Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ah hatic ah keske bardak olsaydı, maalesef litre... bu yüzden hastaneye bile yattım ama sebebini bulamadılar. Sürekli içip sürekli tuvalete gidiyorum, ve muhtemelen şişmeme de sebep oluyor

NAZOO BÖBREGİNİN MAŞALLAHI VAR OZAMAN
AMA GERÇEKTENN ÇOKK FAZLAAAakannehir
ALLAH KORUSUNNN AMAN DİKKAT ET AZ İÇÇ CANIMMMakannehir
zambakcım eşin yok galibaa

YOK CANIM BAYRAMA KADAR GECE ÇALIŞICAK MALESEF
SAHURLARDA YALNIZIMM AMA İFTARDA ONUNLA BİRLİKTE OLMAK GÜZELL:asigim::asigim:

çorba
küçük paçanga
salata ve varsa az sebze yemegi 2kaşık kadar ye canımmm
ama bu menüye tatlı ekleme çok olur bencee

ben inanıyorum sen kısa zamanda aramızdan mezun olacaksınn
bak şimdiden azkaldııı hedefine

Ben geldiim =)
yeni gelen arkadaşa hoşgeldin diyorum bu arada:)

Ben oruç değilim malum doktor tutturmuyo =(

sabah hiçbişi yemedim..midem bulanıyo..
birazdan da patlıcan közleyip yağsız hiçbişeysiz biraz tuzla,bide bi dilim kepek ekmeği ile yicem..

Rica ederim canımopuyorumnanaktan Bence dengelemiş olursun.

ah hatic ah keske bardak olsaydı, maalesef litre... bu yüzden hastaneye bile yattım ama sebebini bulamadılar. Sürekli içip sürekli tuvalete gidiyorum, ve muhtemelen şişmeme de sebep oluyor

Ben de bardak sanmıştım. Hiç bu kadar su içeni duymamıştım gerçektenakannehir
Madem bir rahatsızlık bulamadılar kendiliğinden yavaş yavaş düşüremez misin canım 3lt. ye kadar.bilmiyorumkismile

selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. ben diyeti hiç yapamayanlardanım psikolojik dahada yesem oluyordu.şimdiyse dikkat ediyorum diyelim.porsiyomlar azaldı 2 tabak yediklerimi 1'düşürdüm ben geçen yıl 75 lerdeydim hamur işini azalttım az yavaş yedim 5kilo gitti.2010 şubattaysa spora başladığımda 70kiloydum şuan 65 im bunu çoğunlukla diyetle az yemeyle değilde sporla verebildim.tatlı çikolata yiyorum.on yüzden yavaş kilo veriyrum.

şimdiden hoşgeldin ozaman aramıza
burada motivasyon çok güzell

yanlış yapıyorsun iştee yanlışşşş:mymeka::mymeka:
kahvaltı yok hadi tamam miden bulanmışş
ara ögün yapsaydınn
hadi onuda geçtim şuan yediklerin çokazlmaz:lmaz:
kilo verdigini sanarsın ama yanılırsınlmaz:
belli bisüre sonra vücut ne yerse depolayacak ve kilo vermen duracak
böyle yaparsan metebolizman yavaşlar demedi deme:dilcikar:

şimdii hemen çorba sebze yemegi yogurt bunlardan ekle ne varsa evdee:mymeka:

patlıcan fosulunun yanına kırmızı biberli değişik bişi buldum hiç yağsız o da foslanmış
yoğurt diyet yokki öbürleride tam yağlı yazıyo üstünde..bide annein yaptığı yoğurt var aldığı süt de yağlıydı yiyemem yoğurt..çorba da yok boshayallersmile
annemin kendi yaptığı vişnelerden,çok az şekerli..vişne suyu içicem bide yanında..aklıma başka birşey gelmiyoo..

Ben de bardak sanmıştım. Hiç bu kadar su içeni duymamıştım gerçektenakannehir
Madem bir rahatsızlık bulamadılar kendiliğinden yavaş yavaş düşüremez misin canım 3lt. ye kadar.bilmiyorumkismile

elimde olan bişey değil zaman zaman azaltmaya çalışıyorum ama su içme isteğim çok fazla,içmeyince kuruyorum

saol canım hem bi yandan seviniyorum kilo verdiğime hemde burdan ayrılasım gelmiyo opuyorumnanaktan:1hug:
tatlı yemicem canım ama mantarlı krep var menüde ondan da bi tane alırım , sahurda da kepekli çavdar ekmeğinden az kaşarlı tost yiyeceğim , sporumu da yaparım olur.
bu arada çarşamba günü gideceğim davette ne yiyeceğimizi önceden söylüyormuşuz bende çorba ve tavuk şiş söyledim , yanında da salata yerim kimse de ısrar edemezşakkıdı

Arkadaşlar internette bunu buldum. Hala kola içenler varsa, canları kola istediğinde bu gelsin akıllarına. Sanırım gazoz felanda buna benzer etki yapıyordur

1 bardak kola, 1 saatte neler yapıyor?

‎
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.

2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.

3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.

7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.

8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.

dün malum davetteydik ,ev sahibi biraz kırılgan biri ilk defa gittim
yememe sebebimi şahsi algıladığı için hepsinden yemek zorunda kaldım
dünkü iftar menüm
1 kase bamya çorbası
2 kaşık nohut yemeği+3 kaşık pilav
3 kaşık et +3 tane kelem sarması
1 kase yoğurt
1 tane en küçüğünden su böreği
1 tane şekerpare
ya çok oldu biliyorum ama ev sahibinden kaçamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…