- Konu Sahibi BinbirRenk
- #13.941
kızlar bende çıkıyorum iyi geceler sizeopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım reglken kilo bildirimi yapmıyoruz gelecek hafta yaparsın sendee
:roflol::roflol:seninde benimle birlikte ceza alıyor olmana sevindim o zamansırnaşık şeysırnaşık şey
tamam canım saol opuyorumnanaktan
peki yinede ceza alacak mıyım?
bu hafta yediğim hamburger, kıtır soğan halkaları , kadayıf , çikolata ve dondurmalı pasta için...
ve tabi tıka basa yediğim fırında baharatlı tavuk ,patates ve pilav için ?
eyvahedigeldismile vay canına , bu hafta gerçekten abartmışım ...
neyse herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
biz buna halk arasında Zambak korkusu dşyoruz canım :kedi:ehh fena degilmişş kararınn tam orta yolu buldunn denilebilirvereliniortak
biz buna halk arasında Zambak korkusu dşyoruz canım :kedi:
sana da iyi geceler canım... bu arada benim bağlantı evlere şnlik yazmazsam arkamdan sövmeyin :)
hafta sonu kimseler uğramıyo![]()
EVET PATİSİM KİMSELER YOKKK
ya buakşamm menümde makarna olacakk canım acayip istediiiicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
şimdiden afiyet olsun canımm... makarna ne şahane bişedir yaa cokacimcoook
Binbirrenk hoşgeldin canımm
tatlım iftardan 3 saatönce tartıldım benimtartım dijital değil 71 e çok yakın gösteriyo ama ben yinede 71.5 söyleyeyim sen ona göre yazarsın tşk ederimm
yyaaaaa amaaaaa şeyyyy bennnnn kemmmm küüümmmm eyvahedigeldismile
şimdi ceza mı alıcam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ayy ben bilmiyodum yalancı su böreği, bayramda deneyeyim bari... karnım mı acıktı nedir cokacimcoook
kestaneşekerim bi girebilsem yapıcam da... 84,1 kiloyum canım. aslında neredeyse iki hafta için 700 gr az gibi ama olsun ben her gün spor yapmaya ve yediklerime dikkat etmeye azimle devam edicem süprizzzzz
burdan ceza verecek ilgili arkadaşlara sesleniyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bana dondurma cezası vermeyin lütfeeeennnn spor olabilir:smiley-cool::smiley-cool:
ben size verilecek cezaya karşıyım , özellikle de Zambağıma guclubacismile
(sonra acısını benden çıkarıyor :roflol:)
e bak yine pataklıyosun arada mafoldumben
kararımı açıklıyooorum CADIARZU
sanırım size verilecek cezaya karışmayacağım ama karşı da çıkmayacağım eyvahedigeldismile