Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

çizelge yapcağım cnm da yapıom da siteye nerden eklemem gerekioo...

google kilo çizelgesi yazarsan zaten bu site çıkıyor
1tane pencere aç
kullanıcı panaelinden
profili düzenle kısmına gel
enaltta kişisel bilgiler kısmına gel en allttaki çizelge yazan kısma yapıştır canım

bende ilk yapamamıştım
sagolsun haticem yapmıştı bana

istersen bende senin için yapabilirim

baya vermişin cnm ah ah 2 aylar çarç.abuk geçsede çarçabuk versek kilolarımızı...azmın çok güzel 71 den61.5 a inşllah istediğin kiloya inersin cnm son 2 ayınn hadı hayırlısı...opuyorumnanaktan

sen yeterki iste ve yapp zamn öyle bigeçiyorkii hiç farketmiyorsun bile

zambakcım spor felan yaptın mı cnm diyetin kaç kolarilikk...

canım diyetim yalan olmasın 1500kalori galiba
spor yaptım ama sıkılmadan ve sık olmadı pek..
yattıgım yerden bacak hareketleri falan yaptım

ok yaptım öle ama tam olarak nereyi kopyalıcam cnm

canım "bb code" olan kısımdaki "http" diye başlayıp sonu "png" ile biten kısmı kopyala kendi çizelge kısmına yapıştır
degişiklikleri kaydet ti tıkla bukadar
inşallah yaparsın

taşekkür edrim cnm opuyorumnanaktan
yarın tam anlamıyla yazrım...bugün 7.günüm yarın tartılcam...

şu an hemen hemen aynıyız cnm of of inşllah kısa sürmez hevesimmm desteklerinizi bekliom...70den sonra devam edeceb mi cnm...

şu an hemen hemen aynıyız cnm of of inşllah kısa sürmez hevesimmm desteklerinizi bekliom...70den sonra devam edeceb mi cnm...

canım bence sen öncelikle hedefini biraz öne çek
neden dersen 22kilo verilecek gözüküyor bu bakarken bile yorar insanı bence
mesela ilk hedefin 60 olsun olmazmı
tabiki sen bilirsin
küçük bir fikir bendennna.s.
hem hevesin kaçmaz sen buraya yazmaya devam ettt

ya güzelmişkaydirigubbakcemile3ok ozman bende bundan sonra cumadan cumaya söleirm cnm...

ayy ceza alırkenn güzelmiş dermisin bilmiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kilo bildirimini buraya yapıyoruz değil mi? 5 dk mekik çekeyim bari yoksa elma vücut olacağımboshayallersmile

evet canım bildirimi cuma günü yapıyoruz
kızlar unutmayın aç karnına ve tuvalet ihtiyacınızı giderdikten sonra yapın
hatta hep aynı kıyafetleriniz olsun yada üzerinizde hiçbişey olmasın

canım bence sen öncelikle hedefini biraz öne çek
neden dersen 22kilo verilecek gözüküyor bu bakarken bile yorar insanı bence
mesela ilk hedefin 60 olsun olmazmı
tabiki sen bilirsin
küçük bir fikir bendennna.s.
hem hevesin kaçmaz sen buraya yazmaya devam ettt
bende öle düşündüm ama deneme amaçlı yaptım cnm yapabiliommu die yarın tam anlamıyla düzletcem ilk hedefim 67 cnm...

ayy ceza alırkenn güzelmiş dermisin bilmiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3olabilir yaparken hoş gelmez ama disiplin şart...aklinialirimsmile

Bugün diyete başladım. Canım isteyince kendime hakim olabiliyorum, öyle her şeyi yemeye kalkışmıyorum.

Sabah 1 simit, öğlen karışık tost ve büyük boy ayran, az önce de yeşil ekşi elma yedim. Saat 18.00 gibi yine ekşi elma ve yanında yoğurt yiyeceğim. Güzel bir gündü. İşlerle uğraştığım için yürüyüşe vaktim kalmadı ama geç de olsa yürüyüşe çıkacağım.:dance:

evet cnm yüryüş ve haifi tempoda koşu çok ama çok fark ettiriyor...kızlar midem bulanıoo mantarlı tavuk yapcaktım tavukları doğradım ama mantarlara bakamadımm midemi kaldırıolar ıyyy...eşime havale ettimm...

evet cnm yüryüş ve haifi tempoda koşu çok ama çok fark ettiriyor...kızlar midem bulanıoo mantarlı tavuk yapcaktım tavukları doğradım ama mantarlara bakamadımm midemi kaldırıolar ıyyy...eşime havale ettimm...

hayıırdır canım neden miden bulandıkii
hamilemisin yoksa:CüvCüv:
bebişin varmıydı

Back
X