Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

zambakcım ara ara hepimizde oluyo böyle geçer
bende aynıydı bugün tekrar başladım
morelini bozma hemen

evet canım ya ramazan öncesindede olmuştuu
ayy bian önce bitsinn
çünkü bugğn tartıda tahmin etmeyecegim birakam gördümmmafoldumben
Bence nedenini duygusal gel-gitlerde ara (:
Çünkü böyle durumlarda aç olmasan da yeme isteği duyuyor, yedikçe mutlu oluyorsun. Sorun açlıktan ziyade duygu ve zihin dünyanda. Bir bak bakalım son birkaç gündür bir dalgalanma yaşadın mı? (:

evettt ya tokum ama yedikce yemek istiyorummmm

bikç gündür kafamı meşgul eden bişey var acaba bumudur sebepp:uhm:

bikç gündür kafamı meşgul eden bişey var acaba bumudur sebepp:uhm:
Bence yeme isteğinin nedeni kesinlikle bu kafanı kurcalayan şey. İnsan farkında olsa da olmasa da beyin etkileniyor ve bu stresten kurtulmak için bedeni mutlu eden şeylere yönlendiriyor. Sen de yemek yemekten zevk alan biri olduğundan aç olmasan da mutluluk arıyorsun (:

bende diyetisyene gitmeyi çok istiyorum fakat eşim izin vermiyo
gerek yok diyor

benim eşimde söylenmişti gidicem deyince
ki bizim 45dk mesafe var hastaneye
başka bir işimiz vardı gittigimizde
neolur diyetisyene gidiyim dedim oraya gitmişken yok diyemediii

canım şuan devlet hastanelerindede var
illa özele gitmen şart degilll

Güüünaaaydıııın kaydirigubbakcemile4
saat 11
1dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
4 dilim domates
birazdan 30dk egzersiz 30 dk yürüyüş yapıcam
akşama kadar yogurt meyve vs yerim bitkiçayımı içerim akşama da sarmayla 1 dilm ekmek tüktetrm yatmadan 1 bardak şekersiz sütle mandalina yerim .. nasıl kızlar? :hulya:
bu arada bugn kınaya davtliyiz verdikleri kuruyemişler kaç gr dır kızlar kaydirigubbakcemile2 ona göre yiycem de...
yorumlarnızı ve cevaplarınızı bekliorm olumunekankayizsmile sizi sewiorm

Bence yeme isteğinin nedeni kesinlikle bu kafanı kurcalayan şey. İnsan farkında olsa da olmasa da beyin etkileniyor ve bu stresten kurtulmak için bedeni mutlu eden şeylere yönlendiriyor. Sen de yemek yemekten zevk alan biri olduğundan aç olmasan da mutluluk arıyorsun (:

mutluyum ama kafam doluuu
dediklerin mantıklııı
aaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy

buraya yazarken bile hala yiyorumm yaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

saat 11
1dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
4 dilim domates
akşama kadar yogurt meyve vs yerim bitkiçayımı içerim akşama da sarmayla 1 dilm ekmek tüktetrm yatmadan 1 bardak şekersiz sütle mandalina yerim .. nasıl kızlar? :hulya:
bu arada bugn kınaya davtliyiz verdikleri kuruyemişler kaç gr dır kızlar kaydirigubbakcemile2 ona göre yiycem de...

Bugün yediklerin yerinde, sorunlu olan bir şey yok (:
Kına geç vakitlerde olduğu için verdikleri kuruyemişin kalorisi ne olursa olsun harcanamayacak, o yüzden canın çok çekmezse yeme. Canın yemek isterse de içinde fındık ya da bademleri seç, sadece onları ye :1hug:

saat 11
1dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
4 dilim domates

canım kahvaltın hep aynı
neden degişiklikler yapmıyorsunn
canım ya zaten el kadarsınn birde kuruyemişin grnı sormaaaa:mymeka:

aynen bende önceden bunaldığımda buzdolabını açardım ne yesem diye bakardım, bisküvi abur cubur ne varsa yerdimboshayallersmile

saat 11
1dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
4 dilim domates

güzel canım ama akşama kadar sadece yoğurt meyve olmaz sebze yemeği, çorba ekle yiyerek kilo ver aç kalma. kuruyemiş yemene tek şartla izin veriyorum bol bol oynayacaksın kaydirigubbakcemile3:içelim:

Devlet hastanelerinde randevu almak istediğimizde diyet ya da diyetisyen diye bir başlık yok. Önce hangi bölüme gitmemiz gerekiyor? Sanırım daha sonra doktor bizi diyetisyene yönlendirecek.

zambak benim diyetisyene gitmem için 2 saatlik yol gitmem lazım
banada zor geliyor açıkcası

canım sadece bunun için degilde merkeze gidecegin zaman denk getir

Devlet hastanelerinde randevu almak istediğimizde diyet ya da diyetisyen diye bir başlık yok. Önce hangi bölüme gitmemiz gerekiyor? Sanırım daha sonra doktor bizi diyetisyene yönlendirecek.

beslenme ve diyet poliklinigi olarak vardır
ama ben gittigim hast.de önce kbb polk. gidip ordan sevk aldım

dahiliye olsa gerek öncelikle kan testi yapar,devlet hastaneleride yeteri akdar ilgilenirmi bilemiyorum ama denemekte fayda varkan değerlerini paylaşırsan bizde bilgimiz ölçüsünde yardımcı oluruz tatlım. ama en önemlisi hergün 1 saat yürüyüş çok faydasını görürsün:teselli:

ya kızlarrr
biri durdursunnnn beni
acayip yemeye başladım yineeeee
motivasyon falan kalmadı
neden böyle oldu yaaaaaa:mymeka::mymeka:

zambak cım sorayım diyorum hep unutuyorum
iştahının açılmasında bazı nedenler mi var yani ilaç felan kullanıyomusun bebek için:emir_bebek:sen çok iradeliydin çünkü ne oldu kuzum sana bayramdan önce çok iyiydin
hadi kaldır poponu azıcık azimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

dahiliye olsa gerek öncelikle kan testi yapar,devlet hastaneleride yeteri akdar ilgilenirmi bilemiyorum ama denemekte fayda varkan değerlerini paylaşırsan bizde bilgimiz ölçüsünde yardımcı oluruz tatlım. ama en önemlisi hergün 1 saat yürüyüş çok faydasını görürsün:teselli:

Birkaç hastaneye baktım ama çoğunda yok. Evime yakın olan bir tanesinde beslenme başlığı altında buldum ama randevu alınamıyor şu an. Randevular açılınca hemen alacağım ve ilk fırsatta gideceğim. Eğer memnun kalmazsam özele de giderim (:

Back
X