duymuş gibi tepki verdi
üstünde 4in1 yazıyo.. uçuk mor bi şişesi var.. flormar standları var cevahirde falan.. sonra mağazası var astoria'da.. gratislerde de satılıyo ben ordan almıştım.. belki watsonslarda da vardır.. özgeeee kızzz tırnaklarını uzatmışsın sen de gir oje işine kıyamazsın sonra tırnaklarına daha da iyi bakarsınn opuyorumnanaktan

hatice selamm özge ve naf çıktı

ben de kafamdaki badem yağından kurtulayım artık.. inşallah saçlarım nemini geri kazanacak..
bugün balık da alıcam saça faydası varmışş

boyun kaç çizelgeyi hatice yapıyo banada o yaptı
canım naf yapıyormuş sana herhalde
boyum mu hihiihii 160 cm cik sadece...
valla biri hayrına yaprasa duamı alır :)

peki sonra nasıl güncellniyor giden kilolar
ben yeni baştan yapıyorum her zaman
kızlar ben çıkıyorum.valizi açıp makineye çamaşır atmam lazım.görüşürüz.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım özlemiştik bizde seni opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrr opuyorumnanaktan

iyi akşamlar özge naf yarın görüşürüzolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ya kızlar dijital tartıya güvenim kalmadı valla.. sabah bi 52.4 çıktı.. bi kaç dk sonra da 52.0!!!

haticecim öptüm canım görüşmek üzere

demet paylaşımların için teşekkür ederim

naf geçmiş olsun canım

özge önemli bişey yoktu demekki çıkmadığına göre

hatice selamm özge ve naf çıktı

ben de kafamdaki badem yağından kurtulayım artık.. inşallah saçlarım nemini geri kazanacak..
bugün balık da alıcam saça faydası varmışş

merhaba olalacım tamam sen temizlende gel bende çıkıyorum kızlar başımda bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…