Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

:kedi::kedi:
olumunekankayizsmile

Haticim bugünkü menüne başkasınınmış gibi şöööylelmaz:yapa yapa bir yorum yapar mısın:teytey:

:kedi:canım naıl yaniii anlamadımbilmiyorumkismilebaşkasının olsaydı öğün atlama derdim ama ben oruç olmayınca kendimi otuç gibi hissettim ve akçama kadar doğru düzgün bişey yemdimlmaz:lmaz:lmaz:

Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin.kaydirigubbakcemile5
Yediklerin de çok fazla sayılmaz birazcık fazla denebiliraklinialirimsmile

Saol canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarın bizim misafirimiz var ve çarşamba günü de davetimiz var yoğunum bu aralar
ama bi daha kaçırmıcam ipin ucunu kaydirigubbakcemile
bu arada annem paçanga böreği yapmayı planlıyorda onun kalorisi ne kadar biliyor musunuz??

aslında haklısın hatice bende reglken kendimi oruçlu gibi hissediyordumm bişey yemek gelmiyor insanın içinden
ama atlama canım dikkat ett

aaa ne güzel ilk günlerden hedefine az kaldıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aslında haklısın hatice bende reglken kendimi oruçlu gibi hissediyordumm bişey yemek gelmiyor insanın içinden
ama atlama canım dikkat ett

bu ilk gün olunca böyle oldu öğlen kalktım ve oruç tutucam diye sahur yedim
canım bişey istemedi ama yarından sonra düzene girer

merhaba
hepiniz çok başarılısınız
tebrik ediyorum
benimde denemediğim şey kalmadı kendimi bildim bileli kiloluyum
üniversite birinci sınıfta86 kiloydum bi gayretle 72 hatta daha sonra 63 e kadar düştüm
şimdi 27 yaşındayım ve 72 kiloyum
artık zayıflamak istirum sinirlerim çok bozuldu
ama allahtan öle böle bu kiloyu koruyorum abuk sabuk diyetler yapsamda bu işe yarıyolar
bende başlamak istiyorum ama motivasyona ihtiyacım var etrafımda kimse beni anlamıyor ve çok zor kilo veriyorumm
çok uzattımmm
iştee bölee

hallettim canım çok şükür bitti işlerimmm

sagoll canım haftayadaa veririmm inşallahhhhh:lepi:

İnşallah canımolumunekankayizsmile

Pardon haticim:teselli: hem sahur yapmışsın hem de oruçsuz ilk gün uyum sağlamak zordur.
Menülere yorumların hoşuma gidiyor. Kısa ve öz. Bir de kendine nasıl yorum yaparsın diye merak etmiştim canımkaydirigubbakcemile2

geleneksel ramazan davetlerinde kendini korumak gerçekten zor.fisfisfis Birinden kaçsan öbür yiyeceğe yakalanıyorsun. Bir de açsın tabii ki.:bbo:
Paçanga böreğinin malzemeleri ağır ve bir de kızartılıyor. Malzemeyi bol veya az koymaya göre bir tanesi 300-350 kalori cıvarında tahmin ediyorum.yerimseniben
Bir tane yiyip sporla telafi etmeye çalışırsın canım. Yine de dikkat etmekte yarar var

Merhaba nuraksoy. Evet canım dediğin gibi çevrenin desteği olmuyor nedense.
Bu konu zaten diyet yapamayanlar ve beslenmesini, sporunu düzene koyarak kilo vermek isteyenler için.
Paylaşımlarla motivasyon gerçekten süper:lepi:
Buradan devam etmek istersen kestaneşekeri listeye ekler.
Kolaylıklar diliyorumkaydirigubbakcemile5

ah hatic ah keske bardak olsaydı, maalesef litre... bu yüzden hastaneye bile yattım ama sebebini bulamadılar. Sürekli içip sürekli tuvalete gidiyorum, ve muhtemelen şişmeme de sebep oluyor

canım öğleni ara gibi yapmışsın neden bu kadar az yedin merak ettimbilmiyorumkismile

canım çok sevindim senin adına
ramazan yaramış sana
bence yeni başlayan biri için çok güzel yemişsin yerimseniben

hoşgeldin canıma.s.
katılmak istersen biz yanında oluruz kaydirigubbakcemile5
buradaki motivasyonla kilo vermek daha kolay oluyor vereliniortak

o zaman pilav felan yemem bu böreklerin küçük olanlarından alırım bir tane çünkü tadını çok merak ediyorum. kaşarlı ve pastırmalı ve bir de kızartılıyor. çorba içip bi tane bu böreklerden yesem sonra salata felan yesem dengelemiş olurum heralde . saol canımopuyorumnanaktan .evet davetler gerçekten çok zor ve bir de sürekli ısrar ediyorlar . nekadar az yemişsin felan diye.

çok saol canım:1hug:
inş. hepimiz hedeflerimize ulaşırız.kaydirigubbakcemile
sanırım kiloyu vermemin nedenlerinden biride gazozu felan bırakmam . çünkü her gece içerdim eskiden ama bu ramazan içmicem diye azmettim ve sadece birkaç kerecik içtim o da davetlerde ve yarım bardak kadar ,başka içeçek birşey olmadığında ve abur cubur da yemedim ama kaçamaklarda oldu tabi .zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…