• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bence düşür canım ben 65 istiyordum önce 68 olayım ondan sonra devam edecem:hulya:
bana motivasyon açısından faydası varolumunekankayizsmile

canım çizelgeni hazırlarken kilolarını yazdığın yerin alt tarafında bmı yazan yer var onu metric/sl yapıp boyunu yazıyosun canım o zaman çıkıyorkaydirigubbakcemile5
ŞenizŞeniz

yap bakalım merak ettim bende normal olman gereken kilonu

Teşekkür ederim. Yaptım. olumunekankayizsmile

kızlar beni de alın aranızaaaa
acilen 10 kilo vermem lazımm,4 aylık bi kızım var ve süt süt süt diye gözlerimin içine bakıyo her diyeti yapamıyorum oyüzden,ne yapacam ben yaaa

Hoşgeldin. :1hug: Öncelikle telaş yapma. yerimseniben Deneyimli arkadaşlar mutlaka tavsiyede bulunacaktır. olumunekankayizsmile

ya canım bende ilk üye oldum ve buraya yazdım daha doğrusu burası için üye oldum
benim içinde böyle yapmışlar demekki zamanındadelikafadulden
ama zambak yoktu ben buraya geldiğimde o araştırma yapamadı benim için:1:
ilk hatic22 sonra ben ve zambak patiska geldilerdi olumunekankayizsmile
hatice mezun oldu sıra bende inşallah:Saruboceq:

haticem ben unutmuşum ilk geldiğinde ben mi vardım:hulya:
bende sanki en son ben katıldım sizler vardınız gibi hatırlıyorum(sen ,zambak, patis ,:kedi:
bonibon)
bende başlığı dikkatimi çekip üye olmuştum burası için:enbuyukkk:
iyikide üye olmuşum:1hug:burayı çok seviyorum çünkü[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 Sanırım başlığa bakıp; üye olanlar az sayıda değil. Beni de başlık çekmişti. Yalnız olmadığımı düşünerek; geldim. İyi ki gelmişim. yerimseniben

kızlar ben ehliyet almak istiyorum bu aralar
bu gün eşimle biraz direksiyon çalıştık gülmekten ölürsünüz :1:
tam bi paniğim yaaakaydirigubbakcemile3
en çokda direksiyonda oturuşum kamikti
ben önceden acemi şöförü oturuşundan bilir gülerdim
nasıl acemi gibi oturuyor diye
bu günde ben öyleydim...sırnaşık şey
eee gülme komşuna gelir başına:roflol::roflol::roflol:

Kesinlikle isabetli bir karar almışsın. Bu ehliyet alma şartları zorlaşmadan almalısın. Hem ihtiyaç anında yakınmazsın yerimseniben Ben en çok yokuştaki trafik ışıklarında zorlanırdım. Hep de kırmızı ışık yanardı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende bugün başlıyorum 79 kiloyum en azından 70 olmalıyım

Hoşgeldin!.. :3:

hoşgeldin a.s.
ilk sayfada yapılması gerekenler yazıyor başarılar tatlım

Okumanı tavsiye ederim. yerimseniben

teşekkür ederim
geçen ay 5 kilo verdim bu ay boşladım ama inşallah veririm

1 ayda gerçekten iyi kilo vermişsin. yerimseniben Ben 2 ayda 5 kilo veremedim. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bmı kaç olursa normal oluyoruz ?

Bildiğim kadarıyla 20. boshayallersmile

Bu arada ilk defa bu kadar alıntı yaptım. :1:

başarılar diliyorum tatlım
1900 lerde kalori aldığını okudum bana biraz fazla geldi sanki...
günlük aktivitelerin nasıl
1200 ün altına düşmek zaten sağlıksız bana göre
kalori hesabı yapman dagüzel herşeyi ona göre yersin
buarada boyun ve hedefin kaç

canım bende hipoglisemi var dayanamıyorum açlığa kan şekerim çok fena düşüyor.. normal zamanımda rejim yapmazken bile zorlanıyorum.. şimdi yaklaşık 500 kalori falan eksik alıyorum eski halime göre günlük.. hafta içi pilates bi de 6 gün yürüş yapıyorum tempolu en az bir saat.. bisikletim var şu an bozuk, yapılınca günaşırı bisiklete binicem.. yani kalori miktarı az sayılmaz farkındayım :1:

kalori hesabıyla hiç bişi yasak değil ama yemek yemenin keyfi gidiyor biraz o kadar hesap kitapla..

beş dakikaya yürüyüşe çıkıcam.. normalde bu kadar geçe kalmıyorum ama bugün sarktı işler.. neyse ki kalabalık yerdeyiz.. rutini bozmak yokkk sengözlerimebaksanab iyi geceler herkeseee a.s

esmer şeker merhaba :)

moralini bozma bence, epey yol katetmişsin, arada insan yapıyor böyle şeyler,

yalnız bişi dikkatimi çekti.. kaloriyi bi yana at menü karbonhidrat ağırlıklı hep.. sandviç falan da doyurmayan ama nispeten kalorisi yüksek şeylerden.. pek sağlıklı değil yani.. biraz daha sebze ve proteine ağırlık verebilirsin..
kendini cezalandırma canım.. en fazla haftaya yarım saat ekstra yürüyüş yaparsın her gün.. yalnız çok aç kalmamaya çalış.. moralini bozunca insana her şey daha zor geliyo..

