- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.261
naf flormar mercan rengi oje aldım no377
beğendiğim kahve satılmış sen kaç kullanıyordun
bir de saçımda siyah boya var
kahve yapmak istiyorum değişik imaj olsun göbüş gidince diye napmalıyım
geçen hafta ben siyah boyalı saçıma yaptırdığım kahveyi anlatabilirim canım sana, 5 aylık görüntülü ( ama diiilim) göbeğim gitmemiş olmasına rağmen motivasyon amaçlı yaptım bu delilği:))))))))) önce orealle 3 uygulama yaptı açılamadı çünkü ardından açık kahve vurdu ve yetmedi ertesi gün tekrar gel dedi gittim bi ton koyusunu vurdu.. akmaya başladı bile 2 hafta sonra gel tam istediğin renk tonu ozaman tutulucak dedi, su an akmasını bekliyorum bakalım hayırlısı olacam inşallah kahve:)))))))))))
Selam herkeze a.s
canım ben diyetten sonra kitabı gördüm, özellikle elma vücut tiplilerin okuması gerekir derim, yani kilosu göbekte toplananların.. kiloları basen, kalça, popo vsde olanlar için çok gerekli değil
sağol canım inşallah
günaydın canım
Hoş bulduk opuyorumnanaktan Miden nasıl cnm bu gün inşallah iyidir Rakı balıklı pasta fikrine bayıldım cnm eminim benim eşiminde çok hoşuna giderdi zemuszemussaçların yıpranmadı mı peki canımm :kedi:
selamm hoşgeldinnn canım a.s.
SLM CNM
naf koparttın beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yuvarlak yeşil şeker hamurlu bi pasta olucak üzerinde kuzular olucak pörtlek gözlü zemuszemus çimler çiçek böcek vsvs olucak kaydirigubbakcemile2 pastanın yan tarafında bi tane çoban olucak ve yazı olarakta kurbanda görüşmek üzere yazıcak :roflol: :roflol:
kocamın en sevdiği hayvan kuzu :roflol: :roflol: tabi yemeyi seviyo :roflol: :roflol: :roflol:
çok zahmetli olmuş ben evde direk kahve vursam nolur diye düşünüyordummgeçen hafta ben siyah boyalı saçıma yaptırdığım kahveyi anlatabilirim canım sana, 5 aylık görüntülü ( ama diiilim) göbeğim gitmemiş olmasına rağmen motivasyon amaçlı yaptım bu delilği:))))))))) önce orealle 3 uygulama yaptı açılamadı çünkü ardından açık kahve vurdu ve yetmedi ertesi gün tekrar gel dedi gittim bi ton koyusunu vurdu.. akmaya başladı bile 2 hafta sonra gel tam istediğin renk tonu ozaman tutulucak dedi, su an akmasını bekliyorum bakalım hayırlısı olacam inşallah kahve:)))))))))))
slm cnmSelam herkeze a.s
hayrola özge ?SLM CNM
sağol canım, aminnTebrik ederim olalacım istediğin kiloya geldin azmini kutlarım öncelikle :lepi: vereliniortak
Canım dediğin kitabı araştırıcam mutlaka benimde göbek ve belde toplanır kilom bacaklarım ince üstüm ince tambir elmaanlıyacağın. Darısı bütün kilo vermek isteyenlere olsun.
sırnaşık şey sırnaşık şey temizlik yapmaktan nefrettt ediyorummmm :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
ev miniminnacık onu al kaldır oraya koy ordan geri koy vs vs derken canım çıkıyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
disko ortamı yarattım başta gaza da geldim ama sonra yine de sarmadı valla :1no2:
bana ne zaman süpriz parti yapıyorsunuzzzz
delikafaduldendelikafadulden
Hoş bulduk opuyorumnanaktan Miden nasıl cnm bu gün inşallah iyidir Rakı balıklı pasta fikrine bayıldım cnm eminim benim eşiminde çok hoşuna giderdi zemuszemus
slm özge opuyorumnanaktan
Çek kızım şu smilayı gözüme gözümeCebelleşiyorum iki gündür zaten
Bu arada ben kilo almışım 53,6 gördüm bu sabah tam tamına 52 idim 3 günde bu alınırsa düşünemiyorum sonumu. bilmiyorumkismile
sırnaşık şey sırnaşık şey temizlik yapmaktan nefrettt ediyorummmm :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
ev miniminnacık onu al kaldır oraya koy ordan geri koy vs vs derken canım çıkıyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
disko ortamı yarattım başta gaza da geldim ama sonra yine de sarmadı valla :1no2:
bana ne zaman süpriz parti yapıyorsunuzzzz
delikafaduldendelikafadulden
tinkerbell kitap şu:
Düz bir karın ince bir bel - Milliyet.com.tr
güzel bilgiler var.. ama birebir uygulamaya da gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?