Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

boyum mu hihiihii 160 cm cik sadece...
valla biri hayrına yaprasa duamı alır :)

peki sonra nasıl güncellniyor giden kilolar

ya hatice dediki ben sürekli baştan yapıyorum güncelleme vardır belki ama çok zor çizelgeyi ortaya çıkarmak o yüzden beceremedimki.... benimde 163 boya 71 kilo :'(

kızlar ben kbb doktoruna test yaptırmaya gidiyorum

gittin geldin bile ben daha yeni yazabiliyorum :kedi:

hoşgeldin demet iyiyiz sen nasılsın zemuszemus menülerin güzelmiş tebrikler olumunekankayizsmile bu arada her türlü bitki çayını bende çok severim kaydirigubbakcemile2

slm kuzularr opuyorumnanaktan

tüm geçmişi okudum ama sabırsızlandım size merhaba diyeyim dedimm

uçtu alıntılarr bilmiyorumkismile

selam olalacım hoşgeldin nasılsın bayanssulusmile sabah göremeyince merak ettik seni canım olumunekankayizsmile

alerji testi yaptırdım orda bişi çıkmadı galiba doktor bişi demedi
ama şimdi 1-2-3 kabarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

el altından para verseydin doktora bak ondan sonra seyreyle :tomato: :tomato:

boyum mu hihiihii 160 cm cik sadece...
valla biri hayrına yaprasa duamı alır :)

peki sonra nasıl güncellniyor giden kilolar

ben yapayım sana istiyosan cnm :hulya:

bu arada doktora gittim kızlar sonuçlarımı aldım boshayallersmile

midemde aşırı asitlenme + yaralar + mikrop varmış :sinifsinif:

14 günlük bi ilaç tedavisi uygulayacakmışız sabah 3 akşam 3 tane ilaç içicem sonra 2 kutu daha ilaç var 15. gün onlara başlıcam ve ekim sonuna kadar kullanıcam :sinifsinif:

kasımda kontrol var eyvahedigeldismile

yasaklar liste şeklinde değil ama ekşi,tuzlu,acı,baharatlı ve gazlı içeceklerden ilaç kullandığım dönemde kesinlikle uzak durmam gerekiyor yani dikkat etmem lazım birde ağrı kesici çok çokkk gerekmedikçe kullanma dedi

veee

stresss , sıkıntı , üzüntü olmasın dedii ( nasıl olmayacaksa artık CADIARZU )

işte böyleee yarın başlıyorum ilaçları kullanmaya hakkımda hayırlısı inşallah :ecrin_bebek:

yaparmısın naf cım çok sevinirim :)

bu arda çok geçmiş olsun canım ,ilaç tedavisinden fayda göreceğini umuyorum.sağlık haberlerini bekleriz canım.aşı asitlenme varsa çok fazla miğdeni boş bırakmamalısın.Ramzanda oruçta olmaz ozaman ilaç kullancaksan...zor ama en en önemlisi sağlığa kavuşmak a.s.

çokkk geçmiş olsun nafcım inşallah geçer

yaptım demetçim zemuszemus

sağol cnm inşallah fayda görürüm boshayallersmile hııı bak onu söylemeyi unuttum bide doktor günde 6-7-8 öğün beslen çok az ve sık yemek ye dedi gamyoncuiremsu

ama ben oruç tutmak istiyorum yarın doktoru arayıp sorucam müsade ederse tutucamm kaydirigubbakcemile2 aslında etmesede tutmak istiyorum bakalım nasip boshayallersmile

selammmmmopuyorumnanaktan
kızlar ben geldim.hepinizi kocaman öpüyorum herkesi çok özledim.daha yoldan geleli 1 saat oldu.ben valizleri bıraktım bilgisayarı açtım hemen.45 gün oldu görüşmeyeli.ben yokken neler oldu çok merak ediyorum ama 778 de kalmışım siz almış başınızı gitmişsiniz.

ardıç katranını hiç duymamıştımm bayanssulusmile

canım inşallah bu sefer kesin olarak kurtulursun extralarından azmini tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

nafcım tırnaklarım kırılıyor demişsin denedin mi tavsiye ettiğim flormarın 4ü birarada cilasını canım :hulya:
istanbul dışındaydım.. hava yanıyordu.. aksilikler de yakamıza yapıştı valla.. ama hayırlısıyla dinlendim bugün zemuszemus

geçmiş olsun canım bu kadar ilaç kullanırken harfiyen uy dr tavsiyelerine :hulya:

nafcım tedavi oluyorsun sakın oruç tutma sevaptan çok günahı olur lmaz: sonra ilerler hastalığın.. sonra kazasını tutarsın gülüm :hulya:

geçmiş olsun nafım

doktor acun ılıcalı nın abisiymiş
o da iyi kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım özleştikkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nasılsın tatil nasıl geçtiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kilo durumları ne alemde sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…