Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya bişey sorucam yarın eşimin doğum günü özel bi pasta yaptırmak istiyorum ( gerçi yarına yetişirmi bilmiyorum ama ) nasıl bişey yaptırabilirim fikriniz var mı ?

siz bakın istediğiniz bişi olursa bende o ay sipariş vereceksem
size şirketin adına kargo yapabilirim belki ücret ödemeden yani denerim kaydirigubbakcemile3
ben kullanırdım cnm şirket kargosunu çalışırken ürünlere bakıcam dönerim sana

ya bişey sorucam yarın eşimin doğum günü özel bi pasta yaptırmak istiyorum ( gerçi yarına yetişirmi bilmiyorum ama ) nasıl bişey yaptırabilirim fikriniz var mı ?
nafcım eşin pasta seviyorsa süper ama buralarda pasta yaptırmak pahalı çok.. bi de erkeklerin kafası genelde hep elektronikte falan oluyo.. fikrim yok ama gülüm

buldum buldummmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçen seneki kadar orjinal olmasada süper bir pasta olacak boshayallersmile

ne buldun kızzz :hulya:

yuvarlak yeşil şeker hamurlu bi pasta olucak üzerinde kuzular olucak pörtlek gözlü zemuszemus çimler çiçek böcek vsvs olucak kaydirigubbakcemile2 pastanın yan tarafında bi tane çoban olucak ve yazı olarakta kurbanda görüşmek üzere yazıcak :roflol: :roflol:

kocamın en sevdiği hayvan kuzu :roflol: :roflol: tabi yemeyi seviyo :roflol: :roflol: :roflol:

kurbanda görüşmek üzere miiiii :roflol::roflol::roflol:
resmi varsa mail atsana

yapılıyo bugün canım yarın akşam teslim edecekler cumartesi mail atarım sana resmini opuyorumnanaktan

ben geçen seneki pastayı söylemişmiydim sana :roflol: :roflol:

gri bi buz kovası içinde su onun içinde de tekirdağ rakı şişesi pastanın yanında marul yaprağı üstünde balık vardı bide yarım limon yazı olarak ta dikkat dansöz çıkabilir yazdırmıştım :roflol: :roflol: :roflol: onun resmi var bulursam mail atayım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…