Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ben birkaç ay önce denemiştim. Bana yaramadı. Bünyeye göre değişiyor.
Umarım yararını görürsün ama sen zaten beşibir yerde içiyorsun.
Bence karışık bitki çaylarına fazla yüklenme.
Vücuttan gereğinden fazla su atarsan dengeyi bozarsın.
Metabolizma için başka yöntemler bulmanı öneririm.
Örn: Sabah aç karınna ve gün boyu ılık su içebilirsin.
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce limon sıkılmış maydanoz yiyebilirsin.

maydonoz ve limon iyi fikir bencede
ikiside çok faydalı
hiç işe yaramasa bile onları yediğinde tıkanırsın başka bişey yemezsin :1:

günaydın kızlar
bende sabah tartıldım çok mutlu oldum yaklaşık 900 gr vermişim 4 günde
bide malum zamanım yaklaşıyo belki o nedenle de 100 200 grm şişlik varsa 1 kilo kadar gitmiştir :dance:

patiskacım üzülme önceden kaç kiloydun bilmiyorum ama bi şekilde vücudunda ödem olmuş olabilir yada vs.yediklerine dikkat ettiğine göre başka bi açıklaması olamaz

günaydın kızlar
bende sabah tartıldım çok mutlu oldum yaklaşık 900 gr vermişim 4 günde
bide malum zamanım yaklaşıyo belki o nedenle de 100 200 grm şişlik varsa 1 kilo kadar gitmiştir :dance:

tebrikler tatlım daa 1 gün daha dayanamadın mı söylemek için yarın tartılıyoruzz süpriz olsaydıkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:nazar:

kızlar birde aklıma şu geldi
patiskada gördüm söyleyeyeyim dedim
bi devlet hastanesinde diyetisyene gidiyordum orda bana hiç zeytin vermemişlerdi yağlı diye sanırım
ben o yüzden çok zeytin yemem isterseniz bi araştırın

yarına kadar bi kaç gram daha verebilirim amaaa :1:
bugün evde temizliğimde var ordan da puan kazanırım kesinsempatiksalakcinni

temizlik diyınce bak aklıma geldi ,geçenlerde doktorlar mı ne bi sağlık proğramı var yaa o günün doktoru beslenme uzmanıydı sanırım,,seyirciler arasından 3 tane bayan seçtiler yaşları ve kıloları birbirne yakın ..1.yerleri sildi,2.si kendı kendıne dans ettti,3.sü ise koşu bandıda yürüdü hepsi 3 dakkida kalp hızları ölçüldü sıralama en yüksekten koşu bandı-dans-temizlik çıktı,,,yani sen biraz da dans et tatlımopuyorumnanaktan,,neyse pazar gunu geçsin temizlik ve spor beni bekliyorboshayallersmile

evet onu annemde söyledi
programı izlemiş
ben en çok yürümeyi seviyorum
bugün burda hava yağmurlu ama çok temiz nefes alınca güzel güzel kokular geliyo
belki temizlikten sonra açık havada yürüyüşe giderim çok iyi gelir bana da

kızlar şu form ürünler çok mu zararlı hakikaten
ben iş yerinde her zaman meyve falan yiyemiyorum ara öğünlerde
az önce bi form kraker yedim tadı da çok güzeldi çok tazeydi
valla yesem bütün paket biterdi de midem sinyal verdi doydum diye

valla ben bu konuda bilmiyorum canım,,ama ben arada yıyorum mısır ve pirinç patlağı var çok güzel uzun yeşil bir paket o çok hoşuma gıdıyor tavsiye ederim..çok tuketme ama .lıght urunlerın enerjisi düşük ama karbonhidratı yuksek

kızlar 5 bir yerdeye ara veriyorum bugün metabolizma çayına başlıyorum ekstrada içine yeşil çay katmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
günaydın hatunlar yarın büyük gün bugun yediklerimize dikkat edelimmm:olmaz:

patisim buğün başka ekmek yeme bakalım..bide spor saatini erken bir saate alsana hani bi araa benimde oynamıyordu ya sporu hep gece yapıyordum beilki değiştirmek iyi gelir bide yeşil çayı çok geç saatte içme bakalım bugün...bide bideeeekaydirigubbakcemile3sen neden kilo çizelgesi yapmıyorsunnnn,,yaa takip etmek zor oluyor mesala sen şimde 85,7 oldum dedın yaa ben duşundum kaç kıloydu diye geçmiş sayfalara baktım tatlımbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
tamam canım ekmek yemem, sporu da az sonra yapayım.. gerçi spor saatini değiştir demişti bana da bi diyetisyen,vücudu şaşırtmak için. Bi deneyelim bakalım...
bu arada yeşilçayın gece içilmesinin bi sakıncası var mı?
patiskacım üzülme önceden kaç kiloydun bilmiyorum ama bi şekilde vücudunda ödem olmuş olabilir yada vs.yediklerine dikkat ettiğine göre başka bi açıklaması olamaz
canım o 2 günlük detokstan sonra 84,5tum... bakalım yarın belli olacak, ama galiba bu ara suyu da azalttım biraz. yani yine az içmiyorum ama ben normalde çok su içerim.
bugün suya da dikkat edicem...

tamam canım ekmek yemem, sporu da az sonra yapayım.. gerçi spor saatini değiştir demişti bana da bi diyetisyen,vücudu şaşırtmak için. Bi deneyelim bakalım...
bu arada yeşilçayın gece içilmesinin bi sakıncası var mı?

canım o 2 günlük detokstan sonra 84,5tum... bakalım yarın belli olacak, ama galiba bu ara suyu da azalttım biraz. yani yine az içmiyorum ama ben normalde çok su içerim.
bugün suya da dikkat edicem...

yok geç satte içmenin zarrı olcak diye bişey yok ,yeşil çay vucuttaki suyu atmada faydalı yaa daha erken satte atarsa tartıda daha iyi sonuç veir diye bir hipotez kurdum kendimce sende de deneyelim bakalım dedimmboshayallersmiley bide spordan önce içmek daha ıyı int araştırdım bide bak bunlar yazıyor:
kafeinin spordan önce alındığı zaman kalori yakımını hızlandırıcı özelliği bulunuyor,yeşil çayda içerdiği kafein sayesinde kalori yakımını hızlandırdığı için spordan önce içmenizi tavsiye edilir
*Yine içeriğindeki kafein sayseinde performansı etkiler,yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.
*İçeriğindeki antioksidan E vitamininden 20 kat daha güçlüdür.Dolayısıyla yaşlanma etkilerini geçiktirir
alıntı

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
eşim rahatsızdı bu hafta hastanelerle uğraştık o yüzden giremedim
nasıl gidiyor herşey yolunda herhalde
aramıza katılanlar hoşgeldiniz
geçmiş olsun canımm....

teşekkür ederimmm :) boyum 1.60 kilom 53 civarında şuan 3 ya da 4 kilo daha vermeyi istiyorum:utangac: kilo almadan önceki kiloma dönücemm inş :)))

gayet iyisinn böylede ama tabi insan kendini iyi hissettiği kiloya inmelii...

kızlar kayınvalidemler bizde o yüzden pek uğrayamıyorum
kahvaltım
kepek ekmeğinden tost
çökelek
zeytin
domates
1 bardak şekersiz çay
kahvaltıdan yarım saat sonrada 1 bardak yeşil çay

gayet iyisinn böylede ama tabi insan kendini iyi hissettiği kiloya inmelii...[/QUOTE]

cnm teşekkür ederim.önden iyi duruyo :) ama yandan kalçalar çıkık biraz az daha ufalsalar tam olucak:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X