Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

naf flormar mercan rengi oje aldım no377

beğendiğim kahve satılmış sen kaç kullanıyordun

bir de saçımda siyah boya var
kahve yapmak istiyorum değişik imaj olsun göbüş gidince diye napmalıyım

geçen hafta ben siyah boyalı saçıma yaptırdığım kahveyi anlatabilirim canım sana, 5 aylık görüntülü ( ama diiilim) göbeğim gitmemiş olmasına rağmen motivasyon amaçlı yaptım bu delilği:))))))))) önce orealle 3 uygulama yaptı açılamadı çünkü ardından açık kahve vurdu ve yetmedi ertesi gün tekrar gel dedi gittim bi ton koyusunu vurdu.. akmaya başladı bile 2 hafta sonra gel tam istediğin renk tonu ozaman tutulucak dedi, su an akmasını bekliyorum bakalım hayırlısı olacam inşallah kahve:)))))))))))

saçların yıpranmadı mı peki canımm :kedi:

Selam herkeze a.s

selamm hoşgeldinnn canım a.s.

Tebrik ederim olalacım istediğin kiloya geldin azmini kutlarım öncelikle :lepi: vereliniortak
Canım dediğin kitabı araştırıcam mutlaka benimde göbek ve belde toplanır kilom bacaklarım ince üstüm ince tambir elma anlıyacağın. Darısı bütün kilo vermek isteyenlere olsun.

saçların yıpranmadı mı peki canımm :kedi:

selamm hoşgeldinnn canım a.s.
Hoş bulduk opuyorumnanaktan Miden nasıl cnm bu gün inşallah iyidir Rakı balıklı pasta fikrine bayıldım cnm eminim benim eşiminde çok hoşuna giderdi zemuszemus

slm özge opuyorumnanaktan
Çek kızım şu smilayı gözüme gözüme Cebelleşiyorum iki gündür zaten

Bu arada ben kilo almışım 53,6 gördüm bu sabah tam tamına 52 idim 3 günde bu alınırsa düşünemiyorum sonumu. bilmiyorumkismile

naf koparttın beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok zahmetli olmuş ben evde direk kahve vursam nolur diye düşünüyordumm

Selam herkeze a.s
slm cnm

hayrola özge ?

sağol canım, aminn

sırnaşık şey sırnaşık şey temizlik yapmaktan nefrettt ediyorummmm :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ev miniminnacık onu al kaldır oraya koy ordan geri koy vs vs derken canım çıkıyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

disko ortamı yarattım başta gaza da geldim ama sonra yine de sarmadı valla :1no2:

bana ne zaman süpriz parti yapıyorsunuzzzz
delikafaduldendelikafadulden

Al benden de o kadar sıcakta yapmak hele tam bir işkence.

iyiyim canım sağol ilaçlar yüzünden biraz sersemledim kaydirigubbakcemile3

pastaya eşim hayran hayran bakmıştıı bunun hepsi yeniyomu diye

sürpriz parti yarın değil mi kiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…