Selam!.. Ben geldim. zemuszemus Herkes, sabah gelir ve "günaydın" der. Bense akşam geliyorum. kaydirigubbakcemile3
Aslında bir şey itiraf etmeye özellikle geldim. eyvahedigeldismile Öğünlerimin hepsi kaçamak denilecek şekildeydi. :kedi: Ceza bulamadım kendime. CADIARZU Siz verin. :Saruboceq: Ne olur, ceza verin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öğünlerim:
Sabah: Peynir, salatalık ve somates suyuna banılmış bazlama ekmek ve şekersiz çay :kedi:
Öğlen: Soğuk sandviç ve soda
Soğuk sandvicin içindekiler: ne siz sorun ne ben söyliyim kafamçokkarıştı
Akşam: Tavuklu börek ( 2,5 porsiyon) ve çerez

Çok yorgunum. Bunları telafi etmek için kolumu kaldırmaya halim yok. :sinifsinif:
Bu hafta bugünü telafi etmek için sıkı bir menü uygulasam. Yani hiçbir şekilde taviz vermeden.
Ayrıca bugün sabahtan beri ne kadar su içsem de çok susadım. CADIARZU Tabi bunların hepsini yedim; içim yandı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu saatten sonra bol su içmeyi ve mate çayı gibi sindirim sistemini çalıştıran içeceklerden tüketmeyi düşünüyorum.

Bugün ne güzel 63.8'dim. :sinifsinif: Ooof :sinifsinif: :sinifsinif:

tekrar iyi geceler kızlar

canım bende hipoglisemi var dayanamıyorum açlığa kan şekerim çok fena düşüyor.. normal zamanımda rejim yapmazken bile zorlanıyorum.. şimdi yaklaşık 500 kalori falan eksik alıyorum eski halime göre günlük.. hafta içi pilates bi de 6 gün yürüş yapıyorum tempolu en az bir saat.. bisikletim var şu an bozuk, yapılınca günaşırı bisiklete binicem.. yani kalori miktarı az sayılmaz farkındayım :1:

kalori hesabıyla hiç bişi yasak değil ama yemek yemenin keyfi gidiyor biraz o kadar hesap kitapla..

beş dakikaya yürüyüşe çıkıcam.. normalde bu kadar geçe kalmıyorum ama bugün sarktı işler.. neyse ki kalabalık yerdeyiz.. rutini bozmak yokkk sengözlerimebaksanab iyi geceler herkeseee a.s

iyi geceler tatlım
sen düzenini kurduysan sorun yok
herkes bünyesini daha iyi bilir
ben 1200 ün fazlasını alsam hemen kilo alırım demekki bünye meselesiyerimseniben
kolaygelsin canımmma.s.

Selam!.. Ben geldim. zemuszemus Herkes, sabah gelir ve "günaydın" der. Bense akşam geliyorum. kaydirigubbakcemile3
Aslında bir şey itiraf etmeye özellikle geldim. eyvahedigeldismile Öğünlerimin hepsi kaçamak denilecek şekildeydi. :kedi: Ceza bulamadım kendime. CADIARZU Siz verin. :Saruboceq: Ne olur, ceza verin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öğünlerim:
Sabah: Peynir, salatalık ve somates suyuna banılmış bazlama ekmek ve şekersiz çay :kedi:

Çok yorgunum. Bunları telafi etmek için kolumu kaldırmaya halim yok. :sinifsinif:
Bu hafta bugünü telafi etmek için sıkı bir menü uygulasam. Yani hiçbir şekilde taviz vermeden.
Ayrıca bugün sabahtan beri ne kadar su içsem de çok susadım. CADIARZU Tabi bunların hepsini yedim; içim yandı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu saatten sonra bol su içmeyi ve mate çayı gibi sindirim sistemini çalıştıran içeceklerden tüketmeyi düşünüyorum.

tatlım tatlım moral bozmak yookkkk
sanırım sen 63 lü rakamları görünce cozuttundelikafaduldendelikafadulden
yarından itibaren öğünlerini düzene koy sporunu arttır cumaya bomba gibi gel tamam mızemuszemuszemuszemusbugünü de ödül kabul ettsositososito

slm kızlar 2 gündür doğru düzgün bilgisayarımı bile açamadım :( misafirim vardı bugün. Çok da kalabalıktı . Dün den beri bu gün için hazırlık yaptım uzun zamandır kalabalık misafir ağırlamıyordum benden geçmiş sanırım çoook yoruluyorum artık akannehir Yaparken doyuyorum sanırım kokusundan fazla kaçırmadım ama. Bu sevindirici bir durum benim için :lepi:

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız olmuş Hoşgelmişler a.s. Kalabalıklaşıyoruz ne güzel

Şimdi çıkıyorum geç bile kaldım uyuyup normal tempoma dönmem lazım Hepinizi öpüyorum :1hug:

fazla kaçırma bak:oklava::oklava:

kurtlarını dök ama çok kaçamak yapmaCADIARZU:3:

Tek kaçamak yine tatlı oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Öğünlerim:

ohh afiyet olsun canım benim :1:

zambakta yok ortalarda merak ettim iyice bilmiyorumkismile gelsede cezalarımızı alsak aklinialirimsmile

günaydın arkadaşlarrr opuyorumnanaktan

günaydın balım nasılsın kaydirigubbakcemile4

sabah kahvaltım

yarım simit
çeyrek domates
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay

günaydınn kızlar kaydirigubbakcemile5

hayırdır oyelken? sabah sabah sıkma canını nası olsa gün sonuna kadar bi sürü şey oluyo can sıkacak..

Back
X