- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #13.501
bugün dengelersin bişi olmaz..
dünden beri giremedim nete biraz rahatsızdım ancak kendime geldim
kızlaarrrr 65 OLDUUMM BU SABAH BAKTIIM SÜPERİİM YAAA VE KENDİMEE BUGÜN ÖDÜL VERMEK İSTİYORUUM OLURMU DERSİNİZ???
SABAHTA SPORA GİTTİM 45 DAKKA YÜRÜYÜŞ YAPTIM 5.10 KM 10 DAKKASI KOŞU :)
65 OLDUMM YAA HALA İNANAMIYORUM
geçmiş olsun cnm umarım iisindir :sbilmiyorumkismile
kaçtın ki 65 oldun ?
senin adına sevindim darısı benim başıma:sm_cool:delikafadulden
kaçtın ki 65 oldun ?
senin hedefin kaç kilo
68.500 düm ben 2 haftam bitti 65 oldum :)herşeyden yedm ama kısmadım sadece az yedim yağdan olduğunca uzak durdum ekmek türünden ( son haftalarda biraz abarttım da neyse) ve sonuç2 hafta 3 kiloo :)
İnşallah canımolumunekankayizsmile
Pardon haticim:teselli: hem sahur yapmışsın hem de oruçsuz ilk gün uyum sağlamak zordur.
Menülere yorumların hoşuma gidiyor. Kısa ve öz. Bir de kendine nasıl yorum yaparsın diye merak etmiştim canımkaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım tebrik ederim alkisalkisalkiskızlaarrrr 65 OLDUUMM BU SABAH BAKTIIM SÜPERİİM YAAA VE KENDİMEE BUGÜN ÖDÜL VERMEK İSTİYORUUM OLURMU DERSİNİZ???
SABAHTA SPORA GİTTİM 45 DAKKA YÜRÜYÜŞ YAPTIM 5.10 KM 10 DAKKASI KOŞU :)
65 OLDUMM YAA HALA İNANAMIYORUM
dünden beri giremedim nete biraz rahatsızdım ancak kendime geldim
Arkadaşlar internette bunu buldum. Hala kola içenler varsa, canları kola istediğinde bu gelsin akıllarına. Sanırım gazoz felanda buna benzer etki yapıyordur
1 bardak kola, 1 saatte neler yapıyor?
‎
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.
saol canım hem bi yandan seviniyorum kilo verdiğime hemde burdan ayrılasım gelmiyo opuyorumnanaktan:1hug:
tatlı yemicem canım ama mantarlı krep var menüde ondan da bi tane alırım , sahurda da kepekli çavdar ekmeğinden az kaşarlı tost yiyeceğim , sporumu da yaparım olur.
bu arada çarşamba günü gideceğim davette ne yiyeceğimizi önceden söylüyormuşuz bende çorba ve tavuk şiş söyledim , yanında da salata yerim kimse de ısrar edemezşakkıdı
şiştim mi noldum adet dönemindeyim ya ondan mı bilmiyorum ama kilo aldım gibi geldi allah allaaah :S
hoşgeldin canıma.s.
katılmak istersen biz yanında oluruz kaydirigubbakcemile5
buradaki motivasyonla kilo vermek daha kolay oluyor vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?