- Konu Sahibi BinbirRenk
- #14.561
bende diyetisyene gitmeyi çok istiyorum fakat eşim izin vermiyo
gerek yok diyor
gerek yok diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zambakcım ara ara hepimizde oluyo böyle geçer
bende aynıydı bugün tekrar başladım
morelini bozma hemen
Bence nedenini duygusal gel-gitlerde ara
Çünkü böyle durumlarda aç olmasan da yeme isteği duyuyor, yedikçe mutlu oluyorsun. Sorun açlıktan ziyade duygu ve zihin dünyanda. Bir bak bakalım son birkaç gündür bir dalgalanma yaşadın mı?![]()
Bence yeme isteğinin nedeni kesinlikle bu kafanı kurcalayan şey. İnsan farkında olsa da olmasa da beyin etkileniyor ve bu stresten kurtulmak için bedeni mutlu eden şeylere yönlendiriyor. Sen de yemek yemekten zevk alan biri olduğundan aç olmasan da mutluluk arıyorsunbikç gündür kafamı meşgul eden bişey var acaba bumudur sebepp:uhm:
bende diyetisyene gitmeyi çok istiyorum fakat eşim izin vermiyo
gerek yok diyor
ya kızlarrr
biri durdursunnnn beni
acayip yemeye başladım yineeeee
motivasyon falan kalmadı
neden böyle oldu yaaaaaa:mymeka::mymeka:
Bence yeme isteğinin nedeni kesinlikle bu kafanı kurcalayan şey. İnsan farkında olsa da olmasa da beyin etkileniyor ve bu stresten kurtulmak için bedeni mutlu eden şeylere yönlendiriyor. Sen de yemek yemekten zevk alan biri olduğundan aç olmasan da mutluluk arıyorsun![]()
Güüünaaaydıııın
saat 11
1dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
4 dilim domates
birazdan 30dk egzersiz 30 dk yürüyüş yapıcam
akşama kadar yogurt meyve vs yerim bitkiçayımı içerim akşama da sarmayla 1 dilm ekmek tüktetrm yatmadan 1 bardak şekersiz sütle mandalina yerim .. nasıl kızlar? :hulya:
bu arada bugn kınaya davtliyiz verdikleri kuruyemişler kaç gr dır kızlar kaydirigubbakcemile2 ona göre yiycem de...
yorumlarnızı ve cevaplarınızı bekliorm olumunekankayizsmile sizi sewiorm
Güüünaaaydıııın
saat 11
1dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
4 dilim domates
akşama kadar yogurt meyve vs yerim bitkiçayımı içerim akşama da sarmayla 1 dilm ekmek tüktetrm yatmadan 1 bardak şekersiz sütle mandalina yerim .. nasıl kızlar? :hulya:
bu arada bugn kınaya davtliyiz verdikleri kuruyemişler kaç gr dır kızlar kaydirigubbakcemile2 ona göre yiycem de...
Bence yeme isteğinin nedeni kesinlikle bu kafanı kurcalayan şey. İnsan farkında olsa da olmasa da beyin etkileniyor ve bu stresten kurtulmak için bedeni mutlu eden şeylere yönlendiriyor. Sen de yemek yemekten zevk alan biri olduğundan aç olmasan da mutluluk arıyorsun![]()
mutluyum ama kafam doluuu
dediklerin mantıklııı
aaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy
buraya yazarken bile hala yiyorumm yaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
lmaz:
lmaz:
lmaz:
Güüünaaaydıııın
saat 11
1dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
4 dilim domates
zambak benim diyetisyene gitmem için 2 saatlik yol gitmem lazım
banada zor geliyor açıkcası
Devlet hastanelerinde randevu almak istediğimizde diyet ya da diyetisyen diye bir başlık yok. Önce hangi bölüme gitmemiz gerekiyor? Sanırım daha sonra doktor bizi diyetisyene yönlendirecek.
Devlet hastanelerinde randevu almak istediğimizde diyet ya da diyetisyen diye bir başlık yok. Önce hangi bölüme gitmemiz gerekiyor? Sanırım daha sonra doktor bizi diyetisyene yönlendirecek.
ya kızlarrr
biri durdursunnnn beni
acayip yemeye başladım yineeeee
motivasyon falan kalmadı
neden böyle oldu yaaaaaa:mymeka::mymeka:
dahiliye olsa gerek öncelikle kan testi yapar,devlet hastaneleride yeteri akdar ilgilenirmi bilemiyorum ama denemekte fayda varkan değerlerini paylaşırsan bizde bilgimiz ölçüsünde yardımcı oluruz tatlım. ama en önemlisi hergün 1 saat yürüyüş çok faydasını görürsün:teselli: