Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

gelll gelll gellll izmire gelllll :kedi: özgee sende gellll :kedi:

ayy ne güzel olurr aynı yerde otursak mis gibimmm olumunekankayizsmile

ben görmedim ama bayramda oraya gidiyim ben

git gitt zemuszemus ağvaya gittinmi hamsi kuşu yiyecekmişsin bide otlar var değişik değişik onlardan yiyecekmişsinn bide lüfer,çinekop yiyecekmişsin spiker öyle söyledi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sandallarla geziyolar venedik gibi ( gerçi onlar gondolla geziyo ama aynı şey ) kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ben de sevmem hatta kimsenin yatak odasına girmem ama temizletirim valla çalışırken çok zor çünkü

olala olur inş. yani olmucak şeyler değil .ama olması için para lazım çalışmaya başlayınca olur
evet canım

inşallah olur canımmmm :Saruboceq:
inşşşş
nafcım ben kızılı çok seviyorum ama azizliğine uğradım
kuoförümde bişey demedi
çarpıcı renkler hep akıyo sarı hariç

bende uçlarına attırmak istemiştim hatta kızılda değil kırmızı istemiştim ama yapmadı
bana kırmızı yaptı aynen öyle.. bi haftada aktı alsanaalsanasmile ve saçlarım başka boya tutmadı mecburan siyaha boyadım.. irençti yani.. ilk yaptığındaki süper görüntünün ömrü 3 gün

duble nankör renk kırmızı

siyah boya tamamen çıktımı saçından canım çünkü çıkmadan üstüne yapmıyolar çıkan ve çıkmayan yer arasında ton farkı oluyormuş kuaförüm söylemişti kaydirigubbakcemile5

aynen öyle.. denemedim deneyesim var..

avonun sitesinden müşteri başvuru formu dolduruyosun canım sana en yakın satış temsilcisi gelip seni buluyo opuyorumnanaktan
sğl canım

ben varım bana katalok geliyor her ay ama beşiktaş mecidiyeköy de değilim :)
ama illa da beğendiğiniz şeyler varsa kargoyla fln halledebiliriz
özgecim ben de aramızdan biri kazansın istedim ama kargo maliyetli olur herhalde yine de sonra konuşuruz ama

siz bakın istediğiniz bişi olursa bende o ay sipariş vereceksem
size şirketin adına kargo yapabilirim belki ücret ödemeden yani denerim kaydirigubbakcemile3

ben varım bana katalok geliyor her ay ama beşiktaş mecidiyeköy de değilim :)
ama illa da beğendiğiniz şeyler varsa kargoyla fln halledebiliriz

bak ben bunu bilmiyodum aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlar olala müziii açar temizliğe başlarrrr

öpüldünüzz aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kolay gelsin tatlım opuyorumnanaktan

siz bakın istediğiniz bişi olursa bende o ay sipariş vereceksem
size şirketin adına kargo yapabilirim belki ücret ödemeden yani denerim kaydirigubbakcemile3

şirketin tüm nimetlerinden yararlanalım yani :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…