- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.581
zambak cım sorayım diyorum hep unutuyorum
iştahının açılmasında bazı nedenler mi var yani ilaç felan kullanıyomusun bebek içinsen çok iradeliydin çünkü ne oldu kuzum sana bayramdan önce çok iyiydin
hadi kaldır poponu azıcık azimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Birkaç hastaneye baktım ama çoğunda yok. Evime yakın olan bir tanesinde beslenme başlığı altında buldum ama randevu alınamıyor şu an. Randevular açılınca hemen alacağım ve ilk fırsatta gideceğim. Eğer memnun kalmazsam özele de giderim
Devlet hastanelerinde randevu almak istediğimizde diyet ya da diyetisyen diye bir başlık yok. Önce hangi bölüme gitmemiz gerekiyor? Sanırım daha sonra doktor bizi diyetisyene yönlendirecek.
ahh haticemm ya
koskoca ramazan ayında bile kilo almadan atlattım
verdim bile
ilaç falan kullanmıyorum canım....irade azim yok şimdi yaaaaa:çok üzgünüm:
niye bende bilemedimmmm:1no2:
ben tv8de yayınlanan programlarını takip ediyprum cnm gerçi şimdi ebru şallı doğum yaptığı için tekrar ama olsun 10:30 da başlıoo 11:10 gece bitio cnm onlarla yapınca kendimi yanlız hisstmiom daha severek yapıyorum canlı olduğunda dahada bi sarıoo...süperrr canım bu şekılde devam et süper sonuçlar görecez gibialkisalkisalkisplatesi indirdin mı canım yoksa cd sını falan mı zor oluyor bende biraz veriyim başlamak ıstıyorum da incelme konusunda çok etkılı dımı
miiiii gözünü sevim zambakcım okadar uğraştın vermek içinn geri almak olmaz kendine bu kötülüğü yapamazsınn sakın bügün yedin die ümidini kaybetim yarında devam etme hadi bugün kendine bi ödül verdin die düşünelim yarın tekarar başla olurmu cnm benim...ya kızlarrr
biri durdursunnnn beni
acayip yemeye başladım yineeeee
motivasyon falan kalmadı
neden böyle oldu yaaaaaa:mymeka::mymeka:
kaydirigubbakcemile3evet evet evetttttttttttttt.............kadınların kaybettiğine sevindiği tek şey kilolarıdırboshayallersmile
evet canım ramazanda o kadar tatlıya böreğe rağmen kilo verdin şimdi nedeni duygusal açlık olabilir
sürekli bişey yemek istiyosan kalorisi az şeyler ye bari mesela ayran iç şişirir beyaz leblebi ye falan...
bak bu hafta da kilo alırsan cezadan kaçamıyacaksın bu sayede sporda yapmış olursun:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
dahiliyeden diyetisyene sevk ediliyor diye biliyorum ablamda gitmişti bi dönem o şekilde oldu canım
bende eskiden gitmiştim diyetisyene ama inan ne kan tahlili ne bişi tartı verdi bi liste zaten kendide kiloluydu gerçi o ilaç kullandığı için öleymiş ama genede dieytisyeni öle görmek hayal kırıklığı oluooo uygulamadım listeyi benim yaptığımdan çok farklı bişi yazmıo açıkcasıı...ama imkanım olsa gürkan kubilaya gitmek isterdimm açıkcasıı...
iyi ozman o neden kiloluu...ya bide tartılmadan çekiniom dedim oda neden çekinşosunn 90 felansın dedii bi şaırdım tartıldım sonra 70 çıktım ay bi şaşırdı bi şaşırdı hende elbsiliydim yanii bi görseniz adamın moralini öle sıfıra indidrioki...
hergün 5 mile ne dersin o zaman :jeyyar:cezaların en agırını haketttimm sormaaaaaaaaaaaaaaklava: klava:
iyi ozman o neden kiloluu...ya bide tartılmadan çekiniom dedim oda neden çekinşosunn 90 felansın dedii bi şaırdım tartıldım sonra 70 çıktım ay bi şaşırdı bi şaşırdı hende elbsiliydim yanii bi görseniz adamın moralini öle sıfıra indidrioki...
hatice özeline bak msj attım
hergün 5 mile ne dersin o zaman :jeyyar:
ay bende havalara girdim bakalım ben kilo verebilecekmiyim regl olunca tarytıya pek güvenmiyorum
canım reglsen zaten bildirim yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?