- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #13.481
ah hatic ah keske bardak olsaydı, maalesef litre... bu yüzden hastaneye bile yattım ama sebebini bulamadılar. Sürekli içip sürekli tuvalete gidiyorum, ve muhtemelen şişmeme de sebep oluyor
zambakcım eşin yok galibaa
çok saol canım:1hug:
inş. hepimiz hedeflerimize ulaşırız.kaydirigubbakcemile
sanırım kiloyu vermemin nedenlerinden biride gazozu felan bırakmam . çünkü her gece içerdim eskiden ama bu ramazan içmicem diye azmettim ve sadece birkaç kerecik içtim o da davetlerde ve yarım bardak kadar ,başka içeçek birşey olmadığında ve abur cubur da yemedim ama kaçamaklarda oldu tabi .zemuszemus
o zaman pilav felan yemem bu böreklerin küçük olanlarından alırım bir tane çünkü tadını çok merak ediyorum. kaşarlı ve pastırmalı ve bir de kızartılıyor. çorba içip bi tane bu böreklerden yesem sonra salata felan yesem dengelemiş olurum heralde . saol canımopuyorumnanaktan .evet davetler gerçekten çok zor ve bir de sürekli ısrar ediyorlar . nekadar az yemişsin felan diye.
ah hatic ah keske bardak olsaydı, maalesef litre... bu yüzden hastaneye bile yattım ama sebebini bulamadılar. Sürekli içip sürekli tuvalete gidiyorum, ve muhtemelen şişmeme de sebep oluyor
selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. ben diyeti hiç yapamayanlardanım psikolojik dahada yesem oluyordu.şimdiyse dikkat ediyorum diyelim.porsiyomlar azaldı 2 tabak yediklerimi 1'düşürdüm ben geçen yıl 75 lerdeydim hamur işini azalttım az yavaş yedim 5kilo gitti.2010 şubattaysa spora başladığımda 70kiloydum şuan 65 im bunu çoğunlukla diyetle az yemeyle değilde sporla verebildim.tatlı çikolata yiyorum.on yüzden yavaş kilo veriyrum.
Ben geldiim =)
yeni gelen arkadaşa hoşgeldin diyorum bu arada:)
Ben oruç değilim malum doktor tutturmuyo =(
sabah hiçbişi yemedim..midem bulanıyo..
birazdan da patlıcan közleyip yağsız hiçbişeysiz biraz tuzla,bide bi dilim kepek ekmeği ile yicem..
yanlış yapıyorsun iştee yanlışşşş:mymeka::mymeka:
kahvaltı yok hadi tamam miden bulanmışş
ara ögün yapsaydınn
hadi onuda geçtim şuan yediklerin çokazlmaz: lmaz:
kilo verdigini sanarsın ama yanılırsınlmaz:
belli bisüre sonra vücut ne yerse depolayacak ve kilo vermen duracak
böyle yaparsan metebolizman yavaşlar demedi deme:dilcikar:
şimdii hemen çorba sebze yemegi yogurt bunlardan ekle ne varsa evdee:mymeka:
şimdiden hoşgeldin ozaman aramıza
burada motivasyon çok güzell[/QUOT
hoşbulduk.inşallah hepimizin dileği olur.diye başlıyalım.:Saruboceq:
Ben de bardak sanmıştım. Hiç bu kadar su içeni duymamıştım gerçektenakannehir
Madem bir rahatsızlık bulamadılar kendiliğinden yavaş yavaş düşüremez misin canım 3lt. ye kadar.bilmiyorumkismile
çorba
küçük paçanga
salata ve varsa az sebze yemegi 2kaşık kadar ye canımmm
ama bu menüye tatlı ekleme çok olur bencee
ben inanıyorum sen kısa zamanda aramızdan mezun olacaksınn
bak şimdiden azkaldııı hedefine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?