- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.761
içinde ızgara et vardı canım ya. bi de yeşillik domates falan. sos yoktu..canım lavaş 90 kaloriymiş ama boyutuna göre degişirmşişş
ayrıca içine konulan malzemelerle 500kalori olurmuşşşş
patisimm şu tatlılarıı belli bir süre hayatından çıkarr canımm olmazmııı
Günaydın cicileeer opuyorumnanaktan
9a doğru uayndım, ceviz suyumu içtim, çayı koydumm şimdi sade nescafemi içiyorum. birazdan da kahvaltı yapıcam..
bugün biraz uyuşuğum galiba :)
aa bilmiyodum canım iyi oldu söylediğin. Ben çok seviyorum sade şekersiz nescafe, selülitten korkmasam günde 8-10 bardak içerim herhalde. ama şimdi 2 ile sınırlamaya çalışıyorum. bazen 3 oluyor o da çok nadir...günaydın canım bende biraz geç kaldım..nescafeni spordan yarım saat önce içersen daha çok kalori harcamanı sağlıyormuş,,bir ara gittiğim spor hocası söylemişti
bide ben bu aralar çok acı biber turşusu yiyorum acaba kilo aldrır mı
biber ve kornişon ...
içinde ızgara et vardı canım ya. bi de yeşillik domates falan. sos yoktu..
canım çok zor ya. ve açıkçası sıkılmaktan korkuyorum da. yolum uzun malum...
kızlar çok çok kötüyüm. hem suçluluk hem üzüntü
acısıyla tatlısıyla bölümüne yazdım, ordan bakabilirsiniz...
GÜNAYDINNNNNNhihoyyythihoyyyt
sabah 8de kalktım
kalktıgım da 1mandalina yedim
1saat sonra kahvaltımı yaptım yediklerim
1dilim ekmek
1haşlama yumurta
marul maydanoz yarım domates
az peynir
Selamlar sevgiler saygılar öpücükler...
Sabah , saat 10da kepekli ekmek, light peynir , zeytin ve domatesten oluşan bir kahvaltı yaptım .. saat 11 ve 12 arası plates yaptım.. eve geldiğimde saat 1 buçukta yarım yağlı yoğurt ve çok az meyve yedim.. sonra motorla gezmeye çıktık arkadaşımla,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık .. eve geldiğimizde saat 7 olmuştu , profiterol tatlısından saaadece 1 çatal aldım hatta daha bile az olabilir, 2 adet burçak bisküvi 1 adet küçücük salatalık turşusu 1 adet siyah erik yedim,saat 8 buçukta etsiz çiğköfte dürüm yedim 1 tane, şuanda form çubuk kraker yiyorum birkaç parça da bitter çikolata ,, saat 12 gibi çok az meyve yerm yada bitki çayı felan içerim.. bu kadar.. nasıl kızlar ?
kızlar çok çok kötüyüm. hem suçluluk hem üzüntü
acısıyla tatlısıyla bölümüne yazdım, ordan bakabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?