Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Basenlerimi ve üst bacaklarımı kapatacak şekilde gömlek ya da tunik arıyorum ama bulamıyorum. O bölgelerim çok kötü, bir şekilde kapatmam lazım. Nasıl yapsam acaba?eyvahedigeldismile

gömlek bulabilirsin rahatlıkla bence hele birde ist. gibi yerde oturuyorsun canım
ayrıca uzun hırkada kullanabilirsin

Uploaded with ImageShack.us

Uzun hırkam var. Şu tunik tarzı bir şey istiyorum ama bulamıyorum işte. Nerede satılır ki bunlar? :uhm: Birkaç büyük beden yerine gittim ama orada da hep şekilsiz çuval gibi şeyler satıyorlar. Tamam büyük beden olabilirim ama bu kadar da özensiz kıyafetler yapılmaz ki! Hem büyük beden hem de estetik üretim yapabilirler ama maalesef yok Bu büyük beden elbise diye satılan şeyleri giydikçe kendimi nine gibi hissediyorum.

büyük beden satan yerler var
oralardan alabilirsin
kaç bedensin ayrıca
koydugun resmi ben göremedimbilmiyorumkismile

canım hepsi burada .com dan bak thinkplus marka olanlar 42bedenden başlıyor
bence içinde begenecegin şeyler oldugunu düşünüyorum
incele tümünü

ama büyük beden arama
nasılsa kilo vereceksinn

canım hepsi burada .com dan bak thinkplus marka olanlar 42bedenden başlıyor
bence içinde begenecegin şeyler oldugunu düşünüyorum
incele tümünü

ama büyük beden arama
nasılsa kilo vereceksinn

Çok teşekkürler, hemen bakıyorum

evet evet bende bikaç tane leblebi yerim diyodum onlar doyuruyor,1-2 fındık,1-2 badem yerim

canım kahvaltın hep aynı
neden degişiklikler yapmıyorsunn
canım ya zaten el kadarsınn birde kuruyemişin grnı sormaaaa:mymeka:

evde genelde bunlar oluyor canım ya değişiklik yapamıyorum,bunlar nedense artık klasikleşmiş kahvaltım oldu,arada simit de yiyebilirim...
el kadarım he opuyorumnanaktan
bayanssulusmile
biraz yerim o zaman tamam eyvahedigeldismile:kedi:

güzel canım ama akşama kadar sadece yoğurt meyve olmaz sebze yemeği, çorba ekle yiyerek kilo ver aç kalma. kuruyemiş yemene tek şartla izin veriyorum bol bol oynayacaksın kaydirigubbakcemile3:içelim:
canım yürüyüşten geldim saat 1 buçuk olmuştu hemen yoğurt yedim aradan 1 saat geçti elma yedim. hiç boş bırakmıyorum miğdemi akşama da sebzeli birşeyler yiycem aç kalmıyorum hep ara ara ağzıma birşeyler atıyorum..
ehehehe tamam canım anlaştık o zaman alkisalkisalkis:dance::teytey:

kızlar birşey daha soracağım lütfen yardıme din :sinifsinif:
ben adet olamıyordum 50 gndür,doktora gittim bana verdi ilaç,6 gün kullan sonra gelir 10 gün içinde dedi..
ya bu bana kilo felan aldırmaz dimi
evli değilim

Pko teşhisi mi kondu? Verilen ilaçlar kilo aldırıyor. Ben de adet olamıyordum, doktora gittim. Doktor kilolarımdan kaynaklandığını ama diyet ve sporla kilo verdiğim için ilaç yazmayacağını söyledi. Kilo verdikçe düzene girer, ben sana ilaç verirsem kilo alırsın motivasyonun bozulur, dedi. Ama mutlaka kilo vermeliymişim. a.s

kızlar akşam yemeğimi yedim
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 kaşık patlıcan yemeği
1 salkım üzüm
akşam 7 gibi yeşil çayımı içer
yatmadanda elma yerim bugünlük yeter.

ilaç zaten hiçbir eczanede yokmuş,aman almim kilo felan.. bu düzenleyiciymiş her genç kıza veriyorlarmış. ama ben sıkıntıdan,stresten,ani kilo kaybından,egzersizlerden kaynaklandığını düşünüyorum.. zamanla düzene gircek inanıp bekliyorum

boyum1.60
kilom şimdi 71
hedefim şimdilik 60
benim basenlerim çoküstüml altım ayrı çalıyoo

sabah iki küçük dilim kızarmış kepekli ekmek+ilk kalktığımda ceviz suyu
domates peynir(light)
salatalık
ara bir elma
öğlen
bir dilm ayvalık ekmeğine yarım tost( peynirli domatesli)
soda
ara light yoğurt
akşamada fırında tavuk
salata yicem

düzenleyiciyse kilo aldırır dikkat etmen lazım bol bol yürüyüş yap iştahı açıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